اون آهنگری که تو lost bastille اگه dull ember بهش بدی میتونی اسلحه هات رو با سنگ ها infuse کنی.
متعصفانه The Duke's Dear Freja زنده نشدبله میشه، تو بعضی از موارد باس ها Soulهای دیگه ای هم توی این حالت دراپ می کنن که به درد Trade کردن می خوره.
سه تا bonfire تو اون منطقس باید تو نزدیکترین ascetic بسوزونی که دوباره زنده شه.متعصفانه The Duke's Dear Freja زنده نشد
قبل از اپدیت لول INT من 70 بود اما الان شده 65!!
ممکنه بخاطر اپدیت باشه؟
اگه داستان Pate و اونی که می خواست بکشش رو دنبال کنی اونجا می بینی که دارن مبارزه می کنن، اگه توی کشتن Pate کمکش کنی، اون یارو کلید رو بهت میده . (توی اتاق یه دستکش هست که بهت شانس زدن Critical Hit میده)
دوستان این در Shrine of winter رو چطور باید باز کنم وقتی میرم جلوش این پیام رو میده seek mightier souls منظورش کدوم روح هاست
متعصفانه The Duke's Dear Freja زنده نشد
قبل از اپدیت لول INT من 70 بود اما الان شده 65!!
ممکنه بخاطر اپدیت باشه؟
دو نظریه هست !: :dدوستان این در Shrine of winter رو چطور باید باز کنم وقتی میرم جلوش این پیام رو میده seek mightier souls منظورش کدوم روح هاست
راستی یه نکته ای، آقا قبل آپدیت 1.02 بازی من دقیقا یادمه که می شد Shieldها رو با Magic و Dark Stone ها Infuse کرد ولی الان بعد از آپدیت رفتم دیدم دیگه نمیشهبا سنگ های دیگه میشه ولی با اون دو تا نمیشه! حالا من یه Shied ام رو قبل آپدیت با Infuse، Dark کرده بودم و Dark Resistanceـش شده بود 100% ولی الان بعد آپدیت هنوزم Shieldام توی همین حالته. منظورم اینه که اگه قبل از آپدیت بازی یه Rebel's Great Shield داشته باشید و با Magic بتونید Infuse بکنیدش دقیقا 100% مقاومت در مقابل مجیک داره و بعد می تونید بازی رو آپدیت کنید و بیاید تو PVP و با این شیلد جلوی جادوگرا برای خودتون حال کنید.
راهی نیست آپدیت بازی رو پاک کنم؟
تو این صفحه نقشه رو کشیده ...بچها بد از قسمت iron keep باید کجا رفت؟این باس dear freja منطقش کجاس اگ میشه راهنمایی کنین؟ممنون
بعد از باس منطقه Undead Crypt ... (کنار اونی که واسه خودش راه میره و شمیشرشو میکشه رو زمین ، نزدیک اون میتونی برداری انگشتر رو ...)کسی میدونه این انگشتر پادشاه رو باید از کجا گیر بیارم؟ همه باس اصلیارو هم کشتم.
منطقه undead crypt دقیقا کجاس پیداش نمیتونم بکنم؟خود بازی نقشه داره؟اگه داره از کجا بیارمشتو این صفحه نقشه رو کشیده ...
- - -ویرایش - - -
بعد از باس منطقه Undead Crypt ... (کنار اونی که واسه خودش راه میره و شمیشرشو میکشه رو زمین ، نزدیک اون میتونی برداری انگشتر رو ...)
:::::::::::
راستی بعد از آپدیت دیروز Moonlight فرقی نکرد ؟؟ یکی از دوستان گفت قرار بوده کُندش کنن، درسته ؟؟ (عزمم رو جزم کردم برم بگیرمش ...)
ببخشید پاک خنگ شدم :dمنطقه undead crypt دقیقا کجاس پیداش نمیتونم بکنم؟خود بازی نقشه داره؟اگه داره از کجا بیارمش
منم تا اونجا که بازی آفلاین اجازه می داد اچیومنت ها رو گرفتم، باقی مونده باید آنلاین باشی که من نمی تونم .
یا حق
Waiting DARK SOULS 3 ...![]()
منطقه undead crypt دقیقا کجاس پیداش نمیتونم بکنم؟خود بازی نقشه داره؟اگه داره از کجا بیارمش