Chuck Berry
کاربر سایت
دوستان اون دری قفلی که تو brightstone cove tseldora هست با چه کلیدی لار کیشه از کجا باید بدست اوردش
Sent from my ST15i using Tapatalk
اون Brightsone Key رو میخواد که قبل از رسیدن به Primal Bonfire که بعد از باس عنکبوت هست یه کتابخونه هست و یه Undead هم اونجاست اون رو که بکشی این کلید رو دراپ می کنه. اگه اشتباها حواست نبوده و Key رو برنداشتی دیگه تا آخر بازی نمی تونی بدستش بیاری مگه اینکه NG+.
سلام
لطفا یکی از دوستان طرفدار Moonlight بره تو صفحهی player status اش قسمت Right weapon ببینه Overall چقدر Attack میده ... میخوام ببینم از Mastodon Halberd که تا آخر آپگرید کردم و الان 653 تا Overall Attack اش هست، بیشتر دمیج میده یا نه ...
یه اشتباه کردم soul عنکبوته رو رفتم یه آیتم دیگه گرفتم الان شما تعریف میکنید بد رفتم تو کف ... از طرفی هم به شدت از اون مکان عنکبوته بدم میاد، اصلا نمیخوام Ascetic استفاده کنم![]()
برای من Overall میشه 480 ولی توجه کنید که این دمیج از نوع Magic هست و خیلی با بقیه سلاح ها فرق می کنه. مثلا شما با اسلحه ای که فقط دمیج فیزیکی می دی بری PvP و طرف با هر شیلدی می تونه 100% اتک شما رو بلاک کنه ولی با این اسلحه با بهترین شیلدها هم طرف کلی دمیج میخوره(جدا از اینکه Armorها هم معمولا Resistance پایینی نسبت به مجیک دارن). بجز اون اینکه دوتا Special Attack فوق العاده داره که از راه دور میزنه و دمیج خیلی زیادی میده. از همه مهمتر اینکه وزنش خیلی کمه(8) و رنج اتکش زیاده و نمیشه از اتک هاش راحت جاخالی داد. از نوع Thrust هم هست که اگه انگشتر مخصوصش رو بپوشید دمیج بیشتری روی Counter Attackها میده. من خودم Mastodon +10 دارم ولی زیاد باهاش راحت نیستم و خیلی هم سنگین هست. تازه اگه زیاد scale شمشیر براتون مهم نیست می تونید با Raw Stone هم آپگریدش کنید که دمیجش دیگه خیلی خیلی میره بالا!
منطقه عنکبوت هم من اول حس شما رو نسبت بهش داشتم، باسش هم اگه Ascetic بسوزونید یکم سگ جون میشه پس اگه می تونید یه نفر رو آنلاین Summon کنید تا راحت بزنیدش.