Dark Souls II | Xbox 360

کسی میدون چطور باید
Mytha The Baneful Queen Boss رو کشت همجا از ای اب سبزاس زود میمیرم چیکار کنم؟
بونفایر دوم eathen peak یک مشعل روشن کن مستقیم تا ته برو تا میرسی به اون چیزای اسیاب بادی اونارو باید اتیش بزنی تا اونا برن
و نقطه ضعفشم Pyromancy هست;)

این دراگون توس نامرد کجاست ؟ قبلیو با اون تموم کردم تو یکی بار اول بازی تموم شد نیافتم یکی یه امار بده این کجاست دقیقا

Dragon Shrine - برو پیش این اژدها قرمزا کنار یکیشون یه لونه هست که چند تا تخم توشه اونا رو بشکن توی یکی از اوناست.

براي جادو اتيش اون اسلحه رو دارم ولي نميتونم انجام بدم attunement توي بنفاير هم ميزنم ولي ميگه spell نداري ولي fireball رو دارم ،بايد چيكار كنم؟

منم دقیقا به همین دلیل نمیتونم بکشمش! حالا من NG++ نیستم اما در عوضش بون فایز اون منطقه رو +3 کردم الان تقریبا ضد ضربست!
آره منم یه bonfire ascetic سوزونده بودم ! میدونی وقتی hp اش نصف شد دیگه باید ولش نکنی هی بزنی هی بزنی ! :d اونم که هی lighting میزد من مجبور شدم یه لباس که lightning defense خوبی داره رو آپگرید کنم ، وقتی از بقیه magic ها استفاده میکرد hp کمتری نسبت به قبل از من کم میکرد ولی باز با یه ضربه wrath of gods میمردم ! :|
کلا اون محیطی هم که باهاش میجنگی خیلی کوچیکه !

آخرین ویرایش:
براي جادو اتيش اون اسلحه رو دارم ولي نميتونم انجام بدم attunement توي بنفاير هم ميزنم ولي ميگه spell نداري ولي fireball رو دارم ،بايد چيكار كنم؟
نیاز به slot واسه جادو داری که با level up کردن Attunement میشه ...

- - -ویرایش - - -

آره منم یه bonfire ascetic سوزونده بودم ! میدونی وقتی hp اش نصف شد دیگه باید ولش نکنی هی بزنی هی بزنی ! :d اونم که هی lighting میزد من مجبور شدم یه لباس که lightning defense خوبی داره رو آپگرید کنم ، وقتی از بقیه magic ها استفاده میکرد hp کمتری نسبت به قبل از من کم میکرد ولی باز با یه ضربه soothing sunlight میمردم ! :|
اون حرکت Wrath of the gods (اگه اشتباه نکنم) اش قابل دفاع بود با shield ، اونیکی مجیکش هم خیلی کم دمیج میداد ... وقتی هم که دمیج میخورد از پشت میشد حرکت زد ... 10 20 باز نیزمو کردم تو شکمش از پشت لامصب ...

آخرین ویرایش:
نیاز به slot واسه جادو داری که با level up کردن Attunement میشه ...

- - -ویرایش - - -

اون حرکت Wrath of the gods (اگه اشتباه نکنم) اش قابل دفاع بود با shield ، اونیکی مجیکش هم خیلی کم دمیج میداد ... وقتی هم که دمیج میخورد از پشت میشد حرکت زد ... 10 20 باز نیزمو کردن تو شکمش از پشت لامصب ...
مشکل این بود که اگه دفاع کنی با شیلد از استامینات کم میکنه که من خیلی کم بود استامینام !

فکر کنم همون Scalingــه INT کاراکتر باشه که هر چی بیشتر باشه دمیج بیشتری وارد می کنه(از نوع مجیک) که از E تا S داره و S بالاترین دمیج رو میده، درسته؟

خب اون که هست. ولی S یه تفاوت دیگه هم ایجاد می کنه و اون اینه که Special effect رو ارتقا میده. مثلا توی شماره قبل دستکش پایرومنسی برای جادو اس بود که با افزایشش میزان aoe زیاد میشد.

آره منم یه bonfire ascetic سوزونده بودم ! میدونی وقتی hp اش نصف شد دیگه باید ولش نکنی هی بزنی هی بزنی ! :d اونم که هی lighting میزد من مجبور شدم یه لباس که lightning defense خوبی داره رو آپگرید کنم ، وقتی از بقیه magic ها استفاده میکرد hp کمتری نسبت به قبل از من کم میکرد ولی باز با یه ضربه wrath of gods میمردم ! :|
کشتمش نامرد رو! یه سره پشتش بودم. اولش با great combustion زدمش جونش نصف شد بعد هر 2 تا soul geyser رو خوابوندم رو فرق سرش بعد با soul great sword تا 10 درصد جونش کم شد. موقع heal کردن بود که یه fire tempest کارش رو تموم کرد :دی البته اون wrath of god رو حتما باید shield up باشی هیچ راه دیگه ای نداره لامصب!
با لول 183 و پلی تایم 64 ساعت!!! بازی رو تموم کردم بالاخره! خیلی از مناطق رو پاکسازی کردم. مثلا اون راه رسیدن به ancient dragon رو کلا جارو زدم :دی یا iron keep و چند جا دیگه! حیف که می خوام برم سربازی و الا NG+ رو هم شروع می کردم! :دی

من دارم واس خاطر اون انگشتره بازی رو بدون اینکه بمیرم میرما ! :d
این نمردن تروفی هم داره?
راستی تو گودال اینا هم بیفتی مردن محسوب میشه دیگه?! اشکمو درآورده ! فعلا یه 7 ساعتی رفتم !

دوستان اينجا كاربر Daemonis گفته كه بعداز كشتن اون ازدهايي كه تو آخرين لوكشن بازي هست يه كليد دراپ ميشه ولي من دوباره كشتمش به جز سول و به آيتم ديگه هيچ چيزي دراپ نكرد تابحال به جز Daemonis كسي تونسته اين كليد رو بگيره

دوستان اينجا كاربر Daemonis گفته كه بعداز كشتن اون ازدهايي كه تو آخرين لوكشن بازي هست يه كليد دراپ ميشه ولي من دوباره كشتمش به جز سول و به آيتم ديگه هيچ چيزي دراپ نكرد تابحال به جز Daemonis كسي تونسته اين كليد رو بگيره

من قبل از کشتن باهاش حرف زدم...
اگه دراپ نشده شما مجبوری Bonfire Acetic روی بونفایر قبل از اون استفاده کنی...تا دوباره اسپاون بشه...
باهاش حرف بزن اگه خواستی بکشش اگه نخواستی هم برو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or