واسه infuse کردن moonlight greatsword به نظرم بهترین گزینش dark هستش اما اگه faith ات بیشتر از 30 اه magic خوبه چون دمیجش تقسیم نمیشه.آقا بعده کلی دویدگی بالاخره هم ایشنت دراگون هم وندریک و هم اون عنکبوته رو رو NG+ منطقش زدم و Moonlight Great Sword رو گرفتم
با شمشیر اول بازی 10+ و تاور شیلد 8+| 4تا جاینت سول|کلاس نایت
راه حل ساده برای کشتن ایشنت دراگون با همین مشخصاتی ک بالا نوشتم یا شبیه این
اولا ک از حلقه هایی ک استامینا و سرعت لودش رو افزایش میدن (مثل Tired Dragon) استفاده کنید و استامینا تون رو هم تا جایی ک میتونید آپگرید کنید (مال من حدود 30 بود) بعدش وقتی ب منطقش وارد شدین میخواد آتیش ب سمتتون بزنه شما هم بدون توقف سمت دس و پاش برید و 2/3 ضربه بزنید دو حالت معمولا داره یا اینکه دس یا پاشو بلند میکنه و محکم میکوبه تا لهتون کنه ک باید برید یکم عقب و یا اینکه میخواد بپره و این قسمت مهمیه ک خیلیا مشکل دارن و نکته اینجاست ک شما باید وقتی اژدها پرید از روی سایش ک روی زمینه ب طرف دمش برید تا آتیش بهتون نخوره و کمی از دمش فاصله داشته باشید تا وقتی اومد زمین نیوفته روتون و بعد هم مطابق قبل 2/3 ضربه بزنید و همون کارها رو تکرار کنید تا بالاخره بزنیدش
دوتا سوال داشتم الان
1:من این Moonlight GS رو گرفتم ولی فیزیکال دمیجش 0 بود بعد رفتم تو آهنگری Lost Bastill و ازون قسمت ک حالت های مختلف مثل مجیک٫دارک٫لایت و... اضافه میکنیم ب سلاح٫شمشیره رو کردمش لایتینگ و تا آخر آپگریدش کردم الان فیزیکال دمیجش 445 هست کلیش
بعد این الان بیشترین دمیجشه؟کاره دیگه ای نباید بکنم؟
2:من روح ایشنت دراگون رو از تو خاطراتش گرفتم ولی موقع Trade کردن حواسم نبود زدم Discard ش کردم و مفت از دستش دادم
حالا چجوری میتونم دوباره بگیرمش؟
وندریک که ته undead crypt قدم میزنه ! (از shrine of amanda میتونی بری uc)آقا 3 تا سوال ؟!
1. اول اینکه اون Venderick رو از کجا پیداش کنیم ؟ مکانش کدوم منطقه اس ؟
2. چه جوری Invade کنیم ؟
3. این Pate ، پس کجاست؟!
البته به احتمال خیلی زیاد به همشون برخورد کردما ولی دقت نکردم !
نه متاسفانه اگه ascetic بزنی آیتم های فروشگاه ها تغییری نمیکینه ، اما آیتم های توی محیط respawn میشه !
اگه عضو این کلن باشی یه ring بهت میده و اگه اون حلقه دستت باشه و اگه تو lost bastille یا iron keep باشی اگه کسی بره تو منطقه هر کدوم از bell ها کاملا خودکار summon میشی تو دنیای اونا و باید اون player رو بکشی.دقیقا...
من عجله کردم و امتحان کردم و همینجوری شد که شما گفتید
برای گرفتن Hidden Weapon باید Reach Rank 2 in Bell Keeper Covenant
در توضیحات نوشته Defeat 30 Hosts when invading as a Grey Phantom or 30 Black Phantoms that invade the Belfries
منظورش مکانهایی هستش که به عنوان Grey Phantom هاست سایمون میکنه؟
چون من ایتمی برای invade کردن as a Grey Phantom پیدا نکردم :d
لطفا به این سوال جواب بدید.
خیر مشکلی پیش نمیاد ولی میتونستید ب جای عوض کردن مصرفش کنید تا روحشون رو بدست بیارید و برای خرید وسایل یا آپگرید و لول آپ استفاده کنید
ولی ی مدل روح هست ک Giant Soul هست اسمش اونها برای کشتن باس Venderic لازمن اونا رو باید توی جیبت نگهشون داری وقتی بدستشون آوردی و توی کل بازی هم فقط 5 تا ازین روحها هست
ما که به عشق این moonligt بار دوم بازی رو هم شروع کردیم به هر سختی بود عنکبوتم برا بار دوم کشتیم که شمشیر و بگیریم که نداد کلا الان دپرس شدم
تقریبا هیچ چیزی رو از دست ندادی، تو این آپدیت آخر حرکت 1 دستشو هم کندتر کردن، بهترین سلاحی که داشتم همین Mastodon halberd بود ... Overall attack این Moonlight 530 تا در حداکثرش ، اونیکی سلاحم 650 که حرکات 2 دست Halberd خیلی بهتره نسبت به Moonlight ...ما که به عشق این moonligt بار دوم بازی رو هم شروع کردیم به هر سختی بود عنکبوتم برا بار دوم کشتیم که شمشیر و بگیریم که نداد کلا الان دپرس شدم
Petrified Dragon Bone ، تو Dragon aerie به مقدار وفور یافت میشه ، اول برو چند اژدها رو بزن بعدش برو اون کوچولو آبیها رو بزن که خوب چیزایی میندازن ... بعدش که تموم شدن یه Ascetic بسوزون و دوباره ... 2 3 بار بری کامل میتونی آپگریدش کنی ...بلاخره moonligth رو گرفتم ولی این چیزی که میخواد برا اپگریدش رو ندارم چه جوری میشه پیدا کرد؟
به نظر من :دوستان من بازی رو تازه شروع کردم الان باس سوم رو کشتم
1تا سوال:بیشتر چه چیزایی رو لول آپ کنم؟؟؟