اين سوال منم هست كسي ميدونه ؟
همین 2 صفحه قبل جواب دادم3- باید Hollow باشی ...
من مسیج های رو زمین رو خوندم نوشته باید hollow باشی تا در باز بشه. من از همون بالا خودمو انداختم پایین و مردم اما بازم اون در باز نشد! کسی چیزی می دونه؟ hollow یعنی باید میزان سلامتیم نصف بشه؟اين سوال منم هست كسي ميدونه ؟
اين اهنگر lost batlist كجاس؟
دوستان دوتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
1. میخوام رو شمشیرم سنگ بزارم این آهنگر تو The Lost Bastille کجاست، همونه که جلو در آهنگیش یه بنفایر هست اگه آره که فقط میشه باهاش حرف زد.
2. من 2 تا Soul Vessel دارم میخوام ازشون استفاده کنم ولی وقتی میزارمشون تو آیتم هام نمیشه ازشون استفاده کرد کار خاصی باید بکنم؟
نه دوست من آخه شمشیر با این با ارزشی رو که با Lightning آپگرید نمی کنن، شما اگه با Raw آپگریدش کنی دمیجش خیلی بیشتر میشه فکر کنم و تازه می تونی از Special Attackش هم استفاده کنی حالا با یکم دمیج کمتر! بعد این شمشیر اصلا دمیج فیزیکی نباید بده همه خصوصیتش توی اینه که دمیجش از نوع مجیکه. من خودم چون از این شمشیر برای آنلاین استفاده می کنم بعد از اینکه +5 کردمش دیگه اصلا Infuseش نکردم چون هرطور که حساب کنم همین طوری از همه حالت ها بهتره و باهاش هر کلاس و کاراکتری رو میشه راحت کشت.
ایول این شد یه چیزی ! :d
آره اونجارو کاملا یادمه ! فک کنم کلیدشم پیدا کردم ، اما چون نمیخوام Teravel کنم ، خیلی سخته بین مناطق سوئیچ کردن !
کسی جواب اینو نمیدونه من خیالم راحت شه ؟!
داداش همونطوری ک شما گفتین Infuse کردم ینی گذاشتمش رو حالت دیفالت ک کلا 470 تا دمیج مجیک میداد
ولی نمیدونم چرا اینقدر دمیجش اثرش کمتر بود و انگار ک دمیجش 150 فیزیکال باشه و دشمنا دیرتر میمردن
مخصوصا اون آدمای مو بلند سپر دار تو Shaded ruins ک تو Shaded Wood هست ینی من اونا رو 10 تا ضربه هم بهشون میزدم نمیمردن خیلی اثرش کم شده بود باز با لایتینگ Infuse ش کردم![]()
دوستان دوتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
1. میخوام رو شمشیرم سنگ بزارم این آهنگر تو The Lost Bastille کجاست، همونه که جلو در آهنگیش یه بنفایر هست اگه آره که فقط میشه باهاش حرف زد.
2. من 2 تا Soul Vessel دارم میخوام ازشون استفاده کنم ولی وقتی میزارمشون تو آیتم هام نمیشه ازشون استفاده کرد کار خاصی باید بکنم؟
عحیبه من همون دسمنا رو با 2 ضربه نقشه بر زمین میکردم باهاش تازه کامل آمگریدش هم نکرده بودم و +3 بود البته این شمشیر بیشتر به کار کسایی میاد که int بالای دارن
بچه ها کسی که با کلاس PYROMNCER انس گرفته چون توی این شماره این کلاس نیست کدوم کلاس رو انتخاب کنه برای شروع !؟
داداش همونطوری ک شما گفتین Infuse کردم ینی گذاشتمش رو حالت دیفالت ک کلا 470 تا دمیج مجیک میداد
ولی نمیدونم چرا اینقدر دمیجش اثرش کمتر بود و انگار ک دمیجش 150 فیزیکال باشه و دشمنا دیرتر میمردن
مخصوصا اون آدمای مو بلند سپر دار تو Shaded ruins ک تو Shaded Wood هست ینی من اونا رو 10 تا ضربه هم بهشون میزدم نمیمردن خیلی اثرش کم شده بود باز با لایتینگ Infuse ش کردم![]()
خب ن من int ام 18 هست اونم فقط بخاطر اینکه این شمشیره تا این اندازه بالاجبار میخواست
وگرنه بیلدم رو DEX و STR هست