دوست عزیز
Am.gl
حالا ما هی هیچی نمیگیم شما هی بیاد بگو شماره 1 فلان بود و شما 2 فلانه :d :d :d
من خودمم شماره 1 رو بیشتر دوست دارم اما .....
مورد اول اینکه شما که میفرمائید این همش باس فایت، باس فایته باید خدمتتون عرض کنم که شمایی که 1 رو بازی کردی میدونی که شماره اول 26 تا باس داشت و این ظاهرا با یه باس مخفی 31 ای داره. یعنی 5 تا بیشتر. یعنی این 5 تا اینقدر تو روند بازی میتونن تاثیر داشته باشن که همش بشه باس فایت؟
مورد دوم اینکه میفرمائید از همون اول آزاد بودی همه جا بری و .... کاملا اشتباهه!
شما همون اول بازی دسترسی به Sen's Fortress نداری و به طبع به Anor Londo. از طرف دیگه شاید شما بتونی بری به Catacombs ولی ورودی باس Nito بسته اس و تا LordVessel رو نگیری دسترسی به Nito و همینطور Duke's Archives و اون قسمت پایین Demon's Ruins نداری و در نتیجه به یه سری قسمتهای دیگه هم دسترسی نداری.
در مورد New Londo Ruins هم همچنین. وقتی برسی نزدیک باس تا شما اون انگشتر رو بعد از کشتن Sif نگیری نمیتونی با Four Kings مبارزه کنی. مبارزه با Sif هم نیازمنده اون Crest هست که درب رو باز کنی و در حقیقت یه جور کلیده و راه بسته اس.
برای رفتن به Painted World of Ariamis هم باز اون عروسک رو میخوای که باید برگردی اول بازی. پس راه به اون هم نداری.
برای کشتن Dark Sun Gwyndolin هم باید یه انگشتر خاص از تو Catacombs بگیری تا راه مخفی اش برات باز بشه وگرنه راه بسته اس.
برای رفتن به قسمت اکسپنشن و کشتن اون 4 تا باس هم باز باید یه گردنبند خاص بگیری و اون Golem رو بکشی و دختره رو نجات بدی وگرنه اصلا نمیره اونجا و دسترسی بهش نداری!
رفتن به Depth هم همینطور. یا Blighttown و خیلی جاهای دیگه.
البته اون Master Key مسخره که میتونی از قسمت انتها به Blighttown دسترسی داشته باشی رو فاکتور میگیرم!
کافیه یا بازم بگم؟ :d
در کل شماره 1 هم محدودی خیلی جاها و فرقی با این نداره. اتفاقا این محیط هاش خیلی گستره تر بود و بیشتر زمان بازی صرف چرخ زدن و آیتم پیدا کردن و مبارزه با دشمن ها بود تا مبارزه با باسها.
پس لطفا این خراب کردن شماره 2 و بزرگ کردن شماره 1 رو با اطلاعات اشتباه ادامه نده! ممنون
پ.ن: شماره 1 از نظر اتمسفر و فضاسازی و حس و حال قویتر بود. درست. ولی این بازی هم محیط های گیرا و مرموز زیاد داشت ولی نه مثل شماره 1.
پ.ن2: اون سستم warp کردن بین Bonfire ها از همون اول یکی از بدترین چیزای بازیه ولی خوب میشه زود باهاش کنار اومد چون تو شماره 1 به خاطر اینکه از همون اول نمیتونستی بین Bonfire ها warp کنی میانبر زیاد داشت تو بازی، ولی این خیلی کمتر داره و دسترسی به مکانهای مختلف در حالت عادی زمان خیلی بیشتری میبره.