Dark Souls II | Xbox 360

فکر کنم شما منظور من را اشتباه فهمیدید، شاید هم من خوب نگشتم ولی من موجودی را که گفتید پیدا نکردم، Bonefire ای که من می گویم و نردبان کنارش، این ها هستند: (لینک عکس ها را به دلیل بزرگ بودن خود عکس ها گذاشتم)(ببخشید کیفیت عکس ها پایین است، ولی قابل تشخیص است)
http://upload7.ir/imgs/2014-03/44861849558747216080.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-03/88979732919767762968.jpg

من دقیقا همینجا رو گفتم. یکبار دیگه بخونید و دقیقا به اون عمل کنید. مهم پیدا کردن اون موجود لاک پشت ماننده. مسیرش هم از پایین همین نردبان به در سمت چپ بپیچید و از تنه درخت بالا برید و همینطور ادامه بدید تا بهش برسید. اون دری هم که گفتم قفله و باز کنید پایین همین نردبونه. فقط شما دقیقا کارهایی رو که گفتم باید بکنید تا در از پشت باز بشه و هر دفعه برای سراغ باس رفتن مسیر طولانی رو نرید و از همین در رد بشید.

مشکل اینه که من قبلا رفتم تو Drangleic Castle ! و اون درو باز کردم و باس هارو کشتم !!!
الان میرم اونجا کسی نیست !! چیگار کنم الان من ؟!!!
با اون آیتمی که اژدها بهت داده میتونی بری تو خاطرات اون درخت خشک ها توforest of fallen Giants . یکیشون پشت این دراست که انگشتر پادشاه میخواد. خاطره اون رو تا ته بری یه کلید میگیری که در قفل تو shrine of amana رو باز میکنه (همون منطقه اول تو آب یه مسیر سنگی بغل ستون ها هست مستقیم بگیری بری میرسی به در که توش رخت و لباس شاه هست. اونجا رو تخله کن. حالا برگرد همون thorne of want
اون covenant مخفیه که گفتم، حالا پیدا کردن باس مخفیش:
باید تو اون سه تا لوکیشن که گفتم تو هر پرتال یه چراغ بزرگ هست تو هر کدوم روشن کنید بعد از این باس میاد(اونم کی!!) که اگه بزنید .... (اسپویل دیگه بسه:d)

یا حضرت عباس ! روش کشتن این Mytha ینی چجوری به ذهن این سازنده ها رسیده ؟ واقعا عالی بود ینی اصلا فکرشو نمیکردم اون کاری که کردم ربطی به باس داشته باشه . فوقالعاده بود . یه NPC ـه خفن هم اونجا پیدا کردم لا مصب عجب جایی پنهون شده بود عجب آیتم هایی هم داشت .

در کل این منطقه آسیاب خیلی خفن و رو اعصاب بود . وقتی Mytha رو کشتم یه نعره ای زدم که برادرم از جاش پرید :دی بعد از اون با آسانسور اومدم جایی که کلا نمیخام برم تو :دی

آخرین ویرایش:
اگر بازی به نظرت زیادی راحت هست. عضو Company of Champions بشو. بازی به مقدار کاملا محسوسی سخت تر میشه.
:|
من تو این عضوم ولی نمیدونستم بازی سخت میشه :| الان چطور میتونم از عضویتش دربیام؟؟
-----------
ویرایش:
خوب من کلا به دلیل یه سری اشتباها میخوام بازیو از اول برم :| :دی
به نظرتون چه کلاسی بهتره؟؟ این بار با Knight رفتم
(فقط نگید Sorcerer :دی چون دوست دارم کاراکترم Melee باشه و بیشتر با شمشیر و اینا بجنگم تا با جادو )

من یکشو نصفه ول کردم مشکلمم بونفایرا بودن که خیلی فاصلشون طولانی بود،دلم میگه برو سراغش!!!چیکار کنم؟؟؟سختیش درچه حده؟؟؟با تمرکز بازی کنم میتونم جلو برم؟؟؟

خب منم بازی رو تموم کردم .....لولم 141 با 40 ساعت گیم پلی ...آخرای بازی واقعا قشنگ شد..
این که تموم کنی مهم نیست مهم اینکه تمام آیتمای بازی رو بدست بیاری من که نتونستم همه رو بگیرم

آخرین ویرایش:
مشکل اینه که من قبلا رفتم تو Drangleic Castle ! و اون درو باز کردم و باس هارو کشتم !!!
الان میرم اونجا کسی نیست !! چیگار کنم الان من ؟!!!

اونجا جندتا Boss زدی من سه تا زدم بازی تموم شد برام شاید یک از پایان این باشه

ببینید من هم اون دوتا باس (من 2 تا باس بیشتر ندیدم اونجا !) رو که تو Drangleic Castle بودن رو کشتم ! هم رفتم تو forest of fallen Giants و خاطرات اون درخت ها رفتم ( البته یکیش رو نرفت) ولی اون اصلیه که باس Giant هم توش بود رو رفتم و کشتمش !
الان دیگه موندم کجا برم !

اگر بازی به نظرت زیادی راحت هست. عضو Company of Champions بشو. بازی به مقدار کاملا محسوسی سخت تر میشه.

lol من تازه عضو این گروه بودم و نمی دونستم روی سختی بازی تاثیر داره، دیگه از این گروه دربیام فکر کنم آب خوردن میشه بازی :d یه آیتم هم داد که یه سنگ هست اسم Champion ها روش هست باید اونو چیکار کرد؟

ببینید من هم اون دوتا باس (من 2 تا باس بیشتر ندیدم اونجا !) رو که تو Drangleic Castle بودن رو کشتم ! هم رفتم تو forest of fallen Giants و خاطرات اون درخت ها رفتم ( البته یکیش رو نرفت) ولی اون اصلیه که باس Giant هم توش بود رو رفتم و کشتمش !
الان دیگه موندم کجا برم !

برو با Queeen صحبت کن شاید اتفاقی بیوفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or