Chuck Berry
کاربر سایت
اقا من لول 68 ام برای خنده زدم اون خانومه که لول اپت میکنه کشتم الان هر کار می کنم نمیاد!!دهنم سرویس شده می خوام لاست سینرو بکشم لولم پایینه !!
دوست عزیز نگران نباش، اون برمیگرده فقط بعد از یه مدتی(دقیقا نمیدونم چقدر) به قبر توی یه مکان تصادفی ظاهر میشه که با دادن مقداری Soul میتونی اون خانم رو به زندگی برگردونی و اصلا لازم نیست از نو شروع کنی
بعد من باید بگم که در مورد این بازی اشتباه می کردم، واقعا این نسخه سرراست و ساده هست و اصلا و ابدا نیازی به راهنما یا Guide نداره، من چند روز پیش میومدم تو این تاپیک هی می دیدم همه میگن این Lost Sinner یا مثلا اون سه تا اسکلتا خیلی سخت هستن برای همین منم گرخیدم همش نگران بودم که کی قرار با اینا روبرو بشم! بعد امشب که به این دوتا باس رسیدم هردوشون رو تو Playtrough اول شکست دادم(کلاسم Knightــه) و این مساله باعث شد کلا طرز فکری که نسبت به این بازی داشتم عوض بشه چون نسخه های قبلی رو زیاد بازی نکرده بودم و همش فکر می کردم سختیشون خیلی زیاده که ظاهرا اصلا اینطور نیست. باز حالا توی بازی پیش برم معلوم میشه که قراره سخت بشه یا نه ولی تا اینجای کار از نظر سختی معمولی بود.