Dark Souls II | Xbox 360

سوالم درباره The Pursuer هست

1- این باس دقیقا کجاست ؟ چند ساعته دنبالشم ، اگه زحمتی نیست جای دقیقشو بگید
2-من الآن لول 41 هستم ، میتونم راحت بزنمش ؟

سوالم درباره The Pursuer هست

1- این باس دقیقا کجاست ؟ چند ساعته دنبالشم ، اگه زحمتی نیست جای دقیقشو بگید
2-من الآن لول 41 هستم ، میتونم راحت بزنمش ؟

بعد از اینکه last giant رو زدی (اولین غول بازی) یه کلید بهت میده .
بر می گردی از آسانسور میای بالا میری سمت چپ که دو تا سرباز پشت دیوار منتظرتن.
اونا رو که کشتی برو به چپ و دری که قفله رو با کلید باز کن و راه رو تا بالا ادامه بده میرسی بهش.
کشتنش اجباری نیست ولی اگه بکشیش عقابش یه راست می برت Lost bastile و دیگه لازم نیست بری سمت کشتی ...

البته یه جای دیگه هم ظاهر میشه همون غول اول رو که کشتی از آسانسور اومدی بالا به جای چپ برو راست راهرو رو تا ته برو بپیچ چپ و مستقیم برو تا از ساقه ی درخت بالا بری بعد بپیچ چپ اونجا یه نردبون کوچیک هست که ازش بری بالا باهاش می جنگی ...

counter attack بعده parry رو برداشتن؟!!!!! چرا دیگه نمیزنه؟! یعنی انیمیشن نمیاد؟
اصلا کلا parry کردن تو این نسخه کاربرد نداره!! تو Dark Souls 1 من فقط با Parry یک سری از دشمنا رو میکشتم

counter attack بعده parry رو برداشتن؟!!!!! چرا دیگه نمیزنه؟! یعنی انیمیشن نمیاد؟
اصلا کلا parry کردن تو این نسخه کاربرد نداره!! تو Dark Souls 1 من فقط با Parry یک سری از دشمنا رو میکشتم
نه بابا داره ...
یه انگشتر گرفتم که قدرت کانتر اتک شمشیر های Thrust رو زیاد می کنه .
البته فکر کنم این کانتر اتک برای دو شمشیره مناسب باشه !

یه توصیه به دوستان :
فکر تموم کردن بازی نباشید، فکر گشتن به دنبال آیتم های مخفی باشید .
لذت بازی به مکان های مخفیشه .
مثلا اگه اون انگشتر که میزان وزن قابل حمل رو زیاد می کنه (Royal soldier) توی No mans Wharf پیدا نکردید برید بگردید دنبالش به دردتون می خوره.

نه بابا داره ...
یه انگشتر گرفتم که قدرت کانتر اتک شمشیر های Thrust رو زیاد می کنه .
البته فکر کنم این کانتر اتک برای دو شمشیره مناسب باشه !

یه توصیه به دوستان :
فکر تموم کردن بازی نباشید، فکر گشتن به دنبال آیتم های مخفی باشید .
لذت بازی به مکان های مخفیشه .
مثلا اگه اون انگشتر که میزان وزن قابل حمل رو زیاد می کنه (Royal soldier) توی No mans Wharf پیدا نکردید برید بگردید دنبالش به دردتون می خوره.

پس چرا من تو اون چدنباری که parry کردم کانتر اتک نزد؟!! دکمش آیا عوض شده؟ مگه نباید بعدش اتک معمولی بدی؟ (RB دیگه؟)
اون انگشتر هم من پیدا نکردم، No mans wharf برام یک جورایی حکم Blighttown ورژن آسون ترشو داشت خیلی جاش رو اعصاب بود (همش مشعل دستم بود:|)

پس چرا من تو اون چدنباری که parry کردم کانتر اتک نزد؟!! دکمش آیا عوض شده؟ مگه نباید بعدش اتک معمولی بدی؟ (RB دیگه؟)
اون انگشتر هم من پیدا نکردم، No mans wharf برام یک جورایی حکم Blighttown ورژن آسون ترشو داشت خیلی جاش رو اعصاب بود (همش مشعل دستم بود:|)

والا من خودم از روش کانتر اصلا استفاده نمی کنم، نمی دونم قضیش چیه .
اون انگشتر هم که توی کلیسای آبی هست باید، Old dragonrider رو بکشی.
توی No mans wharf هم از پله ها که میری بالا وسطش برو به راست که یه جنگجو می بینی و یه سگ و یه سری تیر انداز که از بالا میزننت .
اونجا سمت راستش یه جاییه که توش Pharros ston بذاری کل مرحله روشن میشه دیگه مشعل نمی خواد

والا من خودم از روش کانتر اصلا استفاده نمی کنم، نمی دونم قضیش چیه .
اون انگشتر هم که توی کلیسای آبی هست باید، Old dragonrider رو بکشی.
توی No mans wharf هم از پله ها که میری بالا وسطش برو به راست که یه جنگجو می بینی و یه سگ و یه سری تیر انداز که از بالا میزننت .
اونجا سمت راستش یه جاییه که توش Pharros ston بذاری کل مرحله روشن میشه دیگه مشعل نمی خواد

اون انگشتر اولی رو که یافتم، دومی رو نیافتم.
pharro's stone نداشتم اون موقع :دی
کانتر اتک اصلا استفاده نمیشه، یعنی تا الان که کاربرد نداشته برام

اقا من لول 68 ام برای خنده زدم اون خانومه که لول اپت میکنه کشتم الان هر کار می کنم نمیاد!!دهنم سرویس شده می خوام لاست سینرو بکشم لولم پایینه !!

اقا من لول 68 ام برای خنده زدم اون خانومه که لول اپت میکنه کشتم الان هر کار می کنم نمیاد!!دهنم سرویس شده می خوام لاست سینرو بکشم لولم پایینه !!

خسته نباشی ... :)
نمی خوام نا امیدت کنم ولی فکر کنم دیگه نمی تونی آپگرید کنی و مجبوری از اول بازی رو بری .

آخرین ویرایش:

:)) :)) چی فرض کردی Dark Souls رو؟ :دی مگه شوخی داره؟ بعضا دیده شده سره این چیزا اصلا نشه بازی رو تموم کرد.

این lost sinner عجب مصیبتیه.انگار هیچ رقمه راه نداره بزنمش.

سلام.
لطفا به سوال من پاسخ دهید، همان اوایل بازی:
پیدا کردن The Last Giant
همون اطراف یک موجود با زره لاکپشت مانند پیدا کنید . اون رو دور بزنید از در پشت سرش وارد شوید و به سمت چپ بپیچید و دری رو که قفله باز کنید. بعد از اسانسور کنار در پایین برید.

فکر کنم شما منظور من را اشتباه فهمیدید، شاید هم من خوب نگشتم ولی من موجودی را که گفتید پیدا نکردم، Bonefire ای که من می گویم و نردبان کنارش، این ها هستند: (لینک عکس ها را به دلیل بزرگ بودن خود عکس ها گذاشتم)(ببخشید کیفیت عکس ها پایین است، ولی قابل تشخیص است)
http://upload7.ir/imgs/2014-03/44861849558747216080.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-03/88979732919767762968.jpg

ای بابا :D خب اگه به اف رفته بگین اگه حسش بود دوباره بازی کنمش با کدوم کلاس برم که راحتر باشه و اذیت نکنه خیلی؟کلاسه الانم نایت هست

با socerer نرو...
همین کلاس رو نگه دار faith رو بالا ببر تا lighting بگیری...بعدش هم str,dex ببر بالا خوبه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or