Chuck Berry
کاربر سایت
من تا الان که بازی کردم واقعا راضی هستم و از هر ثانیش لذت می برم ولی مساله اینه که بازی اصلا به اون اندازه ای که همه می گفتن و تعریفش رو شنیده بودم سخت نیست و نهایتا یکی دو درجه از بقیه بازی های RPG سخت تره. مثلا یهو وارد یه Dark Mist میشم انتظار دارم حداقل 10 بار توسط اون غول بمیرم ولی مثلا 3 تا اتک بش میدم می میره چندهزار تا Soul آزاد میکنه و بازی همینطور داره آسون تر میشه!
من نسخه اول(Demon's Souls) رو هم یکمی بازی کردم و از اون هم خیلی خوشم میومد ولی فکر می کنم اون از این بازی خیلی پیچیده تر و مخوف تر بود مثلا یه NPC اصل کاری رو می کشتی دیگه یارو اصلا زنده نمی شد ولی تو این نسخه با دادن یه مقدار Soul به زندگی بر می گیرن. یا مثلا یه چیزی داشت به نام Tendency که سفید و تیره می شد و بسته به اون محیط بازی تغییر پیدا می کرد و ...
من نسخه اول(Demon's Souls) رو هم یکمی بازی کردم و از اون هم خیلی خوشم میومد ولی فکر می کنم اون از این بازی خیلی پیچیده تر و مخوف تر بود مثلا یه NPC اصل کاری رو می کشتی دیگه یارو اصلا زنده نمی شد ولی تو این نسخه با دادن یه مقدار Soul به زندگی بر می گیرن. یا مثلا یه چیزی داشت به نام Tendency که سفید و تیره می شد و بسته به اون محیط بازی تغییر پیدا می کرد و ...