Dark Souls II | Xbox 360

من تا الان که بازی کردم واقعا راضی هستم و از هر ثانیش لذت می برم ولی مساله اینه که بازی اصلا به اون اندازه ای که همه می گفتن و تعریفش رو شنیده بودم سخت نیست و نهایتا یکی دو درجه از بقیه بازی های RPG سخت تره. مثلا یهو وارد یه Dark Mist میشم انتظار دارم حداقل 10 بار توسط اون غول بمیرم ولی مثلا 3 تا اتک بش میدم می میره چندهزار تا Soul آزاد میکنه و بازی همینطور داره آسون تر میشه!

من نسخه اول(Demon's Souls) رو هم یکمی بازی کردم و از اون هم خیلی خوشم میومد ولی فکر می کنم اون از این بازی خیلی پیچیده تر و مخوف تر بود مثلا یه NPC اصل کاری رو می کشتی دیگه یارو اصلا زنده نمی شد ولی تو این نسخه با دادن یه مقدار Soul به زندگی بر می گیرن. یا مثلا یه چیزی داشت به نام Tendency که سفید و تیره می شد و بسته به اون محیط بازی تغییر پیدا می کرد و ...

من تا الان که بازی کردم واقعا راضی هستم و از هر ثانیش لذت می برم ولی مساله اینه که بازی اصلا به اون اندازه ای که همه می گفتن و تعریفش رو شنیده بودم سخت نیست و نهایتا یکی دو درجه از بقیه بازی های RPG سخت تره. مثلا یهو وارد یه Dark Mist میشم انتظار دارم حداقل 10 بار توسط اون غول بمیرم ولی مثلا 3 تا اتک بش میدم می میره چندهزار تا Soul آزاد میکنه و بازی همینطور داره آسون تر میشه!

من نسخه اول(Demon's Souls) رو هم یکمی بازی کردم و از اون هم خیلی خوشم میومد ولی فکر می کنم اون از این بازی خیلی پیچیده تر و مخوف تر بود مثلا یه NPC اصل کاری رو می کشتی دیگه یارو اصلا زنده نمی شد ولی تو این نسخه با دادن یه مقدار Soul به زندگی بر می گیرن. یا مثلا یه چیزی داشت به نام Tendency که سفید و تیره می شد و بسته به اون محیط بازی تغییر پیدا می کرد و ...
خوب شما سوپر گیمر هستی و بازی برات آسونه ما گیمرهای عادی این بازی برامون خیلی سخته و خیلی هم سخت تر از بازی های هم سبکشه! Demons souls هم به نظرم یه خورده راحت تر از این بود!

خوب شما سوپر گیمر هستی و بازی برات آسونه ما گیمرهای عادی این بازی برامون خیلی سخته و خیلی هم سخت تر از بازی های هم سبکشه! Demons souls هم به نظرم یه خورده راحت تر از این بود!

demonis souls خدایی از این و هم از dark souls سخت تر بود به نظر من. red eye knıght ها تو اون بازی رسما کابوس بودن. راستی چرا بلک نایت تو این نیست؟؟
در ضمن کسی تا حالا از دو دستی گرفتن سپر استفاده ای کرده؟ به چه درد میخوره؟

سلام دوستان يكي كمك كنه بعد كشتن غول عنكبوت كجا بايد برم لطفا راهنمايي كنين
بستگی داره کجا رفته باشی
می تونی بری تو چاه از Majula - یا بری به Lost Bastile با کشی یا لونه عقاب- یا بری Shaded Wood از Majula - یا بری به Huntsman cop از Majula

رفتم همه جا جنتا هم در هس كه قفلن كليدم ندارم عجيب موندم تو بازي

با دختری که لول اپ وگربه صحبت میکنی میگه کجا برو اگه میگه برو Castle برای دیدن کینگ باید بری به Shaded Wood بن فایر دومش مسیر سمت چبش

آخرین ویرایش:
من یه branch of yore پیدا کردم. بعد از کشتن lost sinner. حالا اینو رو اون مرده که جلو بن فایر سنگ شده بود استفاده کنم یا اون زنه که نزدیک majula سنگ شده؟ بازم از اینا تو بازی پیدا میشه یا همین یدونس؟

اینطور نیست، همه توی نقداشون اکثرا به آسون تر شدن بازی اشاره کرده بودن و من اصلا ندیدم کسی زیاد از سختی بازی گله کنه. من Pursurer دومین غولی بود که کشتمش و بعدش یه ست آرمور Drangelic با شمشیر و سپر توی خرابه های پشت سرش بود. از اون موقع تا الان که نزدیک 10 تا باس کشتم السحه و آرمور من همینا بوده و حتی آپگریدشون هم نکردم چون یه چیزی به نام Twinkling Shard میخواد که نمیدونم باید از کجا گرفت، تازه فارم هم نکردم زیاد، شاید اینکه شما میگی سخته بخاطر اینه که کلاست چیز دیگه ای هست و اینکه اشتباه لول آپ کردی در غیر اینصورت بعید میدونم بازی برای شما هم زیاد سخت بشه.

من یه branch of yore پیدا کردم. بعد از کشتن lost sinner. حالا اینو رو اون مرده که جلو بن فایر سنگ شده بود استفاده کنم یا اون زنه که نزدیک majula سنگ شده؟ بازم از اینا تو بازی پیدا میشه یا همین یدونس؟

بدش به اون دختره که نزدیک Majula هست چون هم راه Shaded Woods رو برات باز میکنه و هم اینکه میتونی Spell های پایرومنسی رو ازش بخری و آپگریدشون کنی. فکر کنم بازم از این آیتما بده توی بازی ولی دقیقا نمیدونم کی و کجا!

------

راستی زیر پلی که به Undead نمیدونم چی چی میره یه مرده هست که دوتا آیتم خیلی خوب داره یه Pharos Lockstone و یه چیز دیگه که فکر کنم بشه بعدا توسطش Convenant ظاهر کرد.

برای زنه استفاده کن بازهم تو بازی از این ایتم هستش

demonis souls خدایی از این و هم از dark souls سخت تر بود به نظر من. red eye knıght ها تو اون بازی رسما کابوس بودن. راستی چرا بلک نایت تو این نیست؟؟
در ضمن کسی تا حالا از دو دستی گرفتن سپر استفاده ای کرده؟ به چه درد میخوره؟

مگه چند مین پیش نگفتی بازی نکردی؟:|

بازي به مراتب از ds1 اسونتر.....به قول دوستمون هم تقريبا من اواخر بازي هستم ولي با همون ارمور بعد باس persuer و اون شمشيري كه قبل مبارزه باهاش بدست اورديم بازي مي كنم

تازه حالا اينا به كنار طراحي دشمناي اين شماره با شماره قبلي رو مقايسه كنيد يه پسرفت ويژه رو مي بينيد(دشمناي جديد رو فكر كنم بيشتر از رزيدنت ايول كپي گرفتن)طراحي محيطا هم در سطح شماره قبل نيست

+

در كل بازي عالي هست و هنوز هم جزو سخت ترين و بهترين بازيهاي سبك خودش و هر گيمري بايد تجربش كنه ولي اينكه بگيم نسبت به شماره قبلش يا demon souls بهتر به نظرم كاملا بي انصافيه

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or