Pyramid Head
کاربر سایت
قبلا مثل خودت بازی می کردم سپر رو می گرفتم دستم و می رفتم به دل خطرببین این چندین بازی که دیمنز و دارک رو رفتم هیچکدوم رو غیر واریور نگرفتم اصلا،اصلا نمیدونم بازی با کلاس های دیگه چطور میتونه باشه و حتی کنجکاو هم نشدمهمیشه قفل dexterity و اون یکی که استامینا رو دست میزد بودم وگرنه هلث هم تا اخرا کار نداشتم
چون اصلا به نظرم من دارک سولز یعنی اینکه از فاگ گیت رد شدی سپر دست چپت شمشیر دست راستت دایره رو رو نگه داری یک سر بری تو دل باس،چون ما واریور ها از مرگ نمیترسیم
13 بار ابوالفضل
دیمنز رو هنوز نرفتی؟اشکال نداره دیمنز هم حسابه اصل شمشیر و سپره فقط
دیمنز خیلی خفنه لعنتی،فقط لول دیزاین دارک سولز ازش سرتره بقیه چیزا دیمنز بهتره به نظرم،اتمسفر،داستان،کرکتر و ... و اون قابلیت خفن ورلد تندسی.تازه لول دیزاین دیمنز هم شاهکاره ها اما این دارک سولز لعنتی نمیشه با لول دیزاینش در افتاد
البته باس ها هم بهرته تو دارکو اینکه نحوه ای که بازی همزمان با پیشروی بازی سلاح ها رو در اختیارت میزاره تو دارک سولز یه چیزی فرای تصوره،باورنکردنیه
میدونین چی رو میگم دیگه،لعنتی دارک سولز 1 رو برای بار اول که خواستم تموم کنم بالای 10- 15 تا سلاح دست به دست کردم،اما مثلا تو دیمنز 1/4 بازی رو که رفتی کلیمور رو گرفتی میتونی همونو اپگرید کنی باهاش تموم کنی بازی رو
در ضمن به نظر من دارک سولز تقریبا تو همه چیز از دیمنز سولز سر بود دیمنز سولز فقط یه احساس جدید بودن رو داشت که دارک سولز اونو نداشت