ToTheMadness
کاربر سایت
اینکه دارک سولز بازیه سختیه، بیشتر حرف افرادیه که یا بازی رو بازی نکردن یا بدون اینکه درک کنن و بفهمنش نیمه کاره ولش کردند. برای یه دارک سولز پلیر فقط سختی نیستش بلکه لذت فوق العاده بالای بازی هستش. باید مدتی به بازی وقت بدی تا درست و حسابی قانون ها و عملکردش رو یاد بگیری و بعد از اونه که در دنیای بازی غرق میشی. از تاریکی و غم عمیق بازی تا مبارزه های عالی با باس ها که قلب آدم رو به لرزه می اندازه، دارک سولز رو درک می کنی. در مورد سختی هم باید بگم که نه تنها نکته منفی نیست بلکه وقتی به بازی عادت کردی و پیچ و خمش رو یاد گرفتی دلت می خواد بیشتر و بیشتر سخت بشه.درود دوستان عزیز. راستش من خیلی دیدم تعریف کردن از دنیای دارک سولز ولی تا الان تجربه نداشتم ببینم چطوریه. میدونم خیلی سخته واسه همین تا الان این سری و مثلا بلادبورن رو بازی نکردم. میخواستم یه راهنمایی کنین بگین اگه بخوام این جور بازیا رو شروع کنم از کدوم نسخه شروع کنم بهتره؟ کدومش آسون تره برای تازه کارها؟ (حالا بجز سری دارک سولزم بود اشکال نداره مثلا یه چیزی برای مقدمه و پیش زمینه باشه.. چون هنوز نمیدونم صبر و تحملم چقدرهبازی ترسناک رو بازی کردم ولی تا الان بازی که سخت باشه رو تست نکردم..) و اینکه چقدر سخته، در چه حدیه و چک پوینت هاش و سیوش چطوریه چون شنیدم میگن مثلا کلی رفتم جلو بعد مردم حالا از اول باید برم
![]()
دنیای دارک سولز دنیای فوق العاده ایه. دارک سولز شاهکاره. و یک شاهکار چیزی مثه "عالی" نیستش بلکه فراتر از اونه و چیزای خیلی بالاتری رو ارائه میده. از داستان گرفته تا دنیای دارک سولز همه چیز متفاوته. بصورت فوق العاده ای غم و اندوه و نا امیدی و تاریکی و... ارائه میده. شاهکار ها اثر معمولی ای نیستند که با دید معمولی بری سراغشون.
خلاصه بحث سختی و تردید رو بزار کنار و ریمستر اولین بازی رو بگیر. به قدری دنیای بازی لذت بخش و بخاطر سختیش درگیرت می کنه که حتی فکر خسته شدن هم نمی کنی.
در مورد چک پوینت ها هم باید بگم که مثه بعضی از بازی های روگ لایک که مرگ دائمیه نیستش، بلکه با مرگ واحد پول بازی که سول هستش (و چندتا چیز دیگه) از دست میره که یک بار فرصت بازگردوندنش رو داری.
نحوه کار چک پوینت هم اینجوریه بازی به منطقه های خاصی تقسیم میشه. و تو هر منطقه تو قسمت های مختلف چیزی به اسم بونفایر (شبیه همون آتیشی که روشن می کنن و دورش می شینن) وجود داره که با نشستن کنار این بونفایر چکپوینت بازی فعال میشه.