انتخاب کاملا تحت تاثیر جو دی ال سی آخر gael نه تنها بهترین باس دارک سولز 3 هم نبود بلکه اصلا و ابدا هم باس بالانسی نبود آخه اون همه hp برای یه شوالیه !!!اکانت توییتر دارک سولز سوال پرسیده بهترین باس سری سولز؟
عمو Gael اول شده بین طرفدارای سولز 3.
مخالفم اتفاقا عمو خیلی هم خفن بود. هم لوکیشنش، هم آهنگش، هم طراحیش و هم حرکاتشانتخاب کاملا تحت تاثیر جو دی ال سی آخر gael نه تنها بهترین باس دارک سولز 3 هم نبود بلکه اصلا و ابدا هم باس بالانسی نبود آخه اون همه hp برای یه شوالیه !!!
بهترین باس های سری سولز از نظر بنده
1- نایت آرتوریاس
2-اورنستین و اسماگ
3-ابیس واچرز
همه باس های دارک سولز 3 آهنگ و طراحی و حرکاتشون خفن بود والا gael اصلا به خفنی ابیس واچرز یا حتی نیملس کینگ نبودمخالفم اتفاقا عمو خیلی هم خفن بود. هم لوکیشنش، هم آهنگش، هم طراحیش و هم حرکاتش
HP هم ربطی نداره دیگه. به خاطر روحش بود و روح بقیه پیگمی ها. کلا فلسفه دارک سولز همینه. همه به خاطر روحی که تحت مالکیتشونه اینجوری هستن.
پ.ن: الان که فکر میکنم میبینم عمو باید قویتر از این میبود. اینقدر قوی که عملا قابل کشتن نباشه چون روح تمام موجودات دنیا رو گرفته بود.
با اجازت همین دیروز بازی رو با دی ال سی برای بار n ام تموم کردم و از همه باس فایت ها هم ویدیو گرفتم اگه حالش باشه فردا چند تاشون رو آپلود می کنمآقا من میخوام دوباره دارک سولز 1 برم، کسی پایه نیست ؟ قرار نیست زود تمومش کنیم اصلا
رو PS3 من دارم ولی هنوز نرفتم. پایه ام
با اجازت همین دیروز بازی رو با دی ال سی برای بار n ام تموم کردم و از همه باس فایت ها هم ویدیو گرفتم اگه حالش باشه فردا چند تاشون رو آپلود می کنم
اصلا امکان نداره بتونم دو ماه دارک سولز 1 رو طول بدم من یه سیو دیگه دارم که تا باس اورنستین و اسماگ جلو رفتم منتظرتون میشم برسید به این دو بزرگوارایول ایول،من الان از فردا استارت میزنم اما مثلا خیلی کم بازی میکنم در طول روز شاید دو ماه طول بکشه تموم کردنش اما همین که ذره ذره بریم جلو بحث شکل بگیره خوبه
اولین بارته که دیگه هیچی که منتظر باش تا لیست بهترین بازی های عمرت یه تکونی بخوره
خب همین که freshی خوبه
-----------------
جمع شین بازی کنیم حال میده بازی با این cult following تاپیکش بخوابه افت داره
من الان دسترسی ندارم به بازی فکر نکنم بتونم همراهی کنم، وگرنه برای بیشتر دو ماهم پایه بودمآقا من میخوام دوباره دارک سولز 1 برم، کسی پایه نیست ؟ قرار نیست زود تمومش کنیم اصلا
دیمنز سولز افت فریم داشت (که البته افت فریم امضای سری سولزه) ولی واکنش ها مشکلی نداشت احتمالا لم بازی دستتون نیست البته به طور کلی دیمنز سولز و دارک سولز 1 نسبت به عناوین بعدیشون یه مقدار گیم پلیشون کند تر بود و البته بازی های سخت تری هم بودنددرود بر همگی
من دیمن سولز رو شروع کردم ولی...
من کند هستم و لم بازی دستم نیست یا افت فریم و واکنش خود بازی تاخیر داره؟
با سپر تو لحظه ای که باید واکنش نشون میدم
ولی نیم ثانیه طول میکشه تا بازی واکنش نشون بده
یه اسکلت پلشت میزنه نصف خون ما میره
بازی همینه؟ باید عادت کنم؟
یا آپدیتی چیزی داره بهتر بشه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
اصلا امکان نداره بتونم دو ماه دارک سولز 1 رو طول بدم من یه سیو دیگه دارم که تا باس اورنستین و اسماگ جلو رفتم منتظرتون میشم برسید به این دو بزرگوار
در ضمن من فقط با کاراکتر سبک با Dexterityبالا حال می کنم و از همه Greatswords ها متنفرم شمشیر های مورد علاقم تو دارک سولز 1 هم به ترتیب اینا هستند
1- Gold Tracer (عجب شمشیر نازیه خصوصا با تریپ کیاران که محشر میشه)
2- Quelaag's Furysword
3- Silver Knight Straight Sword
پ ن :
میگم از باس زدنتون ویدیو بگیرید و بزارید همینجا اینطوری این قضیه باحال تر هم میشه
اصلا امکان نداره بتونم دو ماه دارک سولز 1 رو طول بدم من یه سیو دیگه دارم که تا باس اورنستین و اسماگ جلو رفتم منتظرتون میشم برسید به این دو بزرگوار
در ضمن من فقط با کاراکتر سبک با Dexterityبالا حال می کنم و از همه Greatswords ها متنفرم شمشیر های مورد علاقم تو دارک سولز 1 هم به ترتیب اینا هستند
1- Gold Tracer (عجب شمشیر نازیه خصوصا با تریپ کیاران که محشر میشه)
2- Quelaag's Furysword
3- Silver Knight Straight Sword
پ ن :
میگم از باس زدنتون ویدیو بگیرید و بزارید همینجا اینطوری این قضیه باحال تر هم میشه
سولز 1 رو 13 بار تموم کردم و بعد از 215 ساعت فعلا نمیرم سراغش میخوام استارت دیمنز رو بزنم و ایشالا که Umbasa