masood0899
کاربر سایت
دوستان دارک سولز یک رو میشه با استیم امولیتور لنش کردا! هرکی خواست بگه من اینجا توضیح میدم
Tunngle ID : masood0899
اقا توضیح بدهدوستان دارک سولز یک رو میشه با استیم امولیتور لنش کردا! هرکی خواست بگه من اینجا توضیح میدم
روی بازی هست.
یک عدد آیتم Sunlight maggot رو تو لونه اون کلاغه تو Undead asylum دراپ کنین(snuggly the crow)،بعد یبار از اونجا خارج بشین و برگردین.
یک عدد آیتم Sunlight maggot رو تو لونه اون کلاغه تو Undead asylum دراپ کنین(snuggly the crow)،بعد یبار از اونجا خارج بشین و برگردین.دوستان یه سوال
یک رینگ توی بازی وجود داره که به وسیله ی اون میتونین با خواهر کوئیلانا صحبت کنین!
این رینگ رو از کجا میتونم پیدا کنم؟!
با سلام
دارک سولز3 آمد و مهر تاییدی بر پایان(حداقل تا مدتی) داستان عصر تاریکی و عصر اتش زد........بازم مثل همیشه با داستانی فوق العاده زیبا و حماسی روبرو شدیم که در عین حال، نکات ناگفته و رازآلود زیادی داره.... .
در نتیجه ، گفتم که بحث شماره 3 و ارتباطش با شماره های قبل رو از همینجا شروع کنیم و در موردش بحث کنیم:
مهمترین سوالی که فکر کنم تو این نسخه وجود داره دو مطلب فرشته و حضور kaate در سرزمین lordan و فلسفه hollow بودنه و یکی هم firelink shrine های سه گانه که بسیار زیبا و در عین حال عجیب کار شدن
نظر شما دوستان در موردش چیه؟؟بگین ببحثیم
.
سلامیکی اینکه توی شراین بعد از
Untended Graves
شوالیه های قهوه ای یا سیاه دارن نگهبانی میدن. اون شریان متروکست اونا دنبال چی هستن؟ چرا شوالیه های قهوه ای انور لاندو؟
دوم اینکه آیا پایان چهارم دوباره تکرار ماجرای گویین و دارک 2 و ... هست؟ یعنی خاموش کردن یا استفاده از قدرت
شما منظورت همون دوتایی هست که با زره اسکلتی شکلشون قبل از abyss watcher به جونوارای اون منطقه حمله میکنن؟پایان چهارم یجورایی نوع شدیدتر age of dark هست.(البته برای اشنایی بیشتر با این پایان باید منتظر DLC و احیانا رفتن به londor باشیم تا ببینیم چطوری kaate تونسته اونجا رو به اونروز دربیاره(تو اوایل farron keep با یه npc invader موجه میشیم که جادوهای dark ای که خود kaate به ما داده بود رو استفاده می کنه و اسمش londo چی چی هست....یعنی مردم londor قشنگ به سمت hollow بودن و دارک و احتمالا abyss رفتن)
.
نه یه invader قرمز رنگ هست.... .شما منظورت همون دوتایی هست که با زره اسکلتی شکلشون قبل از abyss watcher به جونوارای اون منطقه حمله میکنن؟
این تیوری خیلی جالبی هست.....اینکه firelink shrine روشن یجورایی عمدا ساخته شده تا ashen one ها اونجا برن بیان(چون untended grave تو تاریکی یا abyss یا هر مصیبت دیگه ای فرورفته و از کنترل خارج شده)گرچه تو بلادبورن فضای رویا صادق بود ولی تو دارک سولز ما در این حد رویا نداریمlotheric اصلی ترین لورد اف سیندر بازی هست که معلومه شاید اصلا خودش این فایرلینک شراین و در قصرش ساخته باشه. من و یاد کارگاه بلادبورن میندازه که گرمن درست کرده بود و به نظرم این شراین شراینی مثل کار گاه متروکست و شراینی که ما درش میریم و میایم شاید دنیای دیگه یا رویایی باشه. که بعد از گذاشتن سر لرد اف سیندر ها قشنگ به هم میریزه و حالت رویا گونش نمایان میشه. مثل بلادبورن که کارگاه آتیش میگیره.
خوب nameless king پسر ارشد و بزرگ gwyn هست و پدرش هم طردش می کنه(چون میره و از اژدهاها دفاع می کنه)lotheric اصلی ترین لورد اف سیندر بازی هست که معلومه شاید اصلا خودش این فایرلینک شراین و در قصرش ساخته باشه. من و یاد کارگاه بلادبورن میندازه که گرمن درست کرده بود و به نظرم این شراین شراینی مثل کار گاه متروکست و شراینی که ما درش میریم و میایم شاید دنیای دیگه یا رویایی باشه. که بعد از گذاشتن سر لرد اف سیندر ها قشنگ به هم میریزه و حالت رویا گونش نمایان میشه. مثل بلادبورن که کارگاه آتیش میگیره.
در مورد اژدها ها و اصولا پادشاهشون ، پادشاه طوفان یا بی اسم یه جور حالت موازی داره برام . مثل اینکه برای خودش قدرتی جداست و خب اومده و به هم زده یا شورش کرده یا دوباره خواسته دوران اژدها ها رو تکرار کنه. حتی قدرتی بیشتر از سول اف سیندر این و تو بازی با سخت بودن باس هم نشون داده. اما سوالی که پیش میاد اینکه تا حالا این کجا بود . زمان گوین ، یاد دارک 2 .چون منطقه کاملا باستانی به نظر میاد
سوال بزرگ دیگه ornestain هستش......ما ست آرمورش رو بعد کشتن nameless king پیدا می کنیم...و تو ست لباسش هم میگه که anor londo رو ترک کرده و اومده تا nameless king رو پیدا کنه
پس اونی که ما تو شماره 1 کشتیم کی بوده؟؟؟؟ مطمینا میازاکی اشتباهی در این حد نمی کنه و حتما رازی در این کار هست