Dark Souls GaMe Community

• Thread starter Thread starter 3line
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب دوستان مثل اینکه باید منتظر DS 3 باشم با توجه به حرف های کارگردان شماره دوم که خیلی رک و پوست کنده داره میگه ادامه ای هست:
“Going forward in terms of future games in the series, there are definitely more possibilities in terms of new enemies that take advantage of the PlayStation 4 and Xbox One… ,” he adds. “I’m sure its not a secret there are all kinds of possibilities for the future, especially with this new hardware and much expertise going forward. There are some planning documents that we have internally that would blow your head off.”
Dark Souls 2 Director On Dark Souls VR and Future Titles - IGN

سوال اینه که:
دوست دارین همچنان توی همون دنیای اساطیری قدیم بمونه یا مثل BB، بیاد به زمان ویکتوریایی؟
دوست دارین ادامه DS2 باشه یا یه دنباله معنوی مثل BB؟

من که دوست دارم توی همون زمان قدیم بمونه. کلا معماری ساختمون های قدیم رو قلعه ها رو شدیدا دوست دارم. مثل معماری Anor Londo و همون قلعه پایینی. دوست دارم محیط بیابونی هم توی بازی باشه (چند شب هست داره خواب میبینم آنور لوندو تا گردن رفته زیر خاک:|:d)

سوال اینه که:
دوست دارین همچنان توی همون دنیای اساطیری قدیم بمونه یا مثل BB، بیاد به زمان ویکتوریایی؟
دوست دارین ادامه DS2 باشه یا یه دنباله معنوی مثل BB؟

من که دوست دارم توی همون زمان قدیم بمونه. کلا معماری ساختمون های قدیم رو قلعه ها رو شدیدا دوست دارم. مثل معماری Anor Londo و همون قلعه پایینی. دوست دارم محیط بیابونی هم توی بازی باشه (چند شب هست داره خواب میبینم آنور لوندو تا گردن رفته زیر خاک:|:d)

این دو تا سوال رو از ذهن خودت پرسیدی دیگه؟/:)شایعه ای چیزی در مورد تغییر زمانی اینا نیومده که؟:دی

حالا پاسخ:

یک) این سوال داره مرد حسابی؟:دی معلومه اساطیری قدیم.حاجی اصلا حماسه،داستان،لوکیشن ها،رشادت ها(:دی) اون دوران یه حال و هوای دیگه داره :دی
دو) شبیه همون سواله اولته:-/:d اگه منظورت اینه که ادامه ی مستقیم بر DS2 باشه،نه،من مخالفم.دوست دارم مثلا صد سال،دویست سال جلوتر،(یا حتی عقب تر) از زمان کینگ وندریک باشه با لوکیشن‌های نو.بستر همون بستر درمان آندد باشه،بقیه چیزاش از دم فرق کنه و برای اینکه ادامه‌ای برای دو نسخه قبلی باشه، رفرنس‌‌های گنگ بزنه.

با اینکه DS2 از نظر ما در اون حد و اندازه ظاهر نشد،باز هم خیلی مشتاقم واسه DS3 .احساس میکنم خیلی بهتر از DS2 میشه.
امیدوارم کارگردانش درس گرفته باشه از نسخه قبلی و فیدبک‌ها رو هم در نظر گرفته باشه.

این دو تا سوال رو از ذهن خودت پرسیدی دیگه؟/:)شایعه ای چیزی در مورد تغییر زمانی اینا نیومده که؟:دی

حالا پاسخ:

یک) این سوال داره مرد حسابی؟:دی معلومه اساطیری قدیم.حاجی اصلا حماسه،داستان،لوکیشن ها،رشادت ها(:دی) اون دوران یه حال و هوای دیگه داره :دی
دو) شبیه همون سواله اولته:-/:d اگه منظورت اینه که ادامه ی مستقیم بر DS2 باشه،نه،من مخالفم.دوست دارم مثلا صد سال،دویست سال جلوتر،(یا حتی عقب تر) از زمان کینگ وندریک باشه با لوکیشن‌های نو.بستر همون بستر درمان آندد باشه،بقیه چیزاش از دم فرق کنه و برای اینکه ادامه‌ای برای دو نسخه قبلی باشه، رفرنس‌‌های گنگ بزنه.

با اینکه DS2 از نظر ما در اون حد و اندازه ظاهر نشد،باز هم خیلی مشتاقم واسه DS3 .احساس میکنم خیلی بهتر از DS2 میشه.
امیدوارم کارگردانش درس گرفته باشه از نسخه قبلی و فیدبک‌ها رو هم در نظر گرفته باشه.
آره خو اینا همه از ذهن مریض خودم تراوش کردن:d

آورین آورین:d اصن اساطیر قدیم یه چیز دیگه-ست:d حتی میتونیم خود DS رو به اسم یه اسطوره جدید وارد بازار کنیم:biggrin1:

خوب پس مثل DS2 منظورته. ولی نمیدونم چرا همش فکر میکنم لُردران توی شماره دوم پیشرفته تر از شماره اول شده بود:-/ اگه قراره توی شماره سوم دوباره یه بازه زمانی خیلی بزرگ بریم جلو، یحتمل لُردران باید خیلی پیشرفت کرده باشه. ولی من ممکن هست با این قضیه مشکل داشته باشم/:)

آره دقیقا. امیدوارم اینا برن پیش میازاکی و قشنگ ساخت اتمسفر رو یاد بگیرن و بیان شماره سوم رو بسازن و به بازی یه جهش درست و حسابی بدن. این قرتی بازی هایی که توی DLC ها در آوردن بودن رو هم حذف کنن. یعنی واقعا داشتن حال به هم زن میشدن این باس ها:|

پ.ن: راستی DLC ها رو بازی کردی؟ آخری بدجور شبیه Gwyn بود. بدجور!

آره خو اینا همه از ذهن مریض خودم تراوش کردن:d

آورین آورین:d اصن اساطیر قدیم یه چیز دیگه-ست:d حتی میتونیم خود DS رو به اسم یه اسطوره جدید وارد بازار کنیم:biggrin1:

خوب پس مثل DS2 منظورته. ولی نمیدونم چرا همش فکر میکنم لُردران توی شماره دوم پیشرفته تر از شماره اول شده بود:-/ اگه قراره توی شماره سوم دوباره یه بازه زمانی خیلی بزرگ بریم جلو، یحتمل لُردران باید خیلی پیشرفت کرده باشه. ولی من ممکن هست با این قضیه مشکل داشته باشم/:)

آره دقیقا. امیدوارم اینا برن پیش میازاکی و قشنگ ساخت اتمسفر رو یاد بگیرن و بیان شماره سوم رو بسازن و به بازی یه جهش درست و حسابی بدن. این قرتی بازی هایی که توی DLC ها در آوردن بودن رو هم حذف کنن. یعنی واقعا داشتن حال به هم زن میشدن این باس ها:|

پ.ن: راستی DLC ها رو بازی کردی؟ آخری بدجور شبیه Gwyn بود. بدجور!

DS که اصلا رسالتش این بود که بیاد حماسه بشه.فرقش میدونی با بازی های حماسی دیگه چیه؟فرقش اینه که تو اون بازی ها حماسه تو کات‌سین و کتاب و نوشته اینا به خوردت داده میشد،اما اینجا تو خودت حماسه خلق میکنی.این کجا و ان کجا :دی

فکر کنم به خاطر استفاده از Golem ها فکر کردی پیشرفته تر شده:-/:d آره منم با پیشرفته شدن مشکل دارم اما خیالت نباشه،کلا داستان های اسطوره ای فازشون اینه که زمان جلوتر میره هیچی تغییر نمیکنه،مثلا تو Lord of The Rings یا A Song of Ice and Fire زمان هزار سال،دو هزار سال عقب جلو میشه اما هنوز لوازمی که استفاده میکنن همونیه که هست :دی

من DLC ها رو بازی نکردم هنوز،یعنی از DS2 به بعد هنوز وقت درست و حسابی واسه بازی کردن نداشتم،قضیه این قرتی بازی و گوین چیه؟:دی

DS که اصلا رسالتش این بود که بیاد حماسه بشه.فرقش میدونی با بازی های حماسی دیگه چیه؟فرقش اینه که تو اون بازی ها حماسه تو کات‌سین و کتاب و نوشته اینا به خوردت داده میشد،اما اینجا تو خودت حماسه خلق میکنی.این کجا و ان کجا :دی

فکر کنم به خاطر استفاده از Golem ها فکر کردی پیشرفته تر شده:-/:d آره منم با پیشرفته شدن مشکل دارم اما خیالت نباشه،کلا داستان های اسطوره ای فازشون اینه که زمان جلوتر میره هیچی تغییر نمیکنه،مثلا تو Lord of The Rings یا A Song of Ice and Fire زمان هزار سال،دو هزار سال عقب جلو میشه اما هنوز لوازمی که استفاده میکنن همونیه که هست :دی

من DLC ها رو بازی نکردم هنوز،یعنی از DS2 به بعد هنوز وقت درست و حسابی واسه بازی کردن نداشتم،قضیه این قرتی بازی و گوین چیه؟:دی

شاید به خاطر Golem ها. شایدم یه چیز دیگه. در هر صورت نمیدونم چطوری بگم:d

توی DLC آخری (که انصافا تنها چیزی بود که رنگ و بوی دارک سولز داشت)، درباره یه چیزی به اسم Old Chaos صحبت میشه و پادشاه اون منطقه پا میشه بره ببینه چه خبره (که زیر قلعه خودش هست). باس آخر که همین پادشاه باشه، اسمش Burnt Ivory King هست. قسمت بولد شده جالبه نه؟:biggrin1: اونم وقتی بدونی که با شوالیه های خودش رفتن اونجا و دیگه برنگشتن:d و جالب تر وقتیه که شوالیه هاش نقره ای بودن و سیاه شدن. و اینکه وقتی وسط مبارزه تازه سر و کله خود باس پیدا میشه، به طرز جالبی انگار داری خود گوین رو میبینی. راه رفتنش، ابهتش. اصن همه چی خودشه:biggrin1: داستانش هم به طرز خیلی جالبی بر میگرده به Izalith
biggrin1.gif

راستی اینم بگم تمام دخترهای Manus توی خود بازی و DLC ها هستن:biggrin1:

آخرین ویرایش:
شاید به خاطر Golem ها. شایدم یه چیز دیگه. در هر صورت نمیدونم چطوری بگم:d

توی DLC آخری (که انصافا تنها چیزی بود که رنگ و بوی دارک سولز داشت)، درباره یه چیزی به اسم Old Chaos صحبت میشه و پادشاه اون منطقه پا میشه بره ببینه چه خبره (که زیر قلعه خودش هست). باس آخر که همین پادشاه باشه، اسمش Burnt Ivory King هست. قسمت بولد شده جالبه نه؟:biggrin1: اونم وقتی بدونی که با شوالیه های خودش رفتن اونجا و دیگه برنگشتن:d و جالب تر وقتیه که شوالیه هاش نقره ای بودن و سیاه شدن. و اینکه وقتی وسط مبارزه تازه سر و کله خود باس پیدا میشه، به طرز جالبی انگار داری خود گوین رو میبینی. راه رفتنش، ابهتش. اصن همه چی خودشه:biggrin1: داستانش هم به طرز خیلی جالبی بر میگرده به Izalith:biggrin1:

راستی اینم بگم تمام دخترهای Manus توی خود بازی و DLC ها هستن:biggrin1:

چ جالب،حالا این شبیه بودنش قضیه ای،داستانی،ارتباطی به گوین داره یا فقط اسکی رفتن؟:دی بگو آقا رابطه ش با Izalith رو هم اسپویل کن بره :دی

DS2 انصافا داستانش خوب بود،فقط شخصیت پردازیش افتضاح بود(بنا بر استاندارد های سولز) که خیلی لطمه زد به پیکره بازی.

چ جالب،حالا این شبیه بودنش قضیه ای،داستانی،ارتباطی به گوین داره یا فقط اسکی رفتن؟:دی بگو آقا رابطه ش با Izalith رو هم اسپویل کن بره :دی

DS2 انصافا داستانش خوب بود،فقط شخصیت پردازیش افتضاح بود(بنا بر استاندارد های سولز) که خیلی لطمه زد به پیکره بازی.
خب جریان از این قراره که اون موقع که Izalith میاد First Flame رو دوباره بازسازی کنه و گند میزنه، یه چیزی به اسم Flames of Chaos به وجود میاد که که در واقع میشه گفت Corrupt هست. یه بخشی از این، خودش و بچه هاش رو میبلعه که میشن Bed of Chaos.
میدونی که توی شماره دوم، لُردران به چند قسمت تقسیم شده و هر بخشش توسط یه پادشاه کنترل میشه که از جانب وندریک انتخاب شدن و قلمروی شمالی میرسه به Ivory King. خب این Flames of Chaos همچنان زیر زمین وجود داشت تا اینکه Ivory King متوجه-ش میشه. همین زمان هم بود که یکی دیگه از بچه های Manus به اسم Alsanna هم میاد به Eleum Loyce (قلعه پادشاه). با اینکه پادشاه ذات اصلی اینو میفهمه، ولی بهش اجازه میده که نقش مشاور مخصوصش رو داشته باشه. در واقع این Alsanna یه جورایی خوب بود.
خلاصه اینکه پادشاه میاد یه کلیسا دقیقا رو دهنه جایی که میخوره به Old Chaos، میسازه و تخت پادشاهی خودش رو هم اونجا بنا میکنه (که انصافا منظره فوق العاده ای رو به نمایش میذاره) که بتونه کاملا نظارت کنه که مشکلی پیش نیاد. یه سری شوالیه و Golem هم به کار محافظت میذاره. یه سری رو هم میفرسته ببینه اون پایین چه خبره که خب هیچکدومشون بر نمیگردن. یه مدت که میگذره، پادشاه متوجه میشه روح خودش هم کم کم داره از بین میره (حالا نگفته به خاطر چی. شاید نفرین داشته بهش میرسیده یا شاید هم به خاطر Flames of Chaos بوده). اینجا تمام سرزمینش رو میسپاره به Alsanna و خودش با یه سری از شوالیه ها، میره Old Chaos. حالا این منطقه فقط یه تخته سنگ خیلی بزرگ هست که وسط مواد مذاب یا همون Flames of Chaos قرار گرفته. اونجا که میرسه، خیلی زود توسط شعله ها مثل آرتوریاس، Corrupt میشه و دیگه بر نمیگرده. همین که این اتفاق میوفته، دروازه های قلعه باز میشن و کل قلعه رو برف و بوران میگیره (که توی بازی به سختی میتونی جایی رو ببینی).

وقتی تو میرسی اونجا، Alsanna بهت میگه برو اینو نجات بده و این حرفا. که تو هم باید بری باقی مونده شوالیه های قدیمی رو پیدا کنی (4 یا 5 تا) و باهاشون بری Old Chaos و با شوالیه های سوخته و خود پادشاه بجنگی. به هیچ وجه نمیشه تنهایی باهاشون مقابله کرد چون به فاصله کمی از همدیگه ظاهر میشن و در نهایت هم خود پادشاه میاد سراغت که خیلی خطرناکه:biggrin1:

کلا اینکه Ivory King یه جورایی مثل گوین بوده که اومده سرزمینش رو نجات بده اما کتلت میشه:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام
دو ساعتی میشه که دارک سولز رو برای اولین بار تموم کردم و یه مقدار از new game + رو هم شروع کردم ( تا کشتن باس تیمارستان اول بازی پیش رفتم. )
من قبلا داستان دارک سولز رو از همین BC دانلود کردم ولی حال و حوصله ی گشتن تو هارد و پیدا کردنش رو ندارم.
در ضمن قبلا دیده بودم که یکی از کاربرها لورهای شخصیت های مختلف رو در قالب ویدئوهایی گذاشته بود.
لطفا هم لینک داستان بازی و هم لینک لورها رو برام بذارید.

ممنونم :x

Come to me brothers. I've something for you :d

نمیدونم در جریان هستین یا نه، اما برای دارک سولز 2 یه دونه پچ اومده که بازی رو به ورژنِ Scholar of The First Sin تغییر داده و یه شخصیت جدید و یه باس جدید و ایضا یه پایان جدید به بازی اضافه کرده.
باید خودمون حدس میزدیم که Scholar of The First Sin مربوط به کی میشه! توی شماره دوم کی تونست تقریبا راز نفرین رو بفهمه؟ خب معلومه: Aldia! پس با این حساب اون Ancient Dragon کیه؟! هنوز معلوم نیست!
بعد از کشتن Nashandra، باید Aldia رو بکشیم البته اگر قبلش توی یه مکان دیگه به درخواستش پاسخ مثبت بدیم. سر و تهش هم معلوم نیست چه شکلیه (موقع باس فایت). وقتی میکشیش، میگه:
"من همه چیز رو از دست دادم، اما اینجا صبر پیشه کردم (کنار Throne of Want). تخت مطمئنا به تو میرسه اما سوال همچنان مطرحه: چی میخوای؟ روشنایی؟ تاریکی؟ یه یه چیز کاملا جدید؟ (What the **** is that؟) "
حالا مثل شماره اول میتونی بری روی تخت بشینی یا اینکه از اتاق خارج بشی که در نوع خودش جالبه.
تو میای بیرون اما صدای Aldia همچنان باهات حرف میزنه (یعنی اینکه نمیتونه بمیره؟ Immortal؟). یه چیزی میگه و اون راهرو با یه سری آتش روشن میشه (عجب آهنگی پخش میشه:d) و همینطور که شخصیت اصلی از وسطشون میگذره
همراهش روشن میشن و یه دفعه همشون با هم خاموش میشن:d یعنی اینکه Age of Dark شروع شد:d
با توجه به چیزهایی که توی اسپویل گفتم، DS 3 باید جالب باشه:d

Come to me brothers. I've something for you :d

نمیدونم در جریان هستین یا نه، اما برای دارک سولز 2 یه دونه پچ اومده که بازی رو به ورژنِ Scholar of The First Sin تغییر داده و یه شخصیت جدید و یه باس جدید و ایضا یه پایان جدید به بازی اضافه کرده.
باید خودمون حدس میزدیم که Scholar of The First Sin مربوط به کی میشه! توی شماره دوم کی تونست تقریبا راز نفرین رو بفهمه؟ خب معلومه: Aldia! پس با این حساب اون Ancient Dragon کیه؟! هنوز معلوم نیست!
بعد از کشتن Nashandra، باید Aldia رو بکشیم البته اگر قبلش توی یه مکان دیگه به درخواستش پاسخ مثبت بدیم. سر و تهش هم معلوم نیست چه شکلیه (موقع باس فایت). وقتی میکشیش، میگه:

حالا مثل شماره اول میتونی بری روی تخت بشینی یا اینکه از اتاق خارج بشی که در نوع خودش جالبه.
تو میای بیرون اما صدای Aldia همچنان باهات حرف میزنه (یعنی اینکه نمیتونه بمیره؟ Immortal؟). یه چیزی میگه و اون راهرو با یه سری آتش روشن میشه (عجب آهنگی پخش میشه:d) و همینطور که شخصیت اصلی از وسطشون میگذره
همراهش روشن میشن و یه دفعه همشون با هم خاموش میشن:d یعنی اینکه Age of Dark شروع شد:d
با توجه به چیزهایی که توی اسپویل گفتم، DS 3 باید جالب باشه:d
خوب چرا نکته ای به این مهمی رو تو بازی اصلی نذاشتن و اومدن تو dlc اینا رو اعمال کردن؟مطمینا تاثیرش خیلی خیلی بیشتر بود
خاک تو سرشون:d

.

حالا پاسخ:

شاید بزرگ ترین دیلی که شماره دوم در حد شماره اول نبود با اینکه شاهکار بود نبود خود میازاکی بود! انشالله با تموم شدن پروژه بلاد بورن یک دارک سولز از خود میازاکی ببینیم که این سری فقط بخود میازاکی احتیاج داره ولی از حق نگذریم شماره دوم با اینکه میازاکی کارگردان بازی نبود ارزش بسیاری بود تیم بسیار عالی عمل کردن واقعا بایز شاهکار بود! ولی ایشالا دارک سولز بعدی با حضور میازاکی باشه که این شاهکار فقط کار میازاکیه انشالله که اهنگ ساز بازی هم ساکورابا باشه که موزیک دارک سولز بی اون نمیشه به امید شماره سوم که مثل شماره اول ظاهر بشه لور های فراوان داشته باشه و یک باس در حد artorias داشته باشه!

آقا در مورد یه چیز خیلی مهم بحث نکردیم:biggrin1:

خب اول بازی گفته میشه وقتی آتش به وجود اومد، اینایی که زیر زمین بودن به سمتش کشیده شدن. 3تاشون Lord Soul برداشتن. خب اینجا به نظرتون یه چیزی غیر عادی نیست؟:biggrin1:

اول اینکه چرا فقط این 3 نفر تونستن اینا رو پیدا کنن؟
دوم اینکه از کجا معلوم فقط Lord Souls و Dark Soul توی آتش بوده باشه؟:arrowd:
سوم اینکه گوین وقتی میاد روی زمین، یه ارتش با شوالیه های تا دندون مسلح داره. به نظرتون چجوری تونسته توی این مدت کوتاه، همچین ارتشی بسازه که اینجوری تمرین دیده و باهوش بودن؟ منظورم اینه که به نظر نمیاد یه "روح" های دیگه ای توی آتش بوده باشه و گوین با استفاده از اون، ارتش خودش رو ساخته و نژاد خودش رو بزرگ کرده؟ یه چیزی مثل نژاد انسان که از Dark Soul به وجود اومد.

به نظر من اگر توی DS 3 (با توجه به پایانِ DS 2) بتونیم بریم کنارِ خود First Flame زیرِ زمین، واقعا عالی میشه:biggrin1: کلا باید بیشتر به منشا بازی بپردازن که همچنان مجهوله (مثل همین قضیه که اصلا آتش چجوری و از کجا یه دفعه پیداش شد:biggrin1:)

یه چیز دیگه هم میتونم با توجه به حرفای بالا با قاطعیت بگم اینه که همه اونایی که زیر زمین بودن، همه از دم مثل هم بودن. یه مشت آدم هم قد و اندازه ولی هر کدوم توی آتش یه چیزی پیدا کردن که باعث شدن یه سریشون غول بشن، یه سری مثل گوین بشن (نیمه غول) و یه سری انسان. چون هیچ جای بازی هم اشاره نمیشه که کنارِ اژدهایان، نژاد دیگه ای بوده باشه، به نظرم این جرفایی که زدم منطقی تر به نظر میاد.

شماها نظرتون چیه؟:biggrin1: من مطمئنم توی Dark Souls 3 همه چیز تموم میشه. یکی از دو حالت برای همیشه اتفاق میوفته:biggrin1:

پ.ن: یه نگاه به روح باس ها بندازین. همشون با هم فرق میکنن
biggrin1.gif
این خودش داره داد میزنه گوین یه غلطی کرده و یه مشت روح پیدا کرده و چپونده توی بدن آدمای زیر زمین
biggrin1.gif

==========================

موضوع مهم بعدی
biggrin1.gif
:

وندریک! همه چیز این بشر مرموزه
biggrin1.gif
از یکیشون شروع میکنم:

گفته شده وندریک وقتی صاحب قبلی Lord Soul ها رو میکشه، اونا رو برای خودش بر نمیداره. خودش هم که زنده و سالم هست. Age of Darkـی هم در کار نیست!
biggrin1.gif
دقیقا چیکار کرده این وسط؟

آخرین ویرایش:
آره طرد شده،ولی توی توضیحات Sunlight Medal نوشته :

But the old God of War still watches closely over his warriors

به نظرت احتمال داره تو شماره ی دوم ببینیمش؟من که خیلی دوس دارم :دی

آخه چطور میتونه دنبال خود خورشید بوده باشه؟مگه میشه؟:دی اون چیزی هم که به شکل خورشید در اومده همون Sunlight Maggot ـه.اینجا یه احتمال هم پیش میاد که شاید میخواسته بعد بدست آوردنش بره به Tomb of Giants (که تاریکه همه جا).اما مثال نقضش اینه که بعد گرفتنش میگه که "بالاخره پیداش کردم،من خود خورشیدم".

رو جنسیت ایشون هم میشه بجث کرد :دی
خورشید پرنس تو anor londo اونو بکشی حورشید میره بعد
Solaire میگه من خورشید پیدا کردم خودم خورشیدم
بعد اون
Solaire بکشی یه کلاه خود میده که روشنایی داره اونو بدی به کلاغه اولین جایی که تحم گذاشته انگشتر میده که با خواهر گوین حرف میزنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or