خب دوستان مثل اینکه باید منتظر DS 3 باشم با توجه به حرف های کارگردان شماره دوم که خیلی رک و پوست کنده داره میگه ادامه ای هست:
سوال اینه که:
دوست دارین همچنان توی همون دنیای اساطیری قدیم بمونه یا مثل BB، بیاد به زمان ویکتوریایی؟
دوست دارین ادامه DS2 باشه یا یه دنباله معنوی مثل BB؟
من که دوست دارم توی همون زمان قدیم بمونه. کلا معماری ساختمون های قدیم رو قلعه ها رو شدیدا دوست دارم. مثل معماری Anor Londo و همون قلعه پایینی. دوست دارم محیط بیابونی هم توی بازی باشه (چند شب هست داره خواب میبینم آنور لوندو تا گردن رفته زیر خاک
:d)
Dark Souls 2 Director On Dark Souls VR and Future Titles - IGN“Going forward in terms of future games in the series, there are definitely more possibilities in terms of new enemies that take advantage of the PlayStation 4 and Xbox One… ,” he adds. “I’m sure its not a secret there are all kinds of possibilities for the future, especially with this new hardware and much expertise going forward. There are some planning documents that we have internally that would blow your head off.”
سوال اینه که:
دوست دارین همچنان توی همون دنیای اساطیری قدیم بمونه یا مثل BB، بیاد به زمان ویکتوریایی؟
دوست دارین ادامه DS2 باشه یا یه دنباله معنوی مثل BB؟
من که دوست دارم توی همون زمان قدیم بمونه. کلا معماری ساختمون های قدیم رو قلعه ها رو شدیدا دوست دارم. مثل معماری Anor Londo و همون قلعه پایینی. دوست دارم محیط بیابونی هم توی بازی باشه (چند شب هست داره خواب میبینم آنور لوندو تا گردن رفته زیر خاک
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)