Dark Sector

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تا جایی که من رفتم اصلا قشنگ نبوده و خواسته عدای gears of war رو در بیاره (که دیگه تابلو شده:laughing:)
یکی از نقطه ضعفهای بازی که من تعجب میکنم وقتی اون چیزی که پرت میکنی رو پرتش میکنی چرا دشمنا رو تیکه تیکه نمیکنه و فقط میکشه
:confused:

مثل بقیه بازیها با جلو رفتن قشنگ میشه مدتها بود یک بازی شبیه به RE4 میخواستم که نواوری هم داشته باشه
این بازیرو به همه دوستان توصیه میکنم;)

غول آبی

کسی می دونه این قوله که تو آبه بعد از اینکه چند بار فریزش کردم می ره بالا بعد که میاد پایین خیلی خفن میشه چچوری باید زدش.ممنون می شم راهنمایی کنید
در ضمن بازی THe Clubبرای نسخه J هم اومد. من تا شنبه دانلودش می کنم.

help

کسی می دونه این قوله که تو آبه بعد از اینکه چند بار فریزش کردم می ره بالا بعد که میاد پایین خیلی خفن میشه چچوری باید زدش.ممنون می شم راهنمایی کنید
بعد از اینکه میره از ستون بالا باید چی کار کرد چون سریع میزنه می کشه
Please help me

در ضمن بازی THe Clubبرای نسخه J هم اومد. من تا شنبه دانلودش می کنم.

وقتی خواست بهت تير بزنه يا برو پشته ستون يا اين که با " y " دفاع کن

با چنگكت ضربه قدرتي به سپرشون بزن يه لحظه سپرشون ميره كنار سريع با تفنگ كارشونو بساز
اونجا رو رفتم منظورم بعدشه که معمایی هم هست و یه چیزی هست که چنگت رو بهش میزنی و به جایی نمیخوره

با چنگكت ضربه قدرتي به سپرشون بزن يه لحظه سپرشون ميره كنار سريع با تفنگ كارشونو بساز

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or