شما اونجا كه شروع ميكنه بهت زمان ميده روبروت اون جايي كه بالاش طبقه دوم بايد از يك نردبان بالا بري بعدش همينجور بايد ادامه بدي.بد جايي گير كردي!منم تواون غوله که غیب میشه و تو اب هست گیر کردم لطفا help me!!!!!!
شما وقتي كه چرخوندي اتش از سر اون مجسمه ميزنه بيرون بعد بايد چنگولكتو بفرستي توي اتش.پشت عكس دوميت يك دري هست كه يك چيز قير مانند بهش چسبيده اون وقت چنگولكتو ميفرستي تو اون قيرها و اون اب ميشه ودر هم قابل دسترس ميشه.وارد ساختمان ميشي و بايد همينجور ادامه بدي.بچه ها من یه جا گیر کردم فکر کنم اخر چپتر 2 یا اول چپتر 3 هست اون جایی که زامبی میریزن سرت یه جایی مثت میدان بعد وسط میدان یه فلکه هست که باید بچرخونیش ؟؟
کمک کنید نمی دونم کجا برم
اینم عکس انداختم
![]()
![]()
اینجا شما میتونی یک اچومنت بگیری. اول اون کامیونرو منفجر کن بعد چنگولکتو اتیش بزن باهاش اون چیز سیاه های اون سمت نقشه رو بسوزون زیرشون الکتریسیته هست. بعد با برق به یارو شک بده همینطور که داری بهش تند تند شک میدی برو پشتش و B رو بزن. باعث میشه رانندشو بندازی بیرون و خودت سوارش بشی و یک اچیومنت آزاد میشه.بچه ها من اول مرحله 5 گیر کردم اون قول که رباطی هست چطوری بکشمش؟ کمک
من سره این قوله که شبیه گوریل هست گیر کردم همون قولی که توکلیسا هست قول دوم بازی هر کاری می کنم نمی میرد اتش می زنم و با برق را هم امتحان کردم سه بار که روش م فینیش اجرا می کنم بعد می اید پاییین و به طرفم سنگ پرتاب می کند لطفا کمک کنید
من سره این قوله که شبیه گوریل هست گیر کردم همون قولی که توکلیسا هست قول دوم بازی هر کاری می کنم نمی میرد اتش می زنم و با برق را هم امتحان کردم سه بار که روش م فینیش اجرا می کنم بعد می اید پاییین و به طرفم سنگ پرتاب می کند لطفا کمک کنید