Dark Sector

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی به نظر من خيلی خوبه . اين بازی به نظر من ميتونست رو میيانگين امتياز 8 الی 8.5 بمونه و موندن اين بازی رو امتياز های 7 يه مقدار بی انصافی هست.
البته من فکر میکنم نمرات نه چندان خوب بيشتر مربوط میشه به بخش multiplayer و داستان نه چندان جالب.
در کل بازی از جلوهای بصری زيبايی برخوردار هست.

کلا ده مرحله هست.
ممنون.

دوستان!
کسی می تونه بگه اون یارو جونه وره توی مرحله 9 که لباسش شبیه خودم هستش!
یه شمشیر داره با یه سپر اوله بازی هم دستم و ناقص کرد!
چه جوری میشه کشتش؟

تا جایی که من رفتم اصلا قشنگ نبوده و خواسته عدای gears of war رو در بیاره (که دیگه تابلو شده:laughing:)
یکی از نقطه ضعفهای بازی که من تعجب میکنم وقتی اون چیزی که پرت میکنی رو پرتش میکنی چرا دشمنا رو تیکه تیکه نمیکنه و فقط میکشه
:confused:

دوستان!
کسی می تونه بگه اون یارو جونه وره توی مرحله 9 که لباسش شبیه خودم هستش!
یه شمشیر داره با یه سپر اوله بازی هم دستم و ناقص کرد!
چه جوری میشه کشتش؟

برای کشتن Nemesis شما باید صبر کنید تا وقتی که انرژی الکتریسیته رو دریافت کنه و بعد وقتی انرژی رو دریافت کرد شمشیرش رو به سمت شما پرت می کنه که شما باید سریع جاخالی بدید بعد سریع glaive (همون بومرنگ خودمون) خودتون رو به سمت شمشیر طرف پرت کنید تا بتونید انرژی الکتریکی بدست بیارید بعد باید سریع glaive خودتون رو برطرفش پرت کنید تا بتونید ُShield سپر انرژیش رو از بین ببرید بعد از بین رفتن اون شما دوباره همین کارهارو انجام میدید تا بتونید به خودش ضربه بزنید در این هنگام که بهش ضربه بزنید رنگش قرمز میشه و به اصطلاح میره روی حالت Finisher که باید سریع برید نزدیک و این حرکت رو انجام بدید سه بار که اینکارو بکنید تمومه . ;)

تا جایی که من رفتم اصلا قشنگ نبوده و خواسته عدای gears of war رو در بیاره (که دیگه تابلو شده:laughing:)
یکی از نقطه ضعفهای بازی که من تعجب میکنم وقتی اون چیزی که پرت میکنی رو پرتش میکنی چرا دشمنا رو تیکه تیکه نمیکنه و فقط میکشه
:confused:
شما برای تیکه تیکه کردن دشمنان باید به صورت Power Throw بومرنگ خود رو پرتاب کنید مکان اثابت هم مهمه . مثلا شما می خواید سر طرف رو بزنید باید به سمت گردن به بالا پرتاب رو انجام بدید . ;)

من که تازه بعد از اینهمه مدت که خریدم دارم بازی میکنم ! - داشتم از Eternal Sonata نهایت لذت میبردم !! -
بعد از اینهمه انتظار دقیقا چیزی نبود که فکرش رو میکردم - اولکه یاد Gears Of War افتادم و بعد هم یاد Resident Evil 4 -
ولی انصافا اکشنش با اینکه به نظرم بعضی موقعها خسته کننده میشه ولی خیلی خوب طراحی شده . از همه باحالتر هم که Glave هست که خیلی ردیفه :love:
گرافیکش هم خوبه البته بیشتر نورپردازیش بهتره
در کل بازی نیست که ادم بدش نیاد - خیلی سرگرم کننده است - Boss Fight های خوبی هم داره -

من فکر کنم داستانش کم ترین امتیاز رو گرفته واقعا!
دو تا بازی از لحاظ آخر افتضاح بودن یکی همین یکی هم کین اند لینچ!
افتضاح بودن!
وگرنه گرافیکش و انفجاراش و پرت شدنشون ایناش خیلی باحال بود!
در کل فقط داستانش اذیتم کرد بقیه چیزاش نمرش 16!

ایول این سوال من هم هست . 2 روزه اینجا موندم ، چه طور باید تیغه رو پرت کنیم بالا و از اونور حصارها رد کنیم خیلی ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید

ایول این سوال من هم هست . 2 روزه اینجا موندم ، چه طور باید تیغه رو پرت کنیم بالا و از اونور حصارها رد کنیم خیلی ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید
بعد از اینکه چنگولک رو پرت کردی دکمهی پرتاب چنگولک رو دوباره بزن و نگه دار. میتونی چنگولکو کنترل کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or