Dark Sector

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خو بعد میاد پایین چی میشه ؟
میاد پایین گلایو رو سمتش پرت میکنی اتیش هم میگیره ولی دیگه نمیره رو دکمه زنی !!! خسته شدم از بس به مخم فشار اوردم !!!:d یکی از دوستان بفرماید در این مرحله که غول محترم پایین تشریف دارن چیکار کنیم ؟ البته تا مردن کامل این Boss محترم توضیحات بفرمایند
پیشاپیش از لطفتان سپاسگذاریم .

خو بعد میاد پایین چی میشه ؟
میاد پایین گلایو رو سمتش پرت میکنی اتیش هم میگیره ولی دیگه نمیره رو دکمه زنی !!! خسته شدم از بس به مخم فشار اوردم !!!:d یکی از دوستان بفرماید در این مرحله که غول محترم پایین تشریف دارن چیکار کنیم ؟ البته تا مردن کامل این Boss محترم توضیحات بفرمایند
پیشاپیش از لطفتان سپاسگذاریم .
اشتباه نکنم غول داخل کلیسارو میگی !
باید گلایو رو آتشی کنی بزنی بهش میفته رو زمین هیچ کاری نمیکنه باید بری سمتش space رو بزنی فکر کنم رو ایسک باسک میشه A ! چند بار که اینکارو میکنی خشم میگیرتش :دی اینبار دیگه فقط راهش اینه که با گلایو آتشی بزنیش(یعنی دیگه نمیشه بزنیش با A) اینقدر باید بزنی تا تمام کنه :دی البته طول میکشه اما تو میتونی :دی این وسط هم باید مدام جاخالی بدی که لهت نکنه!:دی

آخرین ویرایش:
چپتر 7 اونجا که دمو میشه بعد میوفتیم تو اب یه حیون میاد که غیب میشه رو باید چجوری بکشیم !؟
اطرافت رو نگاه کنی چند تا شیشه ی با محتوای آبی رنگ میبینی
گلایو رو طرف اون پرت کن تا یخی شه.بعد از اون گلایو رو پرت کن طرف آب تا یخ بزنه
به طور دقیق یادم نیست ولی در همین حد یادمه که باید از ضرباتش جا خالی بدی و وقتی با گلایو یخی بزنی حرکاتش کند میشه و... هر وقت هم رنگش قرمز شد باید بدوی سمتش تا وارد قسمت دکمه زنی شی و این کارارو تکرار میکنی و کارش تقریبا دیگه تمومه:biggrin1:

تو چپتر سه يه جايي ميرسه جلو يه در توري هست پشتش يه در هست كه كنارش يه لامپ چشمك ميزنه اونجا گير كردم چكار بايد بكنم ؟؟؟؟؟؟
توری یا پرده سیاه؟
اگه پرده سیاه هست باید گلایو رو به آتیش پرت کنی بعد بزنی به پرده تا بسوزه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or