معلوم نیست شوخی کرده؟شوخی می کنی که از GEOW2 بهتر بود دیگه نه؟ خوب بود ولی دیگه نه در این حد؟ Resident evil 5 هم چون بستگی به سلیقه آدمها داره خیلی عجیب نیستش ولی GEOW2 رو نمی دونم؟
معلوم نیست شوخی کرده؟شوخی می کنی که از GEOW2 بهتر بود دیگه نه؟ خوب بود ولی دیگه نه در این حد؟ Resident evil 5 هم چون بستگی به سلیقه آدمها داره خیلی عجیب نیستش ولی GEOW2 رو نمی دونم؟
شوخی می کنی که از GEOW2 بهتر بود دیگه نه؟ خوب بود ولی دیگه نه در این حد؟ Resident evil 5 هم چون بستگی به سلیقه آدمها داره خیلی عجیب نیستش ولی GEOW2 رو نمی دونم؟
دیگه نمیدونم چطوری باید بگم که بعضیا بهشون برنخورهبه نظر من یکی از بهترین بازیها و بهترین گیم پلیها تو این نسل بود
چه ربطی داره ؟ شما هم که فقط میخوای یه پست بدیو مسخره بازی توش در بیاریمعلوم نیست شوخی کرده؟خیلی واضحه ها!
. این عنوان 90% گیرز بود و 10% ایول 4 :laughing:.
تا اونجایی که یادم هست یه در پشت حصار ها هست باید این glaive رو پرت کنی و بری تو حالتی که دوربین پشتش قرار میگیره بعد هدایتش بکنی به طرف کلید کنار در که قرمز هست.تو چپتر 3 اونجا که یه هلیکوپتر میاد چند نفرو پیاده میکنه من همرو میکشم بعد دیگه نمیدونم چیکار کنم !؟
میشه لطفا راهنمایی کنید
تا اونجایی که یادم هست یه در پشت حصار ها هست باید این glaive رو پرت کنی و بری تو حالتی که دوربین پشتش قرار میگیره بعد هدایتش بکنی به طرف کلید کنار در که قرمز هست.
من نسخه 360 رو بازی نکردم کلیدش رو نمیدونم کدومه ولی در هر صورت وقتی glaive رو پرت میکنی بعدش موقعی که روی هوا هست دوباره همون کلیدی که باهاش glaive رو پرت میکنی نگه دار تا توی این حالت بره و بتونی کنترلش کنییعنی چی برم تو حالتی که دوربین پشت سرش قرار میگیره !؟
تو چپتر 4 اونجا تو کلیسا میریسم به یه غول باید چیکار کنیم !؟
یعنی هیچ کی دارک سکتور رو بازی نکرده یه کمکی به من بکنه ؟ ... ای وای :biggrin1:بچه ها من تو اون مرحله که تو گورستان هستیم گیر افتادم باید گلایو رو اتیشی کنم بعد از پله ها پایین بیام تا به ته راهرو برسم بتونم اون پرده رو اتیش بزنم ولی هر چی میدوم بازم به نزدیکی پرده سیاه نرسیدم اتیش گلایو خاموش میشه .
تمام اون شعله ها که گاز توش جریان داشت رو روشن کردم فقط این اخری خیلی راهش طولانی هست و نمیرسم که اتیش گلایو رو به پرده برسونم چیکار کنم ؟
یکی کمک کنه لطفا
باید اول آتیشش بزنی بعد دستتو برقی کنی اون بالای کلیسا . بعد بهش بزنی
چند باری با برق بزنیش رنگش قرمز میشه.میزنم ولی چیزیش نمیشه
مرسی دوست عزیز .دوست عزیز همون جایی که میری و آخرش پرده ساهی هستش اگه وسط اون مسیرو نگاه کنی یه راهی میبینی که یه درخت جلوی ورود به راه رو گرفته حالا اگه روبروی اون درخته رو نگاه کنی بالای دیوار یک مشعل دیگه می بینی که باید اول مشعل رو روشن کنی بعد پرده رو بسوزونی![]()
میزنم ولی چیزیش نمیشه