Dark Sector

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ميشه يه راهنمايي بكنيد اين غول توي اب رو اصلا بايد چيكارش كنم.تا مياد با يه ضربه خلاصم ميكنه.

دوست عزيز نابود كردنش كاري نداره ، وقتي به صورت نامرئي به سمت شما مياد و ميخواد كه به شما ضربه بزنه جاخالي بديد و شروع كنيد به شليك تا زمانيكه پديداره ، بعد كه ناپديد شد ديگه شليك نكنيد . براي اينكه بفهميد كجاس مي تونيد از روي سروصدايي كه توي آب مي كنه (هنگام راه رفتن ) بفهميد كجاس . بعد كه يكم صدمه مي بينه سيستم حملشو عوض مي كنه و از يه سلاح قوتر استفاده مي كنه ( همون بمبها ) شما بايد در اين هنگام از ديوارها و ستونها فاصله بگيريد چون حتي اگه به شما برخورد نكنه وقتي نزديك ديوار باشيد بازم ناكار ميشيد . از Shield خودتون هم مي تونيد استفاده كنيد كه بمبهارو به سمت خودشون برمي گردونه . به همين راحتي . فقط به ياد داشته باشيد كه فقط زماني بهش شليك كنيد كه مرئي هست . آخرش هم يه Finisher انجام ميديد و تموم . ;)

اقا یه جا گیر کردم بعد از اونجا که (یه بار گفتم) سپر دارا میریزن معمایی هست و به یه محیط بسته میخوره که دو تا سمتش فقط میری با پله پایین اونجا باید چیکار کرد هیچ راهی پیدا نکردم:(

ميشه يه راهنمايي بكنيد اين غول توي اب رو اصلا بايد چيكارش كنم.تا مياد با يه ضربه خلاصم ميكنه.
منم دیشب اینجا گیر کردم اما باکمی دقت ردش کردم و امروز تمام شد بازیش
حالا کاری که من کردم این بود شماهم سعی کن اینجوری بریش اول ازهمه اگر دقت کرده باشی از دو طرف یه بشکه هایی میاد که اگر تیغه رو بهشون بزنی یخی میشن بعد تیغه ات بزن به اب تا اب یخ بزن با این کار باعث گیر انداختن اون میشه وقتی اینجوری گیر کرد باید با اسلحه ات بهش شلیک میکنی تا زمانی که قاط بزنه بعد میره بالا ستون شما بلا فاصله میری ستون مقابلش پشتش کاور میگری و از اینجا به بعد اگر اسلحه اسناپر داشته باشی کارت خیلی راحت میشه فقط کافی از پشت ستون چند بار به هش شلیک کنی اگر دقت کنی حتی اگر در حالت نامرعی هم باشه میشه یهجورایی بههش شلیک کرد هیبهت نزدیک میشه ولی چون پشت ستونی دوباره برمیگرده سرجاش یه سه بار اینکار بکنه شماهم با اسنایپر بهش بزنی حالت قرمز میشه بعد میتونی فینیشرش کنی من اینجوری ردش کردم
(البته از نظر من این سخترین غول بازی بود البته بادقت بیشتر میشه راحت از بین بردش)

f1 جان بدنیست مارو هم راهنمایی کنی .......
دقیق نمیدونم کجای بازی رو میگی اگر منظورتون اون اولای بازی است توی مهوته ای گیر میکنی که یه در هست پشت نرده که اصلا باز نمیشه باید یه خورده از در فاصله بگیری نه زیاد بعد تیغه رو با دکمه rb رها کنید بعد بلا فاصله دکمه rb بگیرید تا دوربین زوم بشه روی تیغه و اخرسرهم باید تیغه رو هدایت کنید از نرده ردش کنید وبه یک چراغ چشمک زن قرمز که کنار در هست بزنید تا در باز بشه
البته دوست عزیز دقیق نفهمیدم کجارو میگی ولی حدس میزنم اینجا باشه اگر نبود یا کامل توضیح بدین که بفهمم کجارو میگید یا یه عکس ازش بگیرید بزارید تا دقیق راهنماییتون کنم البته امیدوارم مشکلت همونی باشه که گفتم ورفع بشه چون لذت بازی از اونجا به بعد;)

دقیق نمیدونم کجای بازی رو میگی اگر منظورتون اون اولای بازی است توی مهوته ای گیر میکنی که یه در هست پشت نرده که اصلا باز نمیشه باید یه خورده از در فاصله بگیری نه زیاد بعد تیغه رو با دکمه rb رها کنید بعد بلا فاصله دکمه rb بگیرید تا دوربین زوم بشه روی تیغه و اخرسرهم باید تیغه رو هدایت کنید از نرده ردش کنید وبه یک چراغ چشمک زن قرمز که کنار در هست بزنید تا در باز بشه
البته دوست عزیز دقیق نفهمیدم کجارو میگی ولی حدس میزنم اینجا باشه اگر نبود یا کامل توضیح بدین که بفهمم کجارو میگید یا یه عکس ازش بگیرید بزارید تا دقیق راهنماییتون کنم البته امیدوارم مشکلت همونی باشه که گفتم ورفع بشه چون لذت بازی از اونجا به بعد;)

f1 جان من میزنم و هی میخوره به یه توریه که محافط اون چراغ قرمزه هست :sick:

f1 جان من میزنم و هی میخوره به یه توریه که محافط اون چراغ قرمزه هست :sick:
خب دیگه دوست من دقت نمیکنی چی نوشتم گفتم باید یه خورده فاصله بگیری از در بعد سرت کمی بالا بگیر بالای نرده نگاه کن بعد دکمه rbبزن که تیغ رها بشه بعد تا رها شد بلافاصله دوبارهrb بگیر و نگهدار تا دوربین زوم بشه روی تیغه شما تیغه رو هدایت کن بزن به اون چراغ قرمز(اصلا دوست عزیز شما میتونی تیغه هدایت کنی منظورم اینکه مشکل شما توی هدایتش یا اینکه نمیتونی دوربین بازی روی تیغه قفل کنی ) زیاد پیچیده و شخت نیست سعی کن ردش کنی تازه بازی از اینجا به بعد خیلی قشنگ میشه

اقا تموم شد.در کل خیلی مشتی بود ولی بعضی جاهاش واقعا سخت بود.ولی غول اخرش خیلی شبیه سالازار تو اویل4 بود. بریم سروقت GTA ...........ممنون از همتون که کمک کردید

PHP:
(اصلا دوست عزیز شما میتونی تیغه هدایت کنی منظورم اینکه مشکل شما توی هدایتش یا اینکه نمیتونی دوربین بازی روی تیغه قفل کنی ) زیاد پیچیده و شخت نیست سعی کن ردش کنی تازه بازی از اینجا به بعد خیلی قشنگ میشه

با استفاده از چی هدایت میشه ؟

اقا یه جا دیگه گیر کردم:( یه جا پر از اون زامبیا هست بعدش یه دره که یه چیز ساهی مثل یه ماده روش ریخته و یه چیزی شبیه فرمون ماشین هست که برق میزنه هر کاری تونستم کردم رد نشد (چقدر قسمتهای معمایش سخته:evil:)

اقا یه جا دیگه گیر کردم:( یه جا پر از اون زامبیا هست بعدش یه دره که یه چیز ساهی مثل یه ماده روش ریخته و یه چیزی شبیه فرمون ماشین هست که برق میزنه هر کاری تونستم کردم رد نشد (چقدر قسمتهای معمایش سخته:evil:)
خب اول یه چیزی بگم این بازی معماهاش اصلا سخت نیست در حد متوسط البته تغصیر شماهم نیست که فکر میکنی سخته تغصیر این سازنده هاست که از بس بازی هایی دادن بیرون که دیگه معما توش هیچ جایی نداره که حالا یه سازنده بازی یه جاهایی از بازی پیچونده اونم در حد متوسط شما فکر میکنی سخته یاد رزیدنت ایویل1و2و3 بخیر یاد داینوکرسیس بخیر که اون زمان یه قسمتش رد میکردم کلی حال میکردم ای کاش میشد به اون موقعه برگشت
اما در مورد مشکل شما بازم حدس میزنم کجا گیر کردین یه مجسمه که بالاش شبیه مشعل پشتش همون فرمونیکه میگی هستش اول باید این فرمونرو بچر خونی بعد یه در که روش تمام از موادی پر شده که سیاه(پشت همین فرمون قرار داره) سمت چپ این مواد میری یه در هست که اگر بازش کنی یه جعبه برق که جیرزوریز میکنه تیغه تو بهش میزنی (تیغه حالت الکتریسیته میگیره) بعد بدو میکنی میای طرف اون مجسمه بعد تیغه رها میکنی به بالای اون مشعل بعد تیغه ات اتیش میگیره حالا تیغه میزنی به اون مواد سیاه و اتش میگیرن راه باز میشه موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or