ميشه يه راهنمايي بكنيد اين غول توي اب رو اصلا بايد چيكارش كنم.تا مياد با يه ضربه خلاصم ميكنه.

منم دیشب اینجا گیر کردم اما باکمی دقت ردش کردم و امروز تمام شد بازیشميشه يه راهنمايي بكنيد اين غول توي اب رو اصلا بايد چيكارش كنم.تا مياد با يه ضربه خلاصم ميكنه.
دقیق نمیدونم کجای بازی رو میگی اگر منظورتون اون اولای بازی است توی مهوته ای گیر میکنی که یه در هست پشت نرده که اصلا باز نمیشه باید یه خورده از در فاصله بگیری نه زیاد بعد تیغه رو با دکمه rb رها کنید بعد بلا فاصله دکمه rb بگیرید تا دوربین زوم بشه روی تیغه و اخرسرهم باید تیغه رو هدایت کنید از نرده ردش کنید وبه یک چراغ چشمک زن قرمز که کنار در هست بزنید تا در باز بشهf1 جان بدنیست مارو هم راهنمایی کنی .......

دقیق نمیدونم کجای بازی رو میگی اگر منظورتون اون اولای بازی است توی مهوته ای گیر میکنی که یه در هست پشت نرده که اصلا باز نمیشه باید یه خورده از در فاصله بگیری نه زیاد بعد تیغه رو با دکمه rb رها کنید بعد بلا فاصله دکمه rb بگیرید تا دوربین زوم بشه روی تیغه و اخرسرهم باید تیغه رو هدایت کنید از نرده ردش کنید وبه یک چراغ چشمک زن قرمز که کنار در هست بزنید تا در باز بشه
البته دوست عزیز دقیق نفهمیدم کجارو میگی ولی حدس میزنم اینجا باشه اگر نبود یا کامل توضیح بدین که بفهمم کجارو میگید یا یه عکس ازش بگیرید بزارید تا دقیق راهنماییتون کنم البته امیدوارم مشکلت همونی باشه که گفتم ورفع بشه چون لذت بازی از اونجا به بعد![]()

خب دیگه دوست من دقت نمیکنی چی نوشتم گفتم باید یه خورده فاصله بگیری از در بعد سرت کمی بالا بگیر بالای نرده نگاه کن بعد دکمه rbبزن که تیغ رها بشه بعد تا رها شد بلافاصله دوبارهrb بگیر و نگهدار تا دوربین زوم بشه روی تیغه شما تیغه رو هدایت کن بزن به اون چراغ قرمز(اصلا دوست عزیز شما میتونی تیغه هدایت کنی منظورم اینکه مشکل شما توی هدایتش یا اینکه نمیتونی دوربین بازی روی تیغه قفل کنی ) زیاد پیچیده و شخت نیست سعی کن ردش کنی تازه بازی از اینجا به بعد خیلی قشنگ میشهf1 جان من میزنم و هی میخوره به یه توریه که محافط اون چراغ قرمزه هست![]()
(اصلا دوست عزیز شما میتونی تیغه هدایت کنی منظورم اینکه مشکل شما توی هدایتش یا اینکه نمیتونی دوربین بازی روی تیغه قفل کنی ) زیاد پیچیده و شخت نیست سعی کن ردش کنی تازه بازی از اینجا به بعد خیلی قشنگ میشه
یه جا پر از اون زامبیا هست بعدش یه دره که یه چیز ساهی مثل یه ماده روش ریخته و یه چیزی شبیه فرمون ماشین هست که برق میزنه هر کاری تونستم کردم رد نشد (چقدر قسمتهای معمایش سخته
)خب اول یه چیزی بگم این بازی معماهاش اصلا سخت نیست در حد متوسط البته تغصیر شماهم نیست که فکر میکنی سخته تغصیر این سازنده هاست که از بس بازی هایی دادن بیرون که دیگه معما توش هیچ جایی نداره که حالا یه سازنده بازی یه جاهایی از بازی پیچونده اونم در حد متوسط شما فکر میکنی سخته یاد رزیدنت ایویل1و2و3 بخیر یاد داینوکرسیس بخیر که اون زمان یه قسمتش رد میکردم کلی حال میکردم ای کاش میشد به اون موقعه برگشتاقا یه جا دیگه گیر کردمیه جا پر از اون زامبیا هست بعدش یه دره که یه چیز ساهی مثل یه ماده روش ریخته و یه چیزی شبیه فرمون ماشین هست که برق میزنه هر کاری تونستم کردم رد نشد (چقدر قسمتهای معمایش سخته
)