Dark Sector

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام !

این بازی ارزش وقت گذاشتن و بازی کردن رو داره یا نه ؟
يك كم آره يك كم نه.اما خريدنش ضرري نداره.اول كه بازي ميكني حال ميكني اما بعدش تكراري ميشه.اين بازي كپي واقعي و ضايع از گيم پلي Gears of war هستش من موقع بازي خنده ام ميگيره كه سازندهاش چه جوري به اين خوبي گيم پلي gow را كپي كردند.

رو چه حساب شما میگین گیم پلی این بازی از رو gears کپی شده؟ اصل گیم پلی تو بازی او چنگولک یاروئه کجای gears شما اونو داشتی؟ کجای گیرز شما دشمنایی داشتی که مثل گاو سرشونو مینداختن پایین و میدویدن طرفتون؟ (اون ویروسی هارو میگم که مثل زامبی هستن) شما کی میتونستی تو گیرز اصلحه بخری یا اصلحتو اپگرید کنی؟ گیرز اکشن خالص بود این بازی یه مقداری هم پازل داره.
فقط کنترل بازی خیلی شبیه گیرز هست.

فکر میکنم یه چندتایی روش بیشتر نباشه و چه بهتر که سبک موفق و عامه پسند تو
بازی ها استفاده بشه چه اشکالی داره ؟
البته این بازی تا جایی که من بازی کردم مخلوطی از بازی هاست مثلا RE4 یا GOW
ویا میشه حتی آنچارتد هم نام برد چون دقیقا مثل اون سنگر میگیره و محمات رو از
زمین برمیداره
من فکر میکنم مهم اینه که با بازی راحت باشی و روون باشه و ازش لذت ببری
حالا بیشتر به چی شبیه هست اهمیت زیادی نداره;)

خدا وکیلی خیلی وقت بود تو کفه یه tps خفن بودم گفتم ds همونیه که دنبالشم ولی امروز که بازی کردم بدجور خورد تو حالم.مثله اینکه فقط باید منتظر gears of war2 باشم:-"

بازیرو تموم کردم بازی بدی نبود ولی همچین بازی خوبی هم نبود البته سلیقه ای ممکنه یکی خیلی خوشش بیاد ولی من زیاد باحاش حال نکردم

بچه ها من این مرحله گیر کزدم یکی کمک کنه
اين مرحله اي كه بارون مياد كلي دشمنو ميزني بعد يك در سيم خاردار هست اون طرفش يك چراغ چشمك زنه قرمز وجود داره بايد چي كار كرد.؟؟؟

بیا بجلوی همان جا وایستا. تیغه رو به سمت بالای اون سیم خاردارها پرتاب کن بعد بلافاصله RB رو نگهدار و اون ور کنترل کن تا به کلید بخوره.

اقا ببخشید یک سوال داشتم من وقتی بازی می کنم بعضی اوقات تصویر نارنجی می شود نمی دانید برای چی هست برای شما هم این طوری می شود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or