Dark Sector

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
آقا منم امروز بازی رو گرفتم :
گرافیک متوسط , کنترل ضعیف:sick: , هوش مصنوعی خوب:love: , داستان که تا اینجایه کار مجهول بوده!
........................
یکم بازیش سخته , دشمنهاش با یک تیر نمی میرن با دو تا سه تا هم نمیمیرن! , یا باید Head Shot کنید یا شش هفت تا تیر حرومشون کنید! :biggrin1:
همه دشمن ها هم ماشا... دو سه تا نارنجک دارن که پرتاب میکنن!

درود
کنترل بازی نزدیک به RE 4 هست کمی هم مثل GOW هست
کم لطفی نفرمائید mmmm جان. جو ـش بیشتر شبیه RE4 ـه ( البته تا این لحظه) و گیم پلیش الگو برداری مستقیم بی چون و چرا از Geow ـه ( کمی و یه ریزه و یه کوچولو هم نداره ).
از دیگر نکات مثبت ش هم میشه به:

Loading ها بسیار کوتاه.
فاصله کوتاه و مناسب Save ها.
Cut Scene های نسبتا Real Time.
گرافیک و نورپردازی خوب.

درکل بازی خیلی خوبی هستن. اگر از یکسری مسائل چشم پوشی کنیم، عنوان خیلی خوبیه ;).

درود

کم لطفی نفرمائید mmmm جان. جو ـش بیشتر شبیه RE4 ـه ( البته تا این لحظه) و گیم پلیش الگو برداری مستقیم بی چون و چرا از Geow ـه ( کمی و یه ریزه و یه کوچولو هم نداره ).
از دیگر نکات مثبت ش هم میشه به:

Loading ها بسیار کوتاه.
فاصله کوتاه و مناسب Save ها.
Cut Scene های نسبتا Real Time.
گرافیک و نورپردازی خوب.

درکل بازی خیلی خوبی هستن. اگر از یکسری مسائل چشم پوشی کنیم، عنوان خیلی خوبیه ;).

اره من هم با حرف شما موافق هستم

اون موقع تازه بازی رو شروع کرده بودم

اما حالا که درست بازی کردم به حرف شما رسیدم

خيلي جالبه اسلحه هايي كه از روي زمين برمي داري بعد از نزديك به 30 ثانيه خود به خود منهدم ميشه كه جالبه (البته يه بمب بهشون وصله) :blink::confused: اگه اسلحه ها غيرقابل دسترسي بود سنگينتر بود . تنها اسلحه اي كه تا اينجا به ما وفا كرده همون كلت كمريمون بوده . كنترل هم همونطور كه گفتم يكم سخت و عجيبه كه كم كم عادت ميشه ولي بايد بهتر از اينها كار ميشد روش .

دوستان من بازی رو دیشب گرفتم الان هم ساعت 8:30 صبحه و من از ساعت 6:30 تا الان داشتم بازی میکردم...
در یک کلام بازی فوق العاده است:love:
خلاصه بازی : RE4 گرافیک بالا ( خیلی خوبه اصلاً از گرافیک خسته نمیشید ) + GeoW ( دقیقاً A رو میگیرید دوربین حالت Spirint یا همون دویدن مارکوس رو می گیره )
سیستم Glaive ( همون تیغه دستومن ) فوق العاده ست !!!
در طی بازی قدرت های مختلف گلیو را بدست می آورید ( مثل دارای بار الکتریکی کردن ، آیتم برداشتن از راه دور ، پرتاب قدرتی ، After touch { که قشنگ ترین قدرت تا الان همینه که وقتی گلیو را پرتاب می کنید به طور دلخواه می توانید آن را کنترل کنید که صحنه آهسته می شود و گلیو در وسط تصویر قرار دارد و تقریباً دیگر چیز ها منجمله دشمنان را به حالت بلور ( مات ) میبینید :love: } و ... )
بازی اصلاً در حد بازی های ترسناک نیست...
مثلاً در یک مرحله به کانال فاضلاب رفته و موجودات ویروسی ( برای راحتی کار میگم زامبی:biggrin1: ) میان که خودش کلی خنده ست:-"
کلاً من پیشنهاد می کنم که حتماً بازی را بگیرید :love:

-----------------------------

پ.ن : تیکه خنده بازی اینه که پشت کاور بازی نوشته => [ltr]All new , All original Game .[/ltr]:eek:

( مثل دارای بار الکتریکی کردن ، آیتم برداشتن از راه دور ، پرتاب قدرتی ، After touch { که قشنگ ترین قدرت تا الان همینه که وقتی گلیو را پرتاب می کنید به طور دلخواه می توانید آن را کنترل کنید که صحنه آهسته می شود و گلیو در وسط تصویر قرار دارد و تقریباً دیگر چیز ها منجمله دشمنان را به حالت بلور ( مات ) میبینید :love: } و ... )

یه چیز تو همون مایه های bioshock ؟!

دوستان من بازی رو دیشب گرفتم الان هم ساعت 8:30 صبحه و من از ساعت 6:30 تا الان داشتم بازی میکردم...
در یک کلام بازی فوق العاده است:love:
خلاصه بازی : RE4 گرافیک بالا ( خیلی خوبه اصلاً از گرافیک خسته نمیشید ) + GeoW ( دقیقاً A رو میگیرید دوربین حالت Spirint یا همون دویدن مارکوس رو می گیره )
سیستم Glaive ( همون تیغه دستومن ) فوق العاده ست !!!
در طی بازی قدرت های مختلف گلیو را بدست می آورید ( مثل دارای بار الکتریکی کردن ، آیتم برداشتن از راه دور ، پرتاب قدرتی ، After touch { که قشنگ ترین قدرت تا الان همینه که وقتی گلیو را پرتاب می کنید به طور دلخواه می توانید آن را کنترل کنید که صحنه آهسته می شود و گلیو در وسط تصویر قرار دارد و تقریباً دیگر چیز ها منجمله دشمنان را به حالت بلور ( مات ) میبینید :love: } و ... )
بازی اصلاً در حد بازی های ترسناک نیست...
مثلاً در یک مرحله به کانال فاضلاب رفته و موجودات ویروسی ( برای راحتی کار میگم زامبی:biggrin1: ) میان که خودش کلی خنده ست:-"
کلاً من پیشنهاد می کنم که حتماً بازی را بگیرید :love:

-----------------------------

پ.ن : تیکه خنده بازی اینه که پشت کاور بازی نوشته => [ltr]All new , All original Game .[/ltr]:eek:
آخر نفهمیدیم بازی خنده داره،توپه، ترسناکه،چرته،...چیه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or