شکل بازی اینه واقعا دشمنای رو مخی داره. یعنی باعث میشند کل سیستم کمب بازی رو مخت بره. مخصوصا از ساعت سوم به بعد. اون زن ها که رو مختن هی طناب پرت می کنند اون پهلون هایی هم که دور خودشون می چرخند واقعا به شکل عجیبی رو مخند. طراحی هنریش محشره واقعا بهترین طراجی جهنم. به نظر من مشکل اصلیش یکی از طراحی مراحل نه چدان جالبش از ساعت چهارم به بعد هست و دومی دشمناهای فوق العاده رو مخ که این شکلیتون می کنند
خوب باید بازی کمی سخت بشه یا نه.گاد آف وار یه قسمتش بود که زمین به شکل قلطک و متحرک بود و ازون پرنده ها گر و گر میومد و یه 10 تایی آرچر هم بود که هی بهت تیر می زدن
اون مرحله رو من روی درجه سختی بالا رفتن،چونم در اومد ولی هیچ موقع اعصابم خورد نشد چون می دونستم میتونم با کمی دقت همه رو آش و لاش کنم
این زنیکه ها منو یاده زن های توی پرنس 2 میندازه که روی اعصاب بودن
اگه بازی رو بدون در نظر گرفتن این نمرات بازی کنید خیلی منطقی و با یه مدل کمبو ساده( 2 تا ایکس بعد یه وای) تمامشون آش و لاش می شن مثل همون ضربه معروف کریتوس که هر جا کم میاوردی و زورت نمی رسید می زدی
همین سختی بازیه که اگه تحمل کنید و با یه استراژی تمام موج های مختلف دشمن رو ناکار کنید اون موقع هست که لذت بازی زیره زبونتون میاد
من الان نزدیک 5 ساعت هست که رفتم.نمیدونم کی زمان سقوط بازی می رسه!؟

خیلی در حق این بازی اجحاف شد
به نظر من هیچی کم و کسر نداره.همه چی روون زیبا و جذابه
من که تا حالا خسته نشدم.پیشنهاد میکنم زور الکی نزنید بلکه مثل گاد آف وار که یهو 50 نفر میریختن سرت و باید استراتژی می چیدی که کدوم دشمن رو اول بکشید برید جلو
البته فراموش کردن معدل بازی فوق العاده این وسط مهمه
کسرآ جون صفحه قبل موضوع درستی رو اشاره کرد. در ادامه صحبتش باید بگم دشمنا همینطوری میان !!. فرض کنید 5 تا هستن بعد 3 تا دیگه از بالا میافتن بعد همه رو که میکشی یه هو 5 تا گردن کلفت دیگه میان بعد خوشحالی که "دیگه تمومه" بعد یه دونه از اون زن گنده ها میاد اون رو داری قصابی میکنی که 3-4 تا از اون خانوم منحرفها میان و کلا همین طوری میان تا کار بکشه به فحش خاهر مادر.
توی گاد آف عینا مشابهش وجود داره و یه سری مراحل من شاید بگم نیم سانت جون داشتم و هر چی می کشتم بازم یه سری دیگه ظاهر می شد
در کل اگه با سختیش مشکل دارید رو درجه پایین تر بازی کنید تا از بازی لذت ببرید.خوده من هر بازیی که می بینم سختیش داره اذیتم میکنه آسونترش میکنم تا بازی برام حروم نشه
اینو اول رو سختی آخر رفتم ولی وسطاش پشیمون شدم و یه درجه اومدم پایین
يگه کاريه که شده ولی فقط 30 تومن ضرر کردم چون mw2 رو فرستادم برام با اين عوض کنن!!!
بعد اومدم اينجا ماشالا بازيو قهوه ايی کرديد مام افسردگی گرفتيم
ضرر چیه
بورو بازی کن خودت می فهمی
اصلا توجه به حرفای دیگران نکن