Dante’s Inferno, Xbox360 Version

  • Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسرآ جون صفحه قبل موضوع درستی رو اشاره کرد. در ادامه صحبتش باید بگم دشمنا همینطوری میان !!. فرض کنید 5 تا هستن بعد 3 تا دیگه از بالا میافتن بعد همه رو که میکشی یه هو 5 تا گردن کلفت دیگه میان بعد خوشحالی که "دیگه تمومه" بعد یه دونه از اون زن گنده ها میاد اون رو داری قصابی میکنی که 3-4 تا از اون خانوم منحرفها میان و کلا همین طوری میان تا کار بکشه به فحش خاهر مادر. .

فری یعنی اینقدر اوضاع بازی قاراش میشه؟؟؟همون ME1 ؤو بازی میکنیم فعلا!
این برای بعد پس-ادامش نمیدم الان:-"
 
بچه ها من تقریبا اولای بازیم.همونجایی که می رم رو یک طناب و یک دونه از دشمنای گنده میاد می زنه و طناب پاره می شه و ما میفتیم رو دیوار از اون جا هم می ریم تو یک اتاق که یک دونه از اهرما هست و یک دونه جعبه و من نمی دونم چیکار کنم!
 
آخرین ویرایش:
فری یعنی اینقدر اوضاع بازی قاراش میشه؟؟؟همون ME1 ؤو بازی میکنیم فعلا!
این برای بعد پس-ادامش نمیدم الان:-"
زیاد به حرف های فری در مورد این بازی توجه نکن :دی تلفنی هم باهاش حرف زدم دیدم یه جای مخش میلنگه :دی

الکی دوست داره بکوبه بازی رو . شما بورو بازی کن عشق کن.
 
اتفاقا من هم با فردین موافق هستم. بازیش این جوری نیست که بتونی همین جوری با Combo های معمولی بکشی و بری جلو. برای هر کدوم از نیروها یک Combo خاصی وجود داره که اگه بفهمی چی هست با کمترین Damage می تونی هر قسمتی رو تموم کن و بری جلو. متاسفانه یک سری عادت کردن همین جوری بشینن پای بازی ها و فکرشون رو به کار ندازن و بعد میگن سخت هست. چون من خیلی ها رو دیدم که میگن این بازی سخت هست ولی به نظر من معمولی بود. نه زیاد نه کم
 
شکل بازی اینه واقعا دشمنای رو مخی داره. یعنی باعث میشند کل سیستم کمب بازی رو مخت بره. مخصوصا از ساعت سوم به بعد. اون زن ها که رو مختن هی طناب پرت می کنند اون پهلون هایی هم که دور خودشون می چرخند واقعا به شکل عجیبی رو مخند. طراحی هنریش محشره واقعا بهترین طراجی جهنم. به نظر من مشکل اصلیش یکی از طراحی مراحل نه چدان جالبش از ساعت چهارم به بعد هست و دومی دشمناهای فوق العاده رو مخ که این شکلیتون می کنند
خوب باید بازی کمی سخت بشه یا نه.گاد آف وار یه قسمتش بود که زمین به شکل قلطک و متحرک بود و ازون پرنده ها گر و گر میومد و یه 10 تایی آرچر هم بود که هی بهت تیر می زدن
اون مرحله رو من روی درجه سختی بالا رفتن،چونم در اومد ولی هیچ موقع اعصابم خورد نشد چون می دونستم میتونم با کمی دقت همه رو آش و لاش کنم
این زنیکه ها منو یاده زن های توی پرنس 2 میندازه که روی اعصاب بودن
اگه بازی رو بدون در نظر گرفتن این نمرات بازی کنید خیلی منطقی و با یه مدل کمبو ساده( 2 تا ایکس بعد یه وای) تمامشون آش و لاش می شن مثل همون ضربه معروف کریتوس که هر جا کم میاوردی و زورت نمی رسید می زدی
همین سختی بازیه که اگه تحمل کنید و با یه استراژی تمام موج های مختلف دشمن رو ناکار کنید اون موقع هست که لذت بازی زیره زبونتون میاد
من الان نزدیک 5 ساعت هست که رفتم.نمیدونم کی زمان سقوط بازی می رسه!؟:دی
خیلی در حق این بازی اجحاف شد
به نظر من هیچی کم و کسر نداره.همه چی روون زیبا و جذابه
من که تا حالا خسته نشدم.پیشنهاد میکنم زور الکی نزنید بلکه مثل گاد آف وار که یهو 50 نفر میریختن سرت و باید استراتژی می چیدی که کدوم دشمن رو اول بکشید برید جلو
البته فراموش کردن معدل بازی فوق العاده این وسط مهمه
کسرآ جون صفحه قبل موضوع درستی رو اشاره کرد. در ادامه صحبتش باید بگم دشمنا همینطوری میان !!. فرض کنید 5 تا هستن بعد 3 تا دیگه از بالا میافتن بعد همه رو که میکشی یه هو 5 تا گردن کلفت دیگه میان بعد خوشحالی که "دیگه تمومه" بعد یه دونه از اون زن گنده ها میاد اون رو داری قصابی میکنی که 3-4 تا از اون خانوم منحرفها میان و کلا همین طوری میان تا کار بکشه به فحش خاهر مادر.
توی گاد آف عینا مشابهش وجود داره و یه سری مراحل من شاید بگم نیم سانت جون داشتم و هر چی می کشتم بازم یه سری دیگه ظاهر می شد
در کل اگه با سختیش مشکل دارید رو درجه پایین تر بازی کنید تا از بازی لذت ببرید.خوده من هر بازیی که می بینم سختیش داره اذیتم میکنه آسونترش میکنم تا بازی برام حروم نشه
اینو اول رو سختی آخر رفتم ولی وسطاش پشیمون شدم و یه درجه اومدم پایین

يگه کاريه که شده ولی فقط 30 تومن ضرر کردم چون mw2 رو فرستادم برام با اين عوض کنن!!!

بعد اومدم اينجا ماشالا بازيو قهوه ايی کرديد مام افسردگی گرفتيم
ضرر چیه
بورو بازی کن خودت می فهمی
اصلا توجه به حرفای دیگران نکن
 
آخرین ویرایش:
بچه ها من تقریبا اولای بازیم.همونجایی که می رم رو یک طناب و یک دونه از دشمنای گنده میاد می زنه و طناب پاره می شه و ما میفتیم رو دیوار از اون جا هم می ریم تو یک اتاق که یک دونه از اهرما هست و یک دونه جعبه و من نمی دونم چیکار کنم!
اون جعبه رو باید حرکت بدی از روی سراشیبی سمت راست ببری بالا ! میبری تو یکی از کناره ها میزاری ! بعد میری اهرم رو با RB میزنی تا صفحه ی زیرِ پات بیاد جلو . بعد میبری جعبه رو میزاری رو صفحه بعد دوباره بر میگردی RB رو میزنی و اهرم رو میگردونی تا صفحه بیاد عقب ! میپری روی چعبه و میری بالا !
 
سلام بر همه ی دوستان خوبم.
آقا قبل از هر چیزی بگم که من خودم عشق God of war هستم و به خاطر همون هم PS 2 گرفتم.حالا نیایین بگین که ....
اولا این بازی واقعا زیباست.از طراحی جهنم گرفته تا داستان و کمبو و .... اما چیزهایی که باعث میشن نتونیم با GOW مقایسه بشه اولا اینه که داستانش مثل اون قوی نیست(البته داستان در نوع خودش بی نظیره اما GOW داستانش خیلی پرداخته شده)
مساله ی بعدی اینه که گرافیک بازی (از نظر فنی نه کیفی و هنری) مثل GOW نمیشه.ولی واقعیت اینه که این مشکل وقتی که بخایین از نزدیک به بافت ها نگاه کنین به چشم میاد.از طرفی این تو این بازی فقط به فکر سرعت بیشتر و سربه نیست کردن سریع تر هستین.پس این در واقع یک مشکل نیست بلکه غنیمته!چون از اول تا آخر بازی اصلا افت فریم نخاهیید داشت.
در آخر باید بگم که این بازی اگه از GOW بیشتر نباشه کمتر هم نیست.من خودم 8.30 بازی رو تموم کردم.واقعا عالی بود و به کسایی که اهل GOW هستن به شدت توصیه ش می کنم
فقط حیف ک Replay value بالایی نداره.وگرنه مشکل خاصی نداره
 
بازیه بدی نیست!ارزش یه بار را داره!(حالا نیست من همه ی بازی ها را چند بار تموم می کنم!)ولی یخ چیزی هست اینکه زیاد که بازیش می کنی از زندگی ناامید می شی اینقدر صدای ناله و فریاد می شنوی!آدم روحیه اش خراب می شه!من که بعدش یا باید یه دست فیفا بزنم یا dirt2 یا برم قسمت بهش بایونتا یه ذره زیبایی ببینم!البته بیشتر حال می کنم از خونه بزنم بیرون برم پارک!
 
سلام.یه سوال داشتم.تو اون قسمت بازی که باید 9 تا مرحله طی کنی تو قسمت 9 میگه از single combo باید استفاده کنی من هر کاری میکنم faild میشه.لطفا راهنمایی کنید.
 
تو باید اونجا همه دشمنا رو از بین ببری بدون اینکه combo ها یی که میزنی از بین بره تومیتونی برای راحتیه کار ازیه relic استفاده کنی به اسم chain of plutus که این باعث میشه که combo هایی که میزنی دیر تر از بین بره .(این relic در مر حله ی creed وجدو داره که باید پیداش کنی)
(نکته: برای گرفتنachievement 666 combo حتما باید این relic رو داشته باشی وگرنه گرفتنش سخته)
 
آخرین ویرایش:
تو چه حوصله اي داري فردين ! من فعلا 700 تاش كردم تا ببينم چي ميشه :biggrin1:

اين 666 تا كمبو رو كجا ميشه زد ؟ :biggrin1:
چندتا تا مکان توصیه شده.

1- اونجایی که باید به سکو رو از پایین هل بدی جلو که بعد میری میپری از روش رد میشی (سربالایی رو باید هل بدی) - اونجا یه گوشه وای میستی بعد فقط B رو میزنی تا با صلیبش کومبو بگیری. پیشنهاد میکنم صلیبت رو قدرتش رو به حداکثر برسون.

2- توی یکی از اون 9 مراحلی که باید رد بشی یکیش هست که میگه 8 ثانیه روی هوا معلق باش. اونجا هم می تونی این رو بگیری. البته اگر بخوای به صورت ضربه بگیری بهتره Relice ـه Coin of Plutus رو انتخاب کنی تا 3 ثانیه به اتمام کمبو هات اضافه بشه و در صورت ضربه خوردن کمبو 3 ثانیه بیشتر دووم بیاره.

3- اوایل بازی که یه اهرم رو میکشی و یه پل نیمه شکسته باز میشه و باید رد بشی. اونجا از اون سر پل اون پرنده ها ریسپاون میشن. از پل رد نشو و اینورش بمون، و پشت سر هم به سمتشون صلیب پرت کن.
 
چندتا تا مکان توصیه شده.

1- اونجایی که باید به سکو رو از پایین هل بدی جلو که بعد میری میپری از روش رد میشی (سربالایی رو باید هل بدی) - اونجا یه گوشه وای میستی بعد فقط B رو میزنی تا با صلیبش کومبو بگیری. پیشنهاد میکنم صلیبت رو قدرتش رو به حداکثر برسون.

2- توی یکی از اون 9 مراحلی که باید رد بشی یکیش هست که میگه 8 ثانیه روی هوا معلق باش. اونجا هم می تونی این رو بگیری. البته اگر بخوای به صورت ضربه بگیری بهتره Relice ـه Coin of Plutus رو انتخاب کنی تا 3 ثانیه به اتمام کمبو هات اضافه بشه و در صورت ضربه خوردن کمبو 3 ثانیه بیشتر دووم بیاره.

3- اوایل بازی که یه اهرم رو میکشی و یه پل نیمه شکسته باز میشه و باید رد بشی. اونجا از اون سر پل اون پرنده ها ریسپاون میشن. از پل رد نشو و اینورش بمون، و پشت سر هم به سمتشون صلیب پرت کن.

1. منظورت اونجاس كه تو يه جايي شبيه به جنگل هستش ؟

2. اينم خوبه اما چون 2تا 2تا ميان يكم طول ميكشه !

3. اينم دقيقا مثل همون شماره ي 2 !

كلا يه خوبي داره كه اگه تا 2 3 ثانيه به كسي ضربه نزني تعداد كمبوهايي كه زدي از بين نميره !
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or