سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم
من چند وقتیه دارم این تاپیکو دنبال میکنم و نظرات بچه هارو میخونم درباره بازی من خودم تا حالا پلی ندادم این گیمو میخوام اگر شد توی بلک فرادی بگیرمش ولی سوالی که دارم اونم اینکه اینجا خیلی از بچه ها از بازی تعریف کردن ولی بعضیام بودن راضی نبودم همچنان بعد از اپدیت ها و غیره بنظر هسته کلی بازی مشکل داره از نظر یسریا میخواستم بدونم اگر کسی حوصله داشت یه نظری درباره بازی به اشتراک بذار صادقانه که بازی ارزش خرید داره یا نه؟من خودم اکشن اول شخص باز نیستم ولی این بازی خیلی نظرمو جلب کرده میخواستم ببینم چطوریاس خلاصه بازی؟
برا من جزو ۱۰ بازی برتر عمرمه.
نرتیو بازی جزو بهترین نرتیو هایی هست که من دیدم. رایتینگ ها از متوسط مدیوم گیم قطعا بالاتره و شخصیت پردازی ها فوق العاده است.
کامبت بازی تو بازی های با این مقیاس ینی اکشن ار پی جی های با این وسعت، به نظرم عمیق ترین و کامل ترینه. انواع و اقسام بیلد هارو میشه بست و یه ترکیبی از انواع سلاح های میلی(از سایبر ور ها تا انواع بلید و سلاح های بلانت)، انواع سلاح های گرم با تنوع خیلی زیاد و انواع هک های مختلف رو برا کامبت به کار بست. ینی کامبت بازی تو یه کلام تکراری نمیشه.
کوئست ها عالین. همه کوئست های اصلی و فرعی با یه مینی نرتیو جذاب ارائه شدن و حس خسته کننده بودن نمیدن. گیگ ها شاید کمتر جذابیت داشته باشن اکثرا که میتونه هرچقدر بخوای درگیرشون شی.
از نظر هنری و آرت استایل و موسیقی هم بازی یه اثر سایبرپانکی اصیله.
مراحل باز طراحی شدن و ساختار غیر اسکریپتیک دارن اکثرا. یه کم فاز دئس اکس میدن خیلی جاها و کلا دستت بازه جوری که بخوای پیش بری.
جهان بازی هم خیلی وسیع و قشنگه.
ایراد هم یه دونه داره بازی:
ساختار اپن ورلد. جایی که بازی نه اکسپلوریشن خاصی داره نه سند باکس قوی داره نه آزادی عمل زیادی میده تو مپ بازی بهت.
بازم بازی قطعا باید اپن ورلد میبود چون خیلی جهان بازی بدون قدم زدن آزادانه تو مپ درک نمیشه و از طرفی خیلی ایمرس طراحی شده تا اتمسفرش پلیر رو بگیره ولی خب از نظر دیزاین،این بازی هم مثل ویچر۳ اپن ورلد خوبی نداره.
که باز نهایتا چیزی نیست که بازی رو برا من به چیزی کمتر از شاهکار تبدیل کنه.
فاز بازی هم یه مقدار تلخ و پوچگرایانه است کلا، انتظار فاز سبک و شاد مثل ویچر نداشته باش.
منم عاشق بازیم و این نظرمه. طبیعتا شاید یکی خوشش نیومده باشه و با حرفام مخالف باشه