اهم...
خوب من تقریبا 12 ساعتی بازی کردم (pc) و جدا از مشکلاتی که هممون میدونم بازی واقعا عالیه.
از نظر طراحی و ساخت یه دنیا و شهر سایبر پانکی واقعا عالی عمل کردن، از طراحی خود شهر بگیر تا شخصیت پردازی و داستان هایی فرعی که ادم توی بازی میبینه، ولی به جز اینا 2 مورد دیگه از حد انتظارات من بهتر بودن:
اول رانندگی، نمیدونم چرا ولی من به شدت از رانندگی و ماشین های بازی خوشم اومده، اکثر ماشین ها یه حس و حال سنگین بودنی دارن، و دفعه اول منو تا حدودی یاد رانندگی توی gta iv انداختن.
و مورد دوم هم مبارزات تن به تن و melee، نمیدونم انتظارات من از این بخش خیلی پایین بود یا اینکه واقعا بهترش کردن، ولی بازی کردن با شمشیر و کاتانا خیلی خیلی لذت بخش و فان هست
الان من تمرکز کردم روی critical chance + dmg و اکثرا سعی کردم بخش مربوط به سلاح های سرد رو ببرم بالا و اکثر دشمن های معمولی با 1-2 ضربه کاتانا میمیرن
مبارزات با تفنگ ها هم خیلی خوب بودن و در کل توی این بخش بازی مشکلی نداره.
از اونور 2 موردم بودن که میشه بهشون نکته منفی گفت...
نبود قابلیت تغییر ظاهر (مدل مو و ... ) بعد از شروع بازی، واقعا نمیدونم چرا این مورد رو از همون اول توی بازی نزاشتن
و احتمالا با اپدیت به بازی اضافه کنن.
سیستم crafting و upgrade اسلحه ها، لباس ها و ...
در کل حرفای منتقد گیم اسپات و ایراد هایی که به این بخش ها گرفته همچین بی دلیل هم نبودن، ولی خوب مشکل خیلی بزرگی هم نیست...
+
خوشبختانه من باگی ندیدم که جلوی بازیکردنم رو بخواد بگیره یا مراحل رو خراب کنه، همگی باگ ها و گلیچ های گرافیکی بودن (چند بار ایتم ها روی هوا میموندن، رد شدن ماشین از داخل npc ها
و ... ، یه بار هم یه npc باگ شده بود همش پشت سر هم یه حرفی رو تکرار میکرد)، در کل با توجه به وسعت بازی معلومه که بازی به تایم بیشتری برای پولیش شدن نیاز داشته، حداقل 2-3 ماه...
+
بازی رو روی hard شروع کنید، normal یکم زیادی اسون و very hard زیادی سخت هست، ولی هارد خیلی خوب و بالانس بوده تا اینجا...