همینکه میگه میتونستم به پلیس کمک کنم ولی از قصد اینکارو نکردم نشون میده از چه طرز تفکری پیروی میکنه و همچنین این بازی رویاهای دایورسیتیشو نتونسته محقق کنه. نکته فاجعش اینه تا یک دهه آینده امثال این افراد چند برابر خواهد شد.
...
View attachment 185159
دقیقا کامنت ها کاملا گویاست
تازه یادم امد من این مطلب drm رو داخل ردیت خوندم
این خانم نقد کاملش داخل گیم اسپات به رسم همیشگی سایت ثبت شده اما گند کارش موقعی بالا میگیره که یه مصاحبه 40 50 دقیقه ای ازش با دو نفر دیگه داخل کانال یوتوب قرار میدن
و این تیکه ازش بریده شده که اگر کامل ببینی بیشترم سوتی داره
عملا داره میگه من به زور به سختی به یکسری از لوتها و اسکیل ها و کرفت بازی دست گذاشتم
به سختی تفنگهام رو اپگرید کردم یعنی چی اونوقت پس چکار میکردی داخل گیم اونم بازی rpg
من یکسری نقد داخل یوتوب دیدم طرف میگه انجام ماموریت های جانبی روی داستان اصلی هم سایه میندازه
بعد این خانم دنبال فرار از این ساید میشن هاست و در نقدش عملا ارتباط قوی و محکمی هم بینشون نمیبینه
بعد میگه حتی براش جذابتی نداشته لباساش و فشن بازی رو بالا پایین کنه ( اونم این بازی که اینقدر روی این بخشش کار شده و از نکات مثبتش هست)
بعد جالبه مردی که کنارش نشسته که اونم انگار کاره ای در گیم اسپات هست فقط نقد این بازی نصیبش نشده ، سریع میزنه توی روش میگه من وقت زیادی برای شاپینگ بازی خرج کردم و کارکترش رو با وسواس چیده و بالا پایین کرده ( تفاوت رو ببین دو منتقد از یک وبسایت)
این دختره جسد یه مرده رو لوت کرده دامنش رو پوشیده و د بودو ! ( دقیقا حرفیه که خودش میزنه)
واقعا خنده داره همین بهتر که این مصاحبه رو انجام داد قشنگ رسوا شد.