Crysis | XBOX360

متاسفانه اینجور که به نظر میاد این بازی هم مثل کدورونیکا هست و بایستی صبر کنید که راهی براش بیاد یا اینکه مثل بنده برید بخریدش و خیالتون رو راحت کنید. :d

متاسفانه اینجور که به نظر میاد این بازی هم مثل کدورونیکا هست و بایستی صبر کنید که راهی براش بیاد یا اینکه مثل بنده برید بخریدش و خیالتون رو راحت کنید. :d
یکم از گرافیکش تعریف کن , دلمون آب شد دست پخت کرایتک کنسولی ببینیم ....
مسئله سر کد و اینها نیست . سر دانلود کردنشه !
چند گیگ هست ؟

کاش بازی روی دیسک عرضه میشد اون از RE4 اینم از Crysis,خیلی دوست داشتم این نسخه رو هم تجربه کنم روی کنسول :-s
به هر حال نا امید نمیشیم شاید روی dvd عرضه شد :x

بابا re 4 اومد روی dvd هم توی لایو هست هم پکش جدا فروخته می شه راه حلی هم براش پیدا نشده خود سازننده داده توی بازار شما هم الان بری کپیش هست بخرش

تو فروم های خارجی اونایی که دانلود کردن گفتن گرافیکش فوق العادست و حتی بعضیاشون میگن از PC هم بهتره!

من میتونم بخرم، اما مشکل دانلوده:دی 4 گیگ رو حداقل سه شب کامل باید بگذارم دانلود شه (شاید به چهار شب هم بکشه) که به نظرم نمی ارزه...

بالاخره دانلود ما هم تموم شد و بازیش کردیم. اول از همه مسئله ای که لازمه روشنش کنم اینکه بازی به هیچ وجه به نسخه کامپیوتری نمیرسه. اینو چون خودم روی کامپیوتر روی آخرین تنظیمات بازیش کردم میگم.
اما...
یکی از بهترین گرافیک های کنسولی هستش که تا حالا دیدم. متمایز ترین وجه گرافیک نورپردازیش هست که بشدت تغییر کرده.بدترین نکته گرافیکی بازی هم شیدرهاش هست که در حد تنظیمات متوسط pc هستش.از لحاظ تکسچر بر خلاف اون چیزی که فکر میکردم در حد نسخه کامپیوتری هستش.
البته بازی رو روی یه مانیتور 19 اینچ تستش کردم .جمعه با مانیتور اصلی خودم امتحان میکنم نظر کاملم رو میگم. ولی گرافیک بازی بشدت شما رو مجذوب خودش میکنه.:x

منم اگه بخوام دان کنم باید دو شب بذارم برای دان
ولی حالشو ندارم :d
همون صبر میکنیم تا رو دیسک بیاد نیومدم فوقس میریم پوینت میخریم دیگه :d

بازی رو تا مرحله دوم رفتم. یه چیزای خاصی از نسخه پی سی بهتره مثل draw distance ... اما یه چیزی که خیلی تو ذوقم زد اینکه بعضی از درختا زیر نور خورشید کنتراستشون اونقدر بالاست که زرد دیده میشن و ....:( اگر این مشکل نبود به طور یقین میتونستم بگم که بهترین گرافیک کنسولیه.(فعلا بهترین گرافیک کنسولی برا من gow3 هستش )البته شایدم اشکال از مانیتور من باشه... دومین اشکال بزرگ بازی کنترل خشک بازیه. هرچقدرم سنسوریتیش رو بالا ببرید وقتی aim کنید کنترل خیلی یواش اینور و اونور میره...
یکی هم اینکه بعضی مواقع هوش مصنوعی دشمنا در حد باقالی میشه...:d
از نظر فیزیک در حد pc هست و در این مورد فوق العاده عمل کرده.
یه مشکل دیگه هم اینکه بعضی وقتها موزیک بازی قطع میشه و بعد از مدتی کوتاه برمیگرده.
آخرین اشکالشم باگهای گرافیکی عجیب و غریب هستش. البته به هیچ وجه اذیت نمیکنه. فقز نمیدونم چرا مرحله ی دوم بازی فریز کرد و مجبور شدم کنسول رو خاموش کنم. جالبه چون روی کامپیوتر هم توی مرحله ی دوم بازی فریز کرد واسم....:d

بازی رو تا مرحله دوم رفتم. یه چیزای خاصی از نسخه پی سی بهتره مثل draw distance ... اما یه چیزی که خیلی تو ذوقم زد اینکه بعضی از درختا زیر نور خورشید کنتراستشون اونقدر بالاست که زرد دیده میشن و ....:( اگر این مشکل نبود به طور یقین میتونستم بگم که بهترین گرافیک کنسولیه.(فعلا بهترین گرافیک کنسولی برا من gow3 هستش )البته شایدم اشکال از مانیتور من باشه... دومین اشکال بزرگ بازی کنترل خشک بازیه. هرچقدرم سنسوریتیش رو بالا ببرید وقتی aim کنید کنترل خیلی یواش اینور و اونور میره...
یه مشکل دیگه هم اینکه بعضی وقتها موزیک بازی قطع میشه و بعد از مدتی کوتاه برمیگرده.
آخرین اشکالشم باگهای گرافیکی عجیب و غریب هستش. البته به هیچ وجه اذیت نمیکنه. فقز نمیدونم چرا مرحله ی دوم بازی فریز کرد و مجبور شدم کنسول رو خاموش کنم. جالبه چون روی کامپیوتر هم توی مرحله ی دوم بازی فریز کرد واسم....:d

باید صبر کرد این jtag درست بشه منم بازی کنم مقایسه کنم مسلما عمرا به pc نرسه اما هر چی باشه همونو می گم

نظر منم اینه که تا الان geow 3 بهترین گرافیکه

ببین منو نصف شبی سکته نده:d ؛ قشنگ برو تست کن ببین فیزیکش در حد نسخه pc هست یا نه !!!:d

یعنی اگه فیزیکش در حد نسخه pc باشه رسماً بهترین گرافیک کنسولی تا آخر این نسل میمونه !!!

برید این تریلر 30 دقیقه ای رو ببینید همه چیز براتون روشن میشه طرف هر کاری که فکرشو بکنین انجام داده من واقعا برای این ناشرا متاسفم که این بازی با این عظمت رو روی دیسک بیرون ندادن اونوقت اشغالی مثل بادیکانت و dead island رو رو دیسک زدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or