Crysis | XBOX360

فرخ جان ممنون واقعا زیباست یکی دیگه هم هست که تو تاپیک تصاویر میتونین برید ببینید که واقعا عالیه کرایتک با این کار تو دهنی بزرگی به فن های pc زد و ثابت کرد کنسولا هنوزم نفس میکشن واقعا جای تحسین داره من که میخوام شخصا یه بار دیگه تمومش کنم

شکم خودتون رو صابون نزنید. :d
هر وقت رسید دستتون به به چه چه کنید که آره بیشتر و فلان و به امان.
محال ِ اصلا نسخه کنسولی بتونه به گرد ِ پای نسخه فول دیتیل ِ PC برسه.
دو تا تریلر و عکس دیدین به همدیگه پاسش میدین. :دی
اون انیمیشن ضعیفی که برای کرایسیس 2 روی کنسول دیدم مشخص کرد زور چپون دارن توی این نسل، کنسولا رو کرایسیس خور میکنن.

ضمنا مشخصه که خود شرکت نمیاد بگه ماستم ترشه! میگه؟

اون انیمیشن ضعیفی که برای کرایسیس 2 روی کنسول دیدم مشخص کرد زور چپون دارن توی این نسل، کنسولا رو کرایسیس خور میکنن.
زدن این حرفا از تو بعیده مرتضی.:d
وقتی اومدش بازی معلوم میشه.هر چی باشه بازی با موتور کرای انجین 3 ادیت کردنا.
شایدم گفتش.:d

زدن این حرفا از تو بعیده مرتضی.:d
وقتی اومدش بازی معلوم میشه.هر چی باشه بازی با موتور کرای انجین 3 ادیت کردنا.

شایدم گفتش.:d
خوب خودتم داری میگی.
بذار بازی بیاد بعدش نظر بدین.
دیگه کسی که کلی توی این زمینه بازی و اینجور چیزا بوده نباید از دو تا تریلر، عکس و هایپ نظر بده.

همم.
شدیدا موافقم، یعنی توی کنسول ها از همه چی بازی زدن یه نورپردازی به این نسخه اضافه کردن که همون توی Crysis Warhead بود، فیزیک و تکسچر، انیمیشن و... همه باقالی :دی.
نمیدونم چرا ملت دارن خودشون رو میکشن؟ همون Crysis 2 برای کنسولیزه شدن گندش در اومده بود. این دیگه واضحه چی میشه

دوستان بازی فقط برایه live میاد یعنی رویه دیسک عرضه نمیشه؟
یک سواله دیگه هم داشتم دومورد کرایسیس2 تو تاپیکش پرسیدم کسی جواب نداد اینقدر از گرافیکه بازی تعریف شنیده بودم که رفتم بازی گرفتم اما وقتی بازی میکردم بازی حالت برفکی داشت اصلا گرافیکه شاخی نبود اونجور که تعریفش کردن تعجب کردم گفتم شاید تنظیمات بازی من خرابه من حتی بازیرم ریخته بودم تو هارد اما بازم صفحه برفکی بود جوری که اخرش فقط دعا میکردم هرچه زودتر بازی تمام بشه کسی مشکله من داشته ؟

همم.
شدیدا موافقم، یعنی توی کنسول ها از همه چی بازی زدن یه نورپردازی به این نسخه اضافه کردن که همون توی Crysis Warhead بود، فیزیک و تکسچر، انیمیشن و... همه باقالی :دی.
نمیدونم چرا ملت دارن خودشون رو میکشن؟ همون Crysis 2 برای کنسولیزه شدن گندش در اومده بود. این دیگه واضحه چی میشه

آخه میثم تو باز اومدی یه چیزی را نسنجیده حرف زدی ؟ از این حرفهایی که زدی مطمئنی ؟!
نمیدونم شاید کلا از دنیای خبر عقبی ؟!:دی

اول از همه اینو ببین جلوی چشم IGN تست کردن و ضبط شده !
http://www.youtube.com/watch?v=ZVmUpcN9Eak
حالا کیفیت NATIVE نیست ولی کافیه گفتم در نظر بگیری .
فیزیک بازی را هم توش میتونی ببینی !

حالا اینم یه مقایسه بین VERY HIGH و نسخه کنسولی ببین چیزی ازش کم کردن ؟ یا اضافه کردن ؟ از داخا دموی دیروز گرفته شده !

2re3xtdu3mmeo30lulcs.jpg

همم.
شدیدا موافقم، یعنی توی کنسول ها از همه چی بازی زدن یه نورپردازی به این نسخه اضافه کردن که همون توی Crysis Warhead بود، فیزیک و تکسچر، انیمیشن و... همه باقالی :biggrin1:.
همه جا یه ترولی!
Nottingham کجای انگلیس میشه؟ ... این تیم همون Free Radical ـه؟
کرایتکِ لعنتی چند تا شعبه داره؟:d
آره ناتینگهامش همون Free Radicalـه.
به جز شعبه ی اصلیش که تو فرانکفورت آلمانه،5 تا شعبه ی دیگه تو کیف ـه اوکراین،بوداپست ـه مجارستان،سوفیا ـه بلغارستان،سئول کره و ناتینگهام انگلیس داره.

آخه میثم تو باز اومدی یه چیزی را نسنجیده حرف زدی ؟ از این حرفهایی که زدی مطمئنی ؟!
نمیدونم شاید کلا از دنیای خبر عقبی ؟!:دی

اول از همه اینو ببین جلوی چشم IGN تست کردن و ضبط شده !
http://www.youtube.com/watch?v=ZVmUpcN9Eak
حالا کیفیت NATIVE نیست ولی کافیه گفتم در نظر بگیری .
فیزیک بازی را هم توش میتونی ببینی !

حالا اینم یه مقایسه بین VERY HIGH و نسخه کنسولی ببین چیزی ازش کم کردن ؟ یا اضافه کردن ؟ از داخا دموی دیروز گرفته شده !

2re3xtdu3mmeo30lulcs.jpg
من خودم روی Extreme دو سه بار تموم کردم بازی رو. عکس بالا که میگن Very High Def هست چاخی بیش نیست.
نمیدونم کسی اینجا کرایسیس رو روی ته إ تنظیمات بازی کرده یا نه.
این عکس اصلا هیچ HDRـــی نداره. مشخصه دارن چیکار میکنن این شرکت سازندش.
ولی باز هم میگم. این خط این نشون. کرایسیس کنسولیش خیلی ضعیف تر از کامپیوترش هست.

من خودم روی Extreme دو سه بار تموم کردم بازی رو. عکس بالا که میگن Very High Def هست چاخی بیش نیست.
نمیدونم کسی اینجا کرایسیس رو روی ته إ تنظیمات بازی کرده یا نه.
این عکس اصلا هیچ HDRـــی نداره. مشخصه دارن چیکار میکنن این شرکت سازندش.
ولی باز هم میگم. این خط این نشون. کرایسیس کنسولیش خیلی ضعیف تر از کامپیوترش هست.

خیلی ببخشید ! تو فروم neogaf هرگز از این چاخان ها نمیتونن انجام بدن ! اونجا کاربراش اونقدر حرفه ای تشریف دارند که متوجه این باشن یکی چاخان میکنه یا نه ! اگر شما کرایسیس را دارید از همین محیط یه تصویر بگیر بدون اشافات پچ ومادهای بازی 1 یعنی دقیقا همون کرایسیس اورجیال که رویدیسک داده شده !
دیروز سایتها باز را پیشنمایش کردند میتونید برید مطالعه کنید ! دوموی ign را هم بالا گذاشتم میتونید ببینید !

خیلی ببخشید ! تو فروم neogaf هرگز از این چاخان ها نمیتونن انجام بدن ! اونجا کاربراش اونقدر حرفه ای تشریف دارند که متوجه این باشن یکی چاخان میکنه یا نه ! اگر شما کرایسیس را دارید از همین محیط یه تصویر بگیر بدون اشافات پچ ومادهای بازی 1 یعنی دقیقا همون کرایسیس اورجیال که رویدیسک داده شده !
دیروز سایتها باز را پیشنمایش کردند میتونید برید مطالعه کنید ! دوموی ign را هم بالا گذاشتم میتونید ببینید !
ای بابا!
بار ِ اولمون نیس که اینجور چیزا میشنویم...
به هر حال یه منطقی هم این وسط هست.
کرایسیس 2 کنسولی به گرد پای کرایسیس 1 نسخه PC نمیرسه! میرسه؟ اگه شما میگی که میرسه که دیگه بیخیال بحث بشم.
با اینکه با کرای انجین 3 راش انداخته بودن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or