bayern_vahid
Loyal Member
فرخ جان من فقط یه چیز میگم نرود میخ اهنین در سنگ حالا شما هی بیا عکس مقایسه کن اینا هدفشون چیز دیگست
ای بابا!
بار ِ اولمون نیس که اینجور چیزا میشنویم...
به هر حال یه منطقی هم این وسط هست.
کرایسیس 2 کنسولی به گرد پای کرایسیس 1 نسخه PC نمیرسه! میرسه؟ اگه شما میگی که میرسه که دیگه بیخیال بحث بشم.
با اینکه با کرای انجین 3 راش انداخته بودن.
این دوستمونGartall داره با دلیل مدرک داره بهت نشون میده بعد شما فقط حرف خودتون رو بزنید . بعد دوست عزیز شما اگه یکم میرفتید مطالعه میکردین سایت های مختلف رو کرایتک گفته بود قبل از شماره 2داشتیم رو شماره یک این بازی رو کنسول کار میکردیم و نمیدونستیم که کی تموم میشه نسخه شماره 1 رو کنسول به همین جهت وقتی شماره 2 رو شروع کرده بودن خیلی از قابلیت های شماره 1 مثل فیزیک خوبش رو مانند قطع کردن در خت ها رو ازش برداشته بودن در ضمن میبینی که درخت ها در نسخه کنسولی کرایسیس 1 قطع میشن و فیزیک بازی رو هم داره نشون میده همه هم در حالت گیم پلی هستش . هیچ وقت یادم نمیره که تمام طرفدارای متعصب پی سی حالا منطقی هاش کاری ندارم میگفتن که اصلا درپایین ترین حالت هم امکان نداره این بازی بر روی کنسول ها بیاد ولی میبینید که با اپتیمایز کردن چه کارا که میشه کرد سازندگان کرایسیس در اون زمان گفتن اون موقع هیچ برنامه ای برای کنسول ها نداشتیم و یادتون هستش که سال بعد عرضه شماره یک برای پی سی دنبال استخدام کارمند برای نسخه های کنسولی بودن .ای بابا!
بار ِ اولمون نیس که اینجور چیزا میشنویم...
به هر حال یه منطقی هم این وسط هست.
کرایسیس 2 کنسولی به گرد پای کرایسیس 1 نسخه PC نمیرسه! میرسه؟ اگه شما میگی که میرسه که دیگه بیخیال بحث بشم.
با اینکه با کرای انجین 3 راش انداخته بودن.
از کرایسیس 2 میدونم این حرف رو عزیزم.باز اینکه این حرفو گفتی تو میثم!!:dاخه از کجا میدونی که میایی نظر میدی!!:d
به خدا فرخ با این عکس نشون دادن هات عصبیم میکنی، من دارم میگم بازی رو دارن با حقه های گرافیکی بهتر نشون میدن، تو میای عکس میزاری حرفم رو تائید میکنی؟ کرایسی 2 بازی خوبی بود؟ از لحاظ فیزیک در سطح نسخه ی اول بود؟ جزئیات و... همه اش در سطح نسخه ی اول بود؟آخه میثم تو باز اومدی یه چیزی را نسنجیده حرف زدی ؟ از این حرفهایی که زدی مطمئنی ؟!
نمیدونم شاید کلا از دنیای خبر عقبی ؟!:biggrin1:
اول از همه اینو ببین جلوی چشم IGN تست کردن و ضبط شده !
http://www.youtube.com/watch?v=ZVmUpcN9Eak
حالا کیفیت NATIVE نیست ولی کافیه گفتم در نظر بگیری .
فیزیک بازی را هم توش میتونی ببینی !
حالا اینم یه مقایسه بین VERY HIGH و نسخه کنسولی ببین چیزی ازش کم کردن ؟ یا اضافه کردن ؟ از داخا دموی دیروز گرفته شده !
![]()
به اعصابت مسلت باش عزیزمبه خدا فرخ با این عکس نشون دادن هات عصبیم میکنی،
اوه خدای من حقه های گرافیکی ؟! میثم سوزه درست نکن بند و بساطی راه می افته ها ! یکم از اون حقه ها را واسه ما نام ببر .من دارم میگم بازی رو دارن با حقه های گرافیکی بهتر نشون میدن، تو میای عکس میزاری حرفم رو تائید میکنی؟

نه اصلا خوب نبود ! سوپر ماریو خوب بود ! خب حالا هرچی الان نسخه کنسولی شماره 1 از 2 هم بهتره برات ویدئو ign را دادم عزیزم برو فیزیکش را نگاه کن دو پست بالا مقایسه با pc را گذاشتم نگاه کن کار سختی نیست با نگاه کردنش هنر انجام نمیدی !کرایسیس 2 بازی خوبی بود؟ از لحاظ فیزیک در سطح نسخه ی اول بود؟ جزئیات و... همه اش در سطح نسخه ی اول بود؟
منطق یعنی تو ترول کردن بازی ها در هر تاپیکی !من نمیدونم منطق من در آوردیتون چیه؟ چون روی 360 داره میاد میگید همش؟
بازی رو دیسم کپی بیرون پیدا میشه ؟
OMG !!!ویدئوی مقایسه را حتما ببینید !
http://www.youtube.com/watch?v=yk4GdUHw4Kw
باور نکردنی هستش.خیلی خوب کار کردن رو بازی.ویدئوی مقایسه را حتما ببینید !
http://www.youtube.com/watch?v=yk4GdUHw4Kw
مگه فیزیک کرایسیس 2 خیلی افتضاح بودش.نمیدونم والا میثم چی بگم.حالا اینجا جاش نیست ولی هیچوقت صحبت بعضی ها رو تو تاپیک مقایسه کیلزون 3 و کرایسیس 2 یادم نمیره که چطوری در مورد فیزیک بازی بحث میکردن.از کرایسیس 2 میدونم این حرف رو عزیزم.