Crysis | XBOX360

ای بابا!
بار ِ اولمون نیس که اینجور چیزا میشنویم...
به هر حال یه منطقی هم این وسط هست.
کرایسیس 2 کنسولی به گرد پای کرایسیس 1 نسخه PC نمیرسه! میرسه؟ اگه شما میگی که میرسه که دیگه بیخیال بحث بشم.
با اینکه با کرای انجین 3 راش انداخته بودن.

کدوم منطق ؟ دیگه چشم داریم و میبینیم ! ign جلو کرایتک بازی را تست کرده و ویدئو دمو را داده بیرون تمام تصاویرش را از داخل کنسول کپچر کردند و مقایسه با تنظیمات pc انجام شده !
حالا به گرد پاش نمیرسه ؟ شما چه دوست داشته باشی یا نه ! همینی که هست ! میتونی مقایسه کنی و قضاوت کنی .
نهایتش اینه که خودت بری از همون محیط عکس بگیری و نوشنمون بدی اگه به این تصاویر اعتقاد نداری !
حالا شما اسرار داری به گرد پاش نمیرسه همون فکر کن که نمیرسه ولی ما فکر دیگه ای داریم !

ای بابا!
بار ِ اولمون نیس که اینجور چیزا میشنویم...
به هر حال یه منطقی هم این وسط هست.
کرایسیس 2 کنسولی به گرد پای کرایسیس 1 نسخه PC نمیرسه! میرسه؟ اگه شما میگی که میرسه که دیگه بیخیال بحث بشم.
با اینکه با کرای انجین 3 راش انداخته بودن.
این دوستمونGartall داره با دلیل مدرک داره بهت نشون میده بعد شما فقط حرف خودتون رو بزنید . بعد دوست عزیز شما اگه یکم میرفتید مطالعه میکردین سایت های مختلف رو کرایتک گفته بود قبل از شماره 2داشتیم رو شماره یک این بازی رو کنسول کار میکردیم و نمیدونستیم که کی تموم میشه نسخه شماره 1 رو کنسول به همین جهت وقتی شماره 2 رو شروع کرده بودن خیلی از قابلیت های شماره 1 مثل فیزیک خوبش رو مانند قطع کردن در خت ها رو ازش برداشته بودن در ضمن میبینی که درخت ها در نسخه کنسولی کرایسیس 1 قطع میشن و فیزیک بازی رو هم داره نشون میده همه هم در حالت گیم پلی هستش . هیچ وقت یادم نمیره که تمام طرفدارای متعصب پی سی حالا منطقی هاش کاری ندارم میگفتن که اصلا درپایین ترین حالت هم امکان نداره این بازی بر روی کنسول ها بیاد ولی میبینید که با اپتیمایز کردن چه کارا که میشه کرد سازندگان کرایسیس در اون زمان گفتن اون موقع هیچ برنامه ای برای کنسول ها نداشتیم و یادتون هستش که سال بعد عرضه شماره یک برای پی سی دنبال استخدام کارمند برای نسخه های کنسولی بودن .

• Like
Reactions: bayern_vahid
باز اینکه این حرفو گفتی تو میثم!!:dاخه از کجا میدونی که میایی نظر میدی!!:d
از کرایسیس 2 میدونم این حرف رو عزیزم.

آخه میثم تو باز اومدی یه چیزی را نسنجیده حرف زدی ؟ از این حرفهایی که زدی مطمئنی ؟!
نمیدونم شاید کلا از دنیای خبر عقبی ؟!:biggrin1:

اول از همه اینو ببین جلوی چشم IGN تست کردن و ضبط شده !
http://www.youtube.com/watch?v=ZVmUpcN9Eak
حالا کیفیت NATIVE نیست ولی کافیه گفتم در نظر بگیری .
فیزیک بازی را هم توش میتونی ببینی !

حالا اینم یه مقایسه بین VERY HIGH و نسخه کنسولی ببین چیزی ازش کم کردن ؟ یا اضافه کردن ؟ از داخا دموی دیروز گرفته شده !

2re3xtdu3mmeo30lulcs.jpg
به خدا فرخ با این عکس نشون دادن هات عصبیم میکنی، من دارم میگم بازی رو دارن با حقه های گرافیکی بهتر نشون میدن، تو میای عکس میزاری حرفم رو تائید میکنی؟ کرایسی 2 بازی خوبی بود؟ از لحاظ فیزیک در سطح نسخه ی اول بود؟ جزئیات و... همه اش در سطح نسخه ی اول بود؟
من نمیدونم منطق من در آوردیتون چیه؟ چون روی 360 داره میاد میگید همش؟

من با میثم یه جورایی موافقم ! نه این که فن ِ PC ـیما :دی بیشتر به خاطر این که فن کرایسیس 1 ـم :دی یه فیل تر انداختن روش همه چی رو خیلی روشن تر نشون میده ، رنگ اسمون رو نگاه کنین خداوکیل ! اسمون نسخه اول خیلی واقعی تره ، برای همین نور پردازی بازی خیلی بیشتر به چشم میاد ، و گرنه نسخه اول که نورپردازیش اونقد تعطیل نبود تا 2 3 سال پادشاه بود ! این استفاده از POM بهتر هم که فرخ اشاره کرد هم بیشتر به نظر من بخاطر فیل تره به چشم میاد ، کاشکی یه مادی چیزی باشه برای کرایسیس 1 همین فیل تر رو PC بندازیم روش ببینیم چطو میشه ، ولی هوششون قابل تحسین !

Gartall عزیز، قدری ترمز کرده و در این تصاویر تامل کنید:

به نظر شما میشه یه همچین کیفیت تکسچر و دراو دیستنس و HDR و نورپردازی و فیزیکی رو تو 360یی آورد که Crysis 2 رو با اون وضع گرافیکی اجرا میکرد!؟ همچین چیزی محال ممکنه و اینو بدونید این تصاویری که الان نشون داده میشن تصاویر نهایی نیستن که شما بخواید از روشون به راحتی قضاوت کنید و به نتیجه برسید، باید تا انتشار بازی صبر کنید و اونوقت ببینید چی از آب درمیاد، اینو هم در نظر بگیرید که هرچی باشه از Crysis 2 بهتر نخواهد بود چون اگه قراره بهتر از C2 باشه تو همون C2 نشون میدادن و انتهای توانایی کنسول برای اجرای CE3 اونیه که تو C2 دیدید نه بیشتر.

به خدا فرخ با این عکس نشون دادن هات عصبیم میکنی،
به اعصابت مسلت باش عزیزم :)
من دارم میگم بازی رو دارن با حقه های گرافیکی بهتر نشون میدن، تو میای عکس میزاری حرفم رو تائید میکنی؟
اوه خدای من حقه های گرافیکی ؟! میثم سوزه درست نکن بند و بساطی راه می افته ها ! یکم از اون حقه ها را واسه ما نام ببر .
مثلا نورپردازی بهتره همش حقست ؟ درختها بیشترند از حقه استفاده کردند؟! :lol: :lol:
کرایسیس 2 بازی خوبی بود؟ از لحاظ فیزیک در سطح نسخه ی اول بود؟ جزئیات و... همه اش در سطح نسخه ی اول بود؟
نه اصلا خوب نبود ! سوپر ماریو خوب بود ! خب حالا هرچی الان نسخه کنسولی شماره 1 از 2 هم بهتره برات ویدئو ign را دادم عزیزم برو فیزیکش را نگاه کن دو پست بالا مقایسه با pc را گذاشتم نگاه کن کار سختی نیست با نگاه کردنش هنر انجام نمیدی !
من نمیدونم منطق من در آوردیتون چیه؟ چون روی 360 داره میاد میگید همش؟
منطق یعنی تو ترول کردن بازی ها در هر تاپیکی !

ویدئوی مقایسه را حتما ببینید !
http://www.youtube.com/watch?v=yk4GdUHw4Kw
باور نکردنی هستش.خیلی خوب کار کردن رو بازی.
از کرایسیس 2 میدونم این حرف رو عزیزم.
مگه فیزیک کرایسیس 2 خیلی افتضاح بودش.نمیدونم والا میثم چی بگم.حالا اینجا جاش نیست ولی هیچوقت صحبت بعضی ها رو تو تاپیک مقایسه کیلزون 3 و کرایسیس 2 یادم نمیره که چطوری در مورد فیزیک بازی بحث میکردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or