Xenon360
کاربر سایت
ما که عکسی نمیبینیم
عکسا پیداست که وحید جون...
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S
ما که عکسی نمیبینیم
ببخشید میتونم بپرسم tv شما چیه؟ عکسها کیفیتش فوقالعادست!هر چقدر بیشتر تو بازی پیشروی میکنم بیشتر به کرایتک ایمان میارم.گرافیکش بعضی جاها اونقدر زیبا میشه که فقط وایمیستم نگاه میکنم. بازم یه چند تا عکس گرفتم...:d این انواری که از بین درختا رد میشد فقط در حالت very high تو نسخه پی سی فعال میشد ولی همونطور که تو این عکسها میبینید این حالت تو نسخه کنسولی هم هست:
![]()
![]()
![]()
![]()
فنهای پی سی معمولا این عکسها رو نمیبینن:d شوخی کردم. منم مثل خودتم:d موضوع اینجاست که یه جاهایی واقعا از نسخه پی سی بهتر میشه. خودم روی نسخه پی سی خیلی تعصب داشتم ولی واقعیت رو باید گفت. مراحل اولش اینطوری نبودن...رفته رفته گرافیکش فوق العاده میشن....ما که عکسی نمیبینیم
متاسفانه از این tv های مخصوص گیم ندارم.:d یه مانیتور دارم که مدلش lg 2261vp هستش.ببخشید میتونم بپرسم tv شما چیه؟ عکسها کیفیتش فوقالعادست!
فنهای پی سی معمولا این عکسها رو نمیبینن:d شوخی کردم. منم مثل خودتم:d موضوع اینجاست که یه جاهایی واقعا از نسخه پی سی بهتر میشه. خودم روی نسخه پی سی خیلی تعصب داشتم ولی واقعیت رو باید گفت. مراحل اولش اینطوری نبودن...رفته رفته گرافیکش فوق العاده میشن....
متاسفانه از این tv های مخصوص گیم ندارم.:d یه مانیتور دارم که مدلش lg 2261vp هستش.
چرا فن های PC نیبینن ؟View Distance و AA نسبت به PC کاملا تفاوت داره ومشخصه ضعیف تره مثلا واسه View Distance اگه دقت کنی فضای بازی با یه مه و یه سری افکت دیگه پرشده که فاصله های زیاد جزئیات نداره ،ولی نورپردازی بهتر شدهفنهای پی سی معمولا این عکسها رو نمیبینن:d شوخی کردم. منم مثل خودتم:d موضوع اینجاست که یه جاهایی واقعا از نسخه پی سی بهتر میشه. خودم روی نسخه پی سی خیلی تعصب داشتم ولی واقعیت رو باید گفت. مراحل اولش اینطوری نبودن...رفته رفته گرافیکش فوق العاده میشن....
crytek رو بای استودیوی بی عرضه ای مثل Dice مقایسه میکنی؟شايد ربطي نداشته باشه،اما شما گرافيكو ببينيد آدم به كنسولش اميد وار ميشه و كيف ميكنه، بعد dice مياد بتلفيلد ميسازه هزارتا ناز هم مياد آخرشم پچ ميزاره كه با پچ هم بدرد نمي خوره