Crysis | XBOX360

حالا چه اصراری بود که اینقدر نور رو زیاد کنن و تموم پس زمینه با نور ِ بیش از حد پر بشه ؟!
این عکس یه سر و گردن از باقی عکس ها بالاتر هست به نظر من :

vyx39nm3kl19ro6dyrvc.jpg

هر چقدر بیشتر تو بازی پیشروی میکنم بیشتر به کرایتک ایمان میارم.گرافیکش بعضی جاها اونقدر زیبا میشه که فقط وایمیستم نگاه میکنم. بازم یه چند تا عکس گرفتم...:d این انواری که از بین درختا رد میشد فقط در حالت very high تو نسخه پی سی فعال میشد ولی همونطور که تو این عکسها میبینید این حالت تو نسخه کنسولی هم هست:

ibv2alargdx794lta1i.jpg

5c3po4htd82ohk4yaa.jpg

8rn9ckrj9tndk5sk7k.jpg

v94w0zw13ju3hkkdf1ek.jpg
ببخشید می‌تونم بپرسم tv شما چیه؟ عکسها کیفیتش فوق‌العادست!

ما که عکسی نمیبینیم
فنهای پی سی معمولا این عکسها رو نمیبینن:d شوخی کردم. منم مثل خودتم:d موضوع اینجاست که یه جاهایی واقعا از نسخه پی سی بهتر میشه. خودم روی نسخه پی سی خیلی تعصب داشتم ولی واقعیت رو باید گفت. مراحل اولش اینطوری نبودن...رفته رفته گرافیکش فوق العاده میشن....

ببخشید می‌تونم بپرسم tv شما چیه؟ عکسها کیفیتش فوق‌العادست!
متاسفانه از این tv های مخصوص گیم ندارم.:d یه مانیتور دارم که مدلش lg 2261vp هستش.

فنهای پی سی معمولا این عکسها رو نمیبینن:d شوخی کردم. منم مثل خودتم:d موضوع اینجاست که یه جاهایی واقعا از نسخه پی سی بهتر میشه. خودم روی نسخه پی سی خیلی تعصب داشتم ولی واقعیت رو باید گفت. مراحل اولش اینطوری نبودن...رفته رفته گرافیکش فوق العاده میشن....

متاسفانه از این tv های مخصوص گیم ندارم.:d یه مانیتور دارم که مدلش lg 2261vp هستش.

چطوری از داخل بازی عکس گرفتی؟
من هرچی نگاه میکنم میبینم یه سروگردن از نسخه PC بالاتره البته خودم هنوز بازی نکردم و با توجه به تصاویری که دوست عزیزمون گذاشتند میگم.

چرا فن های PC نیبینن ؟View Distance و AA نسبت به PC کاملا تفاوت داره ومشخصه ضعیف تره مثلا واسه View Distance اگه دقت کنی فضای بازی با یه مه و یه سری افکت دیگه پرشده که فاصله های زیاد جزئیات نداره ،ولی نورپردازی بهتر شده
درکل جزوبهترین گرافیک های کنسولی میشه قرارش داد.

آقا با قلب من بازی نکن با این تصاویر...هرچقدر نگاهشون میکنم بیشتر لذت می برم...!

فقط یه چیزی...W2261vp که خیلی خوبه!
منم یه BX2485 دارم...امیدوارم خوب باشه واسه Crysis

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

،وستان خبری نیست از اینکه بازی هک بشه و بتونیم روی دی وی دی بازی کنیم؟

من دلم لک زده واسه بار چهارم بازی رو تموم کنم با گرافیک توپ روی ۳۶0

آقا خبری از این کرایسیس نشد؟؟
میگم مگه رزیدنت4 و کرایسیس هر جفتشون دانلودی نبودن...پس چطور اون الان به صورت دیسک موجود هست ولی کرایسیس نیست؟

شايد ربطي نداشته باشه،اما شما گرافيكو ببينيد آدم به كنسولش اميد وار ميشه و كيف ميكنه، بعد dice مياد بتلفيلد ميسازه هزارتا ناز هم مياد آخرشم پچ ميزاره كه با پچ هم بدرد نمي خوره

شايد ربطي نداشته باشه،اما شما گرافيكو ببينيد آدم به كنسولش اميد وار ميشه و كيف ميكنه، بعد dice مياد بتلفيلد ميسازه هزارتا ناز هم مياد آخرشم پچ ميزاره كه با پچ هم بدرد نمي خوره
crytek رو بای استودیوی بی عرضه ای مثل Dice مقایسه میکنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or