Crysis | XBOX360

کرایسیس اصل سنگینیش dx10 بودش یعنی very high در غیر این صورت خودم با یه 9600 در حالت high تمومش کردم 360 هم در همون حده چیز بعیدی نیستش 3 سال پیشم می گفتم در این حدا روی 360 قابل اجرا هستش البته بعیده همه ی افکت های گزینه ی های pc هم داشته باشه

به هر حال دم کرایتک گرم این نسل عالی کار کرده

360 هم در همون حده چیز بعیدی نیستش 3 سال پیشم می گفتم در این حدا روی 360 قابل اجرا هستش البته بعیده همه ی افکت های گزینه ی های pc هم داشته باشه
افکت؟ همین؟
شما نسخه دوم کنسولی رو نگاه کنید... تخریب پذیری ِ نسخه شماره یک PC رو داشت؟
AA رو چی؟
طوری شد که نسخه دومش، برای PC یه پچ جداگونه دادن تا گندش و جمع و جور کنن.

دوستان بزرگوار

من یه سری از این بازیهای ارکید رو دیدم که نکست جن میفروشه
آیا به نظر شما این کرایسیس به صورت dvd هم میاد ؟
من مثل شما ها اطلاعات کامل در رابطه با بازیهای لایو رو ندارم ببخشین اگه سوالم ابتدایی هستش
ممنون از راهنمای ها

اونا یک سری از بازی های آرکید هستن که خود ناشرا تصمیم گرفتن رو DVD بدنش بیرون
من خودم امیدوارم که کرایتک خودش تصمیم بگیره که روی دیسک هم عرضه ش کنه اما احتمالش خیلی کمه

حجمش چقدره؟
فکر نمی کنم اونوری ها هم از این کار زیاد استقبال کنن بالاخره حجم بالایی داره باید رو دیسک میدادن با نصف قیمت.
ما هم اگه بذاریم دانلود بشه که با این سرعت نت ما و سرعت دانلود لایو که به فنا میریم.:d

کاش بازی روی دیسک عرضه میشد اون از RE4 اینم از Crysis,خیلی دوست داشتم این نسخه رو هم تجربه کنم روی کنسول :-s
به هر حال نا امید نمیشیم شاید روی dvd عرضه شد :x

پس چی شد این بازی؟ من هر روز دارم چک میکنم ولی خبری ازش نیست....4 اکتبر که اومد و رفت... نکنه واسه 4 اکتبر سال بعد میخوان بدن بیرون؟:d اگه کسی لینک پورشش رو پیدا کرد(تو سایت ایکس باکس) اینجا بذاره ماهم بریم تو کار دانلودش.

خیلی ممنون.:x نمیدونم چرا من خودم تو سایت ایکس باکس نتونستم پیداش کنم.. سرچ هم کردم ولی نیاورد... عجیبه...:d

هرکس موفق به بازی این عنوان شد بیاد یکم بگه ببینیم چطوریاست
من با اینکه این عنوان رو روی pc روی آخرین جزئیات بارها و بارها بازیش کردم ولی خیلی دوست دارم ببینم رو کنسول چجوریاست... من دانلودش رو امروز شروع میکنم پس فردا میام نظرم رو میگم ....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or