Crysis 3 | Xbox 360

من بازیرو روی هر دو کنسول ps3 -x360 دارم و بازی کردم.
کیفیت ایکس باکس توی بافت ها کمه نسبت به ps3 .
این کرایتیک آخر نتونست کرایسیس رو روی ایکس باکس خوب بده بیرون 2ش هم همینطوری بود.

نه داداش اتفاقا من هم مقایسه کردم
گرافیک xbox بهتر از ps3 هست . مخصوصا توی نور پردازی.

نوشته شده توسط idden]-[;2499443:
MP بازی آنلاین پس میخواد ؟!؟ (تا الان 3بار بازیو سفارش دادم هر 3بارم خراب بوده :| )
نه مجاني هستش و نيازي به آنلاين پس نداره

بازی به شدت روی ایکس باکس بهتر از پلی استیشنه!!
دو ساعت پیش روی جفت کنسولها بازی کردم!

دو مرحله ی اول بازی به شدت حال به همزن و مزخرف بود ولی هر چی میگذره اینقدر گرافیک و گیم پلی عالی میشه که اصلا به هیچ چیز دیگه توجهی نمیکنین!!

گرافیک عالیه عالی!!

بازی به شدت روی ایکس باکس بهتر از پلی استیشنه!!
دو ساعت پیش روی جفت کنسولها بازی کردم!

دو مرحله ی اول بازی به شدت حال به همزن و مزخرف بود ولی هر چی میگذره اینقدر گرافیک و گیم پلی عالی میشه که اصلا به هیچ چیز دیگه توجهی نمیکنین!!

گرافیک عالیه عالی!!

نه خیر من در سایت مقایسه کیفیتی بازی رفتم کرایسس 3 روی پلی استیشن 3 داینامیک تر بود ولی روی ایکس باکس نورپردازی اش خیلی زیاد بود وسایه روی صورت کارکتر ها نمی اومد

نه خیر من در سایت مقایسه کیفیتی بازی رفتم کرایسس 3 روی پلی استیشن 3 داینامیک تر بود ولی روی ایکس باکس نورپردازی اش خیلی زیاد بود وسایه روی صورت کارکتر ها نمی اومد
اصلا واسه همین گیم اسپات مدال گرافیک رو به xbox360 نداد.چون گرافیکش پایینه

اصلا واسه همین گیم اسپات مدال گرافیک رو به xbox360 نداد.چون گرافیکش پایینه

آفا برعکس گفتی که گیم اسپات مدال رو به نسخه 360 و pc داده به ps3 نداد به علت ضعیف بودن در گرافیک یه نگاه دوباره بنداز 360 رو با pc مقایسه کرده گفته تفاوت خیلی کمی بینشونه

الان یه ویدیو از ps3 و یه ویدیو از xbox360 دیدم ماله xbox خیلی روون اجرا میشد اما ماله ps3 افت فریم داشت بدجور انگار داشت زور میزد چقدرم از نظر گرافیکی باهم فرق داشتن

جداً چطوری همچین چیزی رو کنسول اجرا کردن !
kj9uwrmo4fv3x0k79f.jpg

3hwj90e5nmzzl6c9gj7o.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or