Crysis 3 | Xbox 360

اصلا واسه همین گیم اسپات مدال گرافیک رو به xbox360 نداد.چون گرافیکش پایینه
دانیال جون داداش ایشون تازه PS3 خریده ذوق داره اذیتش نکنید. :دی
آقا آخر چرا حجم بازی انقد کمه(5 گیگ اینا)؟؟!
حجم رو چیکار داری، بازی رو بچسب. :دی
جداً چطوری همچین چیزی رو کنسول اجرا کردن !
kj9uwrmo4fv3x0k79f.jpg
دقیقا اون لحظه ای که در باز شد و برای اولین بار با همچین صحنه ای روبرو شدم کف کردم. :-o

من هم بازی رو خریدم.فقط بخش مولتی رو تست کردم و تمام مپ ها رو دیدم.
ترجیح دادم از بازی بیام بیرون این مطلب رو بنویسم.
درود بر شرف طراحان سخت افزاری کنسول xbox360 که تونسته بعد از این همه سال یه بازی با این همه جزئیات و با این فریم ریت فوق العاده (مولتی رو میگم) رو رندر کنه و بتونه مدال گرافیک رو از gamespot (مانند نسخه pc ) دریافت کنه.این چیزی که الان من دارم میبینم ، نرخ فریم ریتش از halo 4 ه انحصاری هم بیشتر هست.
سرور هاش چقدر قویه.منی که halo 4 رو به زور مولتی بازی میکردم الان دارم با 3 خط سبز،کرایسیس میزنم.
در نسخه دمو فهمیده بودم که طراحی مپ های بازی خیلی خاص و فوق العادست.الان همه ی مپ ها رو دیدم و به راحتی میتوئنم بگم که بهترین طراحی مپ های مولتی رو این بازی داره.
مشکلات کمپین هم فدای سرش.کمپین بالاخره بعد از چند ساعت تموم میشه.
تا بعد..

اینا چرا اینجوری کردن؟!!!! :O
چرا به جای Set Piece اومدن Cut Scene گذاشتن؟؟؟؟؟؟؟؟
Cut Sceneهاشم اتفاقا خوراکه Set Piece بود! بی دلیل نیست بازی اینجوری شده (آخه کی سال 2013 میاد همچین کاری کنه, ناسلامتی استانداردها بالا رفته)

این prophet مگه شماره ۲ خودشو نکشت سوییت رو داد به الکاتراز الان دوباره زندست که؟ قضیه چیه؟

فکر کنم PROPHET یک لغب بود که بعد از مرگ پرافت اصلی در قسمت قبل الان این لغب به الکاترز رسیده .

البته بازم این حدس منه ، اگه اشتباه بود عذر میخوام

امروز وقت شد و نشستم تمومش کردم.بازی خیلی خوبی بود و خیلی هم بهم چسبید.ایراد بزرگ بازی کوتاهی بیش از حدش بود وگرنه من از گیم پلی ـش لذت بردم.این شماره برخلاف نسخه ی 2 که تا وسطش خسته کننده بود و وسط به بعد جذاب میشد کلا هیجان داشت و اصلا خسته نشدم ازش.
گرافیک هم که دوستان گفتن و واقعا فوق العاده بود.موسیقی هم حرف نداشت.
در کل بهتون پیشنهاد میکنم بیخیال منتقدها و نظرات بشین و تا خودتون تجربه ـش نکردین درموردش تصمیم نگیرین.
حالا باید بریم مولتی ـش رو بزنیم ببینیم چجوره.

امروز این بازی را گرفتم .
گرافیک بازی تو مرحله اول که توی اسکله و زیر بارون بود به نظر من که خیلی خوب بود ( با توجه به اینکه دوستان میگن گرافیک پایینه ) .
چیزی که بازی خیلی جالبه اینه که انگار داریم همون نسخه دوم را بازی میکنیم ، به نظر من تغییرات خیلی پایینه .

گرافیکش از هیلو بیشتر که نیست؟
امروز این بازی را گرفتم .
گرافیک بازی تو مرحله اول که توی اسکله و زیر بارون بود به نظر من که خیلی خوب بود ( با توجه به اینکه دوستان میگن گرافیک پایینه ) .
چیزی که بازی خیلی جالبه اینه که انگار داریم همون نسخه دوم را بازی میکنیم ، به نظر من تغییرات خیلی پایینه .

آخه از کنسول 7 سال قبل چه توقعی داری داداش؟!
دیگه از یه حدی بهترش که نمی شه کرد!

تغیرات کمه ولی جالبه همین هک کردن خودش خیلی به نظر من جالبهیا تیر کمون که یکی از بهترین اسلحه هایی که من تو دنیای بازی دیدم
چیزی که منرو ازار میده تعداد تفنگ های بسیار بازیه که خیلی هاش فایده ی زیادی ندارند که من مجبورم از دو تا تفنگ استفاده کنم
گرافیک بازی واقعا پیشرفت کرده و مخصوصا قسمتی که
سد ابرو منفجر میکنیم و اب میریزه بیرون
گرافیکش عالیه و قسمت اول که بارون میباره
کلا راضیم ولی میتونه بهتر باشه

من هم بازی رو خریدم.فقط بخش مولتی رو تست کردم و تمام مپ ها رو دیدم.
ترجیح دادم از بازی بیام بیرون این مطلب رو بنویسم.
درود بر شرف طراحان سخت افزاری کنسول xbox360 که تونسته بعد از این همه سال یه بازی با این همه جزئیات و با این فریم ریت فوق العاده (مولتی رو میگم) رو رندر کنه و بتونه مدال گرافیک رو از gamespot (مانند نسخه pc ) دریافت کنه.این چیزی که الان من دارم میبینم ، نرخ فریم ریتش از halo 4 ه انحصاری هم بیشتر هست.
سرور هاش چقدر قویه.منی که halo 4 رو به زور مولتی بازی میکردم الان دارم با 3 خط سبز،کرایسیس میزنم.
در نسخه دمو فهمیده بودم که طراحی مپ های بازی خیلی خاص و فوق العادست.الان همه ی مپ ها رو دیدم و به راحتی میتوئنم بگم که بهترین طراحی مپ های مولتی رو این بازی داره.
مشکلات کمپین هم فدای سرش.کمپین بالاخره بعد از چند ساعت تموم میشه.
تا بعد..
شما پینگ رو فکر کنم با فریم ریت کلا اشتباه گرفتی :دی.
برادر اون که میبینی سه خت سبزه ربطی به بازی سازا نداره ربط به پینگ این خراب شده با سرور ها داره :|.

فکر کنم PROPHET یک لغب بود که بعد از مرگ پرافت اصلی در قسمت قبل الان این لغب به الکاترز رسیده .

البته بازم این حدس منه ، اگه اشتباه بود عذر میخوام
نه برادر، کلا prophet تو این سری این سیاهپوستست، تو دو چون آلکاتراز رو سایلنت بود همه فکر میکردن هنوز پروفت تو لباسه که اینطور نبود و اول بازی خودش رو کشت و لباس رو داد آلکاتراز حالا اینجا چی شده هنوز برا من سواله.

یه سوال داشتم:
می خواستم بدونم مقدار رنکی که تو بتای بازی رفتیم از اون مقدار تو مولتی پلیر ادامه میدیم یا باید از رنک 1 شروع کنیم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or