Crysis 3 | Xbox 360

یه سوال داشتم:
می خواستم بدونم مقدار رنکی که تو بتای بازی رفتیم از اون مقدار تو مولتی پلیر ادامه میدیم یا باید از رنک 1 شروع کنیم؟؟
نه.از ادامهش میاره فکر کنم.

شما پینگ رو فکر کنم با فریم ریت کلا اشتباه گرفتی :دی.
برادر اون که میبینی سه خت سبزه ربطی به بازی سازا نداره ربط به پینگ این خراب شده با سرور ها داره :|.
یه بار دیگه پست من رو بخون.من گفتم سرورهاش خوبه.

یکی که مولتیشرو زده میتونه یه توضیح مختصر بده روشن شیم؟
طراحی مپ های مولتی بسیار خوبه.سرور هاش هم بسیار خوبه و نسبت به بازی های دیگه راحت تر میشه بازی کرد.من خودم deathmach بازی کردم ولی مود های خوبی داره مثل hunter .
و کلا در بازی قدرت مانور بسیار زیادی داریم.بخاطر سیستم پرش (که لبه ی اجسام رو میگیره و میره بالا)میتونیم موقعیت ها رو خیلی خوب عوض کنیم.
کلا به نظرم مولتیش ترکیبی از COD و HALO هست.کل المان های خوب رو جمع کرده.
(تازه قابلیت شنا کردن رو هم داره که اون دو تا نداشتن در مولتی )
.....
یه وقت هایی که کنار وا میستم و به بازیکنان نگاه میکنم که از لابلای شاخه و درخت ها به این طرف و ان طرف میپرند ، نا خود اگاه یاد و خاطره ی نینجاها را برایم تداعی میکنند.
(جملم شبیه شعر نو شد:d)

مپای مولتیش به نظر من زیاد جالب نیست! همشون سبز رنگ و خزه گرفته هستن و خیلی شلوغ و پلوغ در هم! کسایی که 2 رو مولتیشو میزدن حتما مپ pier 17 رو یادشونه که همه از در هم برهم بودن این مپ مینالیدن همیشه اسکیپ میشد. حالا این شماره 3 اکثر مپاش شبیه همون پیر 17 شده و نکته نا امید کننده ایی هستش. و تموم شدن سریع انرژی تو حالت نامرئی باز هم نقطه ضعف بزرگیه در کنار اینکه هیچ perk ایی هم تعبیه نشده که زمان نامرئی بودن بشه بیشتر بشه. تو 2 اش mobility enhance و stealth enhance میشد گذاشت و با خیال راحت بصورت نامرئی میپریدیم بالا پایین بدون نگرانی از سریع تموم شدن انرژی.
یجورایی هم fast action بودن خودشو از دست داده تو مولتی پلیرش و مث 2 اش مکانی برای به رخ کشیدن تکنیک و سرعت وجود نداره! همه مثل همن تقریبا.

سلام دوستان
یکی از دوستانی که بازیو تمام کرده و میدونه تک تکه مراحل چی به چیه یه پخ بما بده
من توی یه مرحله گیر کردم
از پارت های مرحله Red Star Rising هستش

سلام دوستان
یکی از دوستانی که بازیو تمام کرده و میدونه تک تکه مراحل چی به چیه یه پخ بما بده
من توی یه مرحله گیر کردم
از پارت های مرحله Red Star Rising هستش

حتما مرحله ای که اون پل معلق میره هوا و مطمئنا شما هم نمیدونی باید اونجا چیکار کنی.

دقیقا میری همون قسمتی که پل میره روی هوا و به سمت راست همونجایی که وایستادی میچرخی و مانیتور نارنجی رنگ برای هک کردن و اینکه پل دوباره بیاد پایین هست.

دادا اون قسمتی که بمب کار میزاری یک منبع منفجر میشه بعد هواپیمای میاد روی سکوی باند فرود میشینه بعد بهت میگه
Head to the Control Room

---------- نوشته در 09:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:10 PM ارسال شده بود ----------

دادا پیدا کردم
مرسی

سلام دوستان.من یه مشکلی دارم و اونم اینه که بازی رو از سایت دانلود ها دانلود کردم و به صورت برنرمکس رایت کردم و verify هم کردم مشکلی نداشت اما وقتی میخام بازی رو روی دستگاه نصب کنم روی 38 درصد ارور میده و اگر هم بخوام بدون نصب روی هارد بازی کنم بافته ها و کلا گرافیک بازی خیلی افتضاحه کسی میدونه چه کار باید بکنم؟ در ضمن توی سایت زده بود region free اما وقتی تست کردم با نرم افزار زده بودpal-ntsc میشه مشکل از این باشه یا ربطی نداره؟

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!!1

سلام
یه موشکل من دارم موقع مولتی : وقتی مولتی رو می زنم موقع لودش یه هو فریز میشه دستگاه ! ۲ بار رفتم فریز شد دیگه ترسیدم برم یههو بترکه دستگاه ... این موشکل رو کس دیگه ای هم داشته تا به حال؟ علاجش چیه؟

ای بابا دهنمون صاف شد . یا هنگ میکنه یا صدا قطع میشه 2 روزه نمیتونم بازی رو تموم کنم دقیقا آخر بازی هستم :d
جالبه تو شماره قبلي هم براي من صدا مشكل پيدا ميكرد ولي دفع دوم كه بازي كردم درست شد ولي تو اين شماره خوشبختانه مشكلي نداشت>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or