.دوستان یه توضیح راجب این نحوه آپگرید کردن میدین که به چه صورت همون اول مرحله 2 هر کدوم مال چه قابلیتی هستن
و اینکه x یا Y یا B رو که نگه داری 4 تاشون رو انتخاب میکنه این چطوریه. ممنون میشم یه توضیح بدین
دوستان برای من بعد پنج دقیقه بازی ,بازی فریز میکنه.فقط هم توی این بازی این مشکلو دارم یعنی از دیسکه؟چون موقع نصب هم تا 38درصد بیشتر نمیره.گرافیک بازی خیلی عالیه همون اولاش کف کردم فکر نمیکردم اینقدر روی کنسول خوب دربیارن.افت فریم انچنانی هم من ندیدم
توضیحات و قابلیت های هر آپگرید رو که همون بغل مینویسه. برای مثال سرعت حرکت رو بیشتر میکنه یا مدت زمان Cloak بیشتر هست یا Hack رو آسون تر میکنه و...دوستان یه توضیح راجب این نحوه آپگرید کردن میدین که به چه صورت همون اول مرحله 2 هر کدوم مال چه قابلیتی هستن
و اینکه x یا Y یا B رو که نگه داری 4 تاشون رو انتخاب میکنه این چطوریه. ممنون میشم یه توضیح بدین
گیم پلیش خیلی سفته! کند! گرافیکشم که خیلی ترسناک زیاد بود !
دوستان کمپینش به گیم پلی بدش میارزه آیا؟؟
دوستان برای من بعد پنج دقیقه بازی ,بازی فریز میکنه.فقط هم توی این بازی این مشکلو دارم یعنی از دیسکه؟چون موقع نصب هم تا 38درصد بیشتر نمیره.گرافیک بازی خیلی عالیه همون اولاش کف کردم فکر نمیکردم اینقدر روی کنسول خوب دربیارن.افت فریم انچنانی هم من ندیدم
من بازیرو روی هر دو کنسول ps3 -x360 دارم و بازی کردم.
کیفیت ایکس باکس توی بافت ها کمه نسبت به ps3 .
این کرایتیک آخر نتونست کرایسیس رو روی ایکس باکس خوب بده بیرون 2ش هم همینطوری بود.
گیم پلیش خیلی سفته! کند! گرافیکشم که خیلی ترسناک زیاد بود !
دوستان کمپینش به گیم پلی بدش میارزه آیا؟؟