Crysis 3 | Xbox 360

منم بازی رو گرفتم
نسخه ی قبلی رو زیاد بازی نکردم
این نسخه رو ولی میخوام تموم کنم
حالا یه سوال
داستان بازی کلا چیه؟
قدرت های ما مربوط به لباسمونه یا یه جهش ژنتیکی؟

خوب بالاخره بازی رو تموم کردم ولی حیف کوتاه بود :(.
دوستان آخر بازی که بدن پرافت با نانو سویت یکی میشه و توی یک جزیره سقوط میکنه ، این جزیره همون جزیره ی لینگشانه که تو نسخه اول بازی بود ؟

حدود 3 ساعت بازی کردم و تاحالاش خوب بوده ولی همونطور که همه میگن یکم هوش مصنوعی دشمن ها مشکل داره.
از نظر گرافیک فوق العاده ـست و من چند لحظه محو محیط بازی شده بوده بودم و بازی نمیکردم.محیط های بازی هم حس آخرالزمانی رو به خوبی نشون میده.از نظر موسیقی هم واقعا عالیه و حماسی کار شده.گیم پلی هم من شخصا دوست داشتم و لذت بردم.

دوستان یه توضیح راجب این نحوه آپگرید کردن میدین که به چه صورت همون اول مرحله 2 هر کدوم مال چه قابلیتی هستن

و اینکه x یا Y یا B رو که نگه داری 4 تاشون رو انتخاب میکنه این چطوریه. ممنون میشم یه توضیح بدین

کسی نبود جواب ما رو بده*

دوستان برای من بعد پنج دقیقه بازی ,بازی فریز میکنه.فقط هم توی این بازی این مشکلو دارم یعنی از دیسکه؟چون موقع نصب هم تا 38درصد بیشتر نمیره.گرافیک بازی خیلی عالیه همون اولاش کف کردم فکر نمیکردم اینقدر روی کنسول خوب دربیارن.افت فریم انچنانی هم من ندیدم

آره مشکل از دیسک ته

Last edited by a moderator:
دوستان برای من بعد پنج دقیقه بازی ,بازی فریز میکنه.فقط هم توی این بازی این مشکلو دارم یعنی از دیسکه؟چون موقع نصب هم تا 38درصد بیشتر نمیره.گرافیک بازی خیلی عالیه همون اولاش کف کردم فکر نمیکردم اینقدر روی کنسول خوب دربیارن.افت فریم انچنانی هم من ندیدم

دوستان یه توضیح راجب این نحوه آپگرید کردن میدین که به چه صورت همون اول مرحله 2 هر کدوم مال چه قابلیتی هستن
و اینکه x یا Y یا B رو که نگه داری 4 تاشون رو انتخاب میکنه این چطوریه. ممنون میشم یه توضیح بدین
توضیحات و قابلیت های هر آپگرید رو که همون بغل مینویسه. برای مثال سرعت حرکت رو بیشتر میکنه یا مدت زمان Cloak بیشتر هست یا Hack رو آسون تر میکنه و...
+ اینکه مینویسه اگر کار خاصی رو انجام بدی (مثلا 100 ثانیه نزدیک دشمنان Cloak باشی) تاثیرگذاری ـه این قابلیت n% بیشتر میشه.
اون قسمتی هم که X و Y و B هست در واقع مثل چیدن perk میمونه. یعنی شما 4تا آپگرید مختلف رو انتخاب میکنی و تو یه دسته قرار میدی تا در طول بازی (بسته به موقعیتی که توش هستی) سریع بینشون سوئیچ کنی. مثلا یه جا به Hack سریع نیاز داری و یه جای دیگه به قابلیت دویدن سریع و بی صدا.

من بازیرو روی هر دو کنسول ps3 -x360 دارم و بازی کردم.
کیفیت ایکس باکس توی بافت ها کمه نسبت به ps3 .
این کرایتیک آخر نتونست کرایسیس رو روی ایکس باکس خوب بده بیرون 2ش هم همینطوری بود.

چون نصب نمیشه مشکل از دیسک بازی هست و باید عوض کرد!

بازی مثل سریهای قبلی بسیار لذت بخش و جذابه....

اونایی هم که گیر به گرافیک و گیم پلی و... میدن خودشون رو بزارن جای کسی که چندین و چند هزار تومان باید بابت بازی اورجینال پول بده و اگه اون ادم بیاد از بازی انتقاد کنه واقعا حق داره نه کسی مثل ماها که میره با 5 هزار تومان زودتر از همه دنیا بازی رو میخره و اخرشم هر چی دری وری هست نثار سازنده بازی میکنه.

من بازیرو روی هر دو کنسول ps3 -x360 دارم و بازی کردم.
کیفیت ایکس باکس توی بافت ها کمه نسبت به ps3 .
این کرایتیک آخر نتونست کرایسیس رو روی ایکس باکس خوب بده بیرون 2ش هم همینطوری بود.

ویدئو مقایسه ی گرافیک گیم اسپات که چیز دیگه ای میگه :d
---------------------------------------------------------------------
بازی خیلی خوب بود تکسچر ها خیلی پاکیزه :dدرباره ی موسیقی هم به نظر من کرایسیس 2 بهتر بودb-)

اره عزیز مشکل از دیسکته بورنر مکس بگیر درست میشه

---------- نوشته در 05:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:26 AM ارسال شده بود ----------

گیم پلیش خیلی سفته! کند! گرافیکشم که خیلی ترسناک زیاد بود !
دوستان کمپینش به گیم پلی بدش میارزه آیا؟؟

اشتباه نکن
گیم پلیش خیلی بهتر از 1و2 شده یجورای میشه گفت برای رفتن هر مسیر کلی راه داری یا حتی میتونی بدون درگیر شدن راند ها رو ردکنی(البته بعضی راند هارو یا کمتر اه دیگه یه راندو میشه شایدم نه اصلا به من چه دخالت میکنم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or