S0lid Snake
کاربر سایت
چرا pc رو روی high گذاشته؟
اخرین گزینه تنظیمات pc
ultra هست.
اینو دیگه باید از گیم اسپات بپرسی

چرا pc رو روی high گذاشته؟
اخرین گزینه تنظیمات pc
ultra هست.

اینو دیگه باید از گیم اسپات بپرسی![]()
خبر خبر خبر
اولین تصاویر از بازی با dx11همه چی تا اخر هم منتشر شد :d
![]()
این هم برا نسخه کنسولی هست![]()
![]()
![]()
![]()
چندین و چند صفحه از تاپیک گذشته هر چی نگاه میکنی از گرافیک حرف زده شده....
من نمیدونم چشم همه دوستان تو بازی اول گرافیک رو میبینه؟ که این همه بحث داره ادامه پیدا میکنه؟
یکی درست و حسابی نیومد بگه گیم پلی چطوره؟ داستان خوبه بده؟ طولانیه زود تموم میشه؟
اقا بکشید بیرون از گرافیک ....
تموم میشهآخره بازی که اون باس رو میزنم همون که شبیه زمین سوراخ کنه :d بعد که فیلم بازی میاد میخواد لود کنه صفحه سیاه میشه و کنسول هنگ میکنه تو طول کشتنه این یارو هم اگه بمیرم همینجوری میشه 2تا دیسک امتحان کردم همینجوری بوده دوستان میدونن مشکل از چیه؟ یکی هم بگه که بعد اون اتفاقه خواصی میفته یا نه؟ اصلا ادامه داره یا تموم میشه؟
چندین و چند صفحه از تاپیک گذشته هر چی نگاه میکنی از گرافیک حرف زده شده....
من نمیدونم چشم همه دوستان تو بازی اول گرافیک رو میبینه؟ که این همه بحث داره ادامه پیدا میکنه؟
یکی درست و حسابی نیومد بگه گیم پلی چطوره؟ داستان خوبه بده؟ طولانیه زود تموم میشه؟
اقا بکشید بیرون از گرافیک ....
دوستان, بچهها میگن گرافیک بازی رو کنسول PS3 به شدت افتضاحه
دارن مسخرش میکنن)x
گرافیک نسخهٔ اصلی رو Xbox 360 چطوره؟
گرافیکش شاید روی ps3 داغون باشه ولی حرفای سونی فنها رو ول کن اونا گرافیک crysis 3 رو ترول میکنن تا مثلا بگن گرافیک انحصاریای سونی بهتره یه وقت جلو xbox کم نیارن وگرنه گرافیک بازیو جلوی کور بزاری تعریف میکنه مثلا این گرافیک صورت کاراکترای بازی هست که ریل تایم و داخل خود بازی هم هست ولی از گرافیک صورت تو کات سین بازی انحصاریای ps3 که از قبل رندر شدن بالاتره:دوستان, بچهها میگن گرافیک بازی رو کنسول PS3 به شدت افتضاحه
دارن مسخرش میکنن)x
گرافیک نسخهٔ اصلی رو Xbox 360 چطوره؟