Crysis 3 | Xbox 360

اینو دیگه باید از گیم اسپات بپرسی ;)

کلا این سایت

سایت نامردیه
تا حالا نمرات چند تا بازی و نقدشون باعث اعتراض کاربرا شده.

این ویدیو هم رو گذاشته به کاربرها مثلا بگه نگاه کنید فرق خاصی بین گرافیک pc و کنسولها نبوده که ما دقیقا نمره کنسول رو به pc بازی هم دادیم.
چون امروز دو تا نقد برای pc اومد جفتشون امتیاز بالای 90 داشتن و تو متا ثبت شدن.

این اسکرین شاتها هم مال تنظیمات اخر pc کسایی که بازی کردن خودشون با مال نسخه xbox360 مقایسه کنن:
خبر خبر خبر
اولین تصاویر از بازی با dx11همه چی تا اخر هم منتشر شد :d

Test-Crysis-3-Technik-03.jpg

Test-Crysis-3-Technik-12.jpg
Crysis_3_PC_NEOGAF__7_.jpg
Test-Crysis-3-Technik-14.jpg

Test-Crysis-3-Technik-02.jpg
این هم برا نسخه کنسولی هست

چندین و چند صفحه از تاپیک گذشته هر چی نگاه میکنی از گرافیک حرف زده شده....

من نمیدونم چشم همه دوستان تو بازی اول گرافیک رو میبینه؟ که این همه بحث داره ادامه پیدا میکنه؟

یکی درست و حسابی نیومد بگه گیم پلی چطوره؟ داستان خوبه بده؟ طولانیه زود تموم میشه؟

اقا بکشید بیرون از گرافیک ....

من نمیدونم چشم همه دوستان تو بازی اول گرافیک رو میبینه؟ که این همه بحث داره ادامه پیدا میکنه؟

یکی درست و حسابی نیومد بگه گیم پلی چطوره؟ داستان خوبه بده؟ طولانیه زود تموم میشه؟

د خوب ما هم که از گرافیک بکشیم بیرون / گرافیک از ما نمیکشه بیرون!!!!:دی:bz:bz

شما بازیرو از روی هارد ازروش پخش موزیک اجرا کن مشکل دیر لود شدن تقریبا برطرف میشه ربطی به برنر مکس بودن نداره .... مشکل منم بود الان 97 % oke

آخره بازی که اون باس رو میزنم همون که شبیه زمین سوراخ کنه :d بعد که فیلم بازی میاد میخواد لود کنه صفحه سیاه میشه و کنسول هنگ میکنه تو طول کشتنه این یارو هم اگه بمیرم همینجوری میشه 2تا دیسک امتحان کردم همینجوری بوده دوستان میدونن مشکل از چیه؟ یکی هم بگه که بعد اون اتفاقه خواصی میفته یا نه؟ اصلا ادامه داره یا تموم میشه؟

آخره بازی که اون باس رو میزنم همون که شبیه زمین سوراخ کنه :d بعد که فیلم بازی میاد میخواد لود کنه صفحه سیاه میشه و کنسول هنگ میکنه تو طول کشتنه این یارو هم اگه بمیرم همینجوری میشه 2تا دیسک امتحان کردم همینجوری بوده دوستان میدونن مشکل از چیه؟ یکی هم بگه که بعد اون اتفاقه خواصی میفته یا نه؟ اصلا ادامه داره یا تموم میشه؟
تموم میشه
پایانشم متیونی بری تو یوتوب ببینی
البته نبینی بهتره
چون خیلی تخ.. بود:D

---------- نوشته در 11:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:33 AM ارسال شده بود ----------

هوش مصنوعی بازی ضعیفه...
ازادی عمل بالاست ولی نحوه مردن دشمن خیلی مصنوعی هست
باگ های زیادی داره
تیر از دشمن رد میشه...
برای مثال یک جاش هست که سد میترکونی کسایی که زنده میمونن خودشون دارن میکشن از اب بیرون هم نمیتونی بکشی...
و بازی روی اخرین درجه سختی اونطوری که باید شاید برای بازیکن چالش ایجاد نمیکنه
و بسیار سادست...
داستان هم ضعیف هست...
قابلیت هایی هم که تو طوله بازی بدست میاری کارایی زیادی ندارند...
و نمره من به این بازی 7.5 هست

دوستان این بازی با نسخه 97 درصد مشکل داره مگه ؟
من امروز گرفتم ولی اصلا وارد بازی نمیشه و reading میزنه بعد هم open tray میاد و وارد بازی نمیشه .

دوستان, بچه‌ها میگن گرافیک بازی رو کنسول PS3 به شدت افتضاحه=((

دارن مسخرش می‌کنن)x

گرافیک نسخهٔ اصلی‌ رو Xbox 360 چطوره؟
گرافیکش شاید روی ps3 داغون باشه ولی حرفای سونی فنها رو ول کن اونا گرافیک crysis 3 رو ترول میکنن تا مثلا بگن گرافیک انحصاریای سونی بهتره یه وقت جلو xbox کم نیارن وگرنه گرافیک بازیو جلوی کور بزاری تعریف میکنه مثلا این گرافیک صورت کاراکترای بازی هست که ریل تایم و داخل خود بازی هم هست ولی از گرافیک صورت تو کات سین بازی انحصاریای ps3 که از قبل رندر شدن بالاتره:

tcw0tpl3rmb699f56en.jpg

gp5ou9he7vatlabsb8bj.jpg

دوستان یه توضیح راجب این نحوه آپگرید کردن میدین که به چه صورت همون اول مرحله 2 هر کدوم مال چه قابلیتی هستن

و اینکه x یا Y یا B رو که نگه داری 4 تاشون رو انتخاب میکنه این چطوریه. ممنون میشم یه توضیح بدین

6 مرحله از بازی رفتم , گرافیک بازی خیره کننده است انفجار ها و نورپردازی تو سبک fps خیلی عالیه تخریب پذیری هم بیشتر و طبیعی تر شده و موسیقی و صداگذاری بهتر از نسخه قبله طراحی اسلحه ها و اون حس واقعی بودنشون و لگدشون عالی کار شده

ولــــی

هنوز اون مشکلاته نسخه دوم با بازی همراهه هنوز افت فریم تو صحنه های شلوغ وجود داره ولی افتش رو اعصاب نیست و خیلی محسوس نیست
هنوز گیم پلی و هوش مصنوعی بالانس نیست این مشکلو انتطار نداشتم دوباره داشته باشه تو یه صحنه فوق العاده باهوشن تو یه صحنه خیلی ضعیف
داستان بازی تا اینجا هیچ چیزی نداشته نه پیشرفتی کرده حتی یکمم پسرفتم کرده

,,, امیدوارم با پیشروی داستان بازی جذاب تر دنبال بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or