Crysis برای کنسول ها !

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود
مرکز درجه بندی بازی های کره ( GRB (Game Rating Board) به Crysis بالاترین درجه سختی (18) داده و ان را در لیست اینده بازیهای 360 قرار داده است.

file.php

با توجه به اینکه Crysis 2 در کره منتشر شده ست، میتوان منتظر خبرهای بیشتر باشیم.

کوتاکو

آپدیت :

و ESRB نیز این بازی را در لیست خود قرار داد. این بازی برای پلتفرم های X360 و PS3 در نظر گرفته شده.

crysis_for_xbox_360_on_esrb.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: fixer and Terova
این دیگه واقعا مسخرست بعد از 4 سال و بعد از اومدن نسخه ی 2 نسخه ی 1 رو که انصافا غیر از گرافیک هیچی نداشت رو برا کنسول ها بدن :|
کم که رو pc هم زیاد بازیش نکردم رو کنسول هم بازی نمیکنم :|

عجب! wonder , Wow ,
کرایسیس 1 به معنای واقعی عظیم ترین بازی اول شخص بود که با حالت سندباکس منحصر به فرد و اکشن خارق العاده خودش تونست این سبک بازی رو یک درجه به سمت جلو هل بده. خواهشا اول بازی رو تموم کنید و بعد JotY سایت رو بنویسید.
هنوز بعد 4 سال وقتی کرایسیس 1 رو بازی میکنم و با نسخه دومش مقایسش میکنم چیزی جز آه و اندوه نمیبینم!

• Like
Reactions: shefer
ديگه همينم مونده تو برام lol بذاري اول برو مشخصات فني ايكس باكس رو بخون با اين سيستمي كه من گفتم مقايسه كن بعد برا من لودگي و مسخره بازي در بيار)x
داداش اونی که گفتی جک بود؟ دوربین مخفی بود ؟یه چی ول دادی نه؟!!! پسر خوب همین الانشم PCها با بدبختی اون بازی رو روو High اجرا می کنن!!!!!!!! بعد کنسولی که 6 سال پیش اومده بتونه High اجرا کنه اونو !!! :|
lol lol lol تقدیم به تو... ;)

داداش اونی که گفتی جک بود؟ دوربین مخفی بود ؟یه چی ول دادی نه؟!!! پسر خوب همین الانشم PCها با بدبختی اون بازی رو روو High اجرا می کنن!!!!!!!! بعد کنسولی که 6 سال پیش اومده بتونه High اجرا کنه اونو !!! :|
lol lol lol تقدیم به تو... ;)
من ديگه حوصله ندارم جواب اسپم بدم تنها يه دليل داره كه اين حرفو داري ميزني اصلا دستتم به crysis نخورده فقط يچي شنيدي داري اسپم ميدي يه عده همچين علامه ميشن ميگن قوطي انگار دارم در مورد ps1 حرف ميزنم

ایول :دی کلی اچیومنت گیرمون میاد :دی ! گرافیکشم که خیلی خوفه ... دمشون گرم :)
فقط یکم کم هیجان بود ! مثکه وارهد بهتره البته ...

کیوان جان وارهد نسبت به شماره اولش خیلی اکشن سریع تر و درگیرانه تری داشت. ولی متاسفانه بسیار کوتاه بود و داستان خاصی نداشت.
همین شماره اول بازی بسیار عالی ،طولانی و دارای داستان خوبی هست. از دستش نده!
امیدوارم با یه بهینه سازی عالی در موتور و تنظیمات بازی بتونن تجربه منحصر به فردی رو برای کنسول بازان عزیز ایجاد کنند! :x

چه قدر خنده دار میشه Crysis روی کنسول :دی کلا جالبه آقا جالبه وقتی نشه یه کلبه هم خراب کرد :دی کلا جالبه تو جنگل به دیوار نامرئی گیر کنی :دی کلا جالبه تو سفینه ی Aliens فریم بیاد رو 10 :دی کلا Crysis روی کنسول جالبه :دی

خیلی جالبه آقا ، این ابراز احساسات به عنوان منفور پیشین خیلی جالبه آقا خیلی جالبه :دی

• Like
Reactions: Morteza
وقتی آدم تو این تاپیک و امثاله این تاپیک {witcher} به کلمه ی قشنگ و با مسمّی ای مثل قووووطی بر می خوره اولین چیزی که باسش تداعی می شه... سوختنه آقا سوختن !=))

حالا این دوستمون sheypoorchi هنوز افتخار ندادن !! گرافیکش کاغذه دیگه چرا بحث می کنین ؟!!!
100% agree!
نمیدونم چرا به بعضیا فشار میاد این وسط
تابلو هست که بازی گرافیکش در حد PC نیست ولی همین C2 رو کنسول بد نبود که!
نه چون این Only on pc بوده الان فشار زیاد شده به PC فنا
من خودم زیاد از کرایسیس خوشم نمیاد
ولی
تا کور شود هر آنکه نتواند دید!

چه قدر خنده دار میشه Crysis روی کنسول :دی کلا جالبه آقا جالبه وقتی نشه یه کلبه هم خراب کرد :دی کلا جالبه تو جنگل به دیوار نامرئی گیر کنی :دی کلا جالبه تو سفینه ی Aliens فریم بیاد رو 10 :دی کلا Crysis روی کنسول جالبه :دی

خیلی جالبه آقا ، این ابراز احساسات به عنوان منفور پیشین خیلی جالبه آقا خیلی جالبه :دی

اینجوری ها هم نمیشه دیگه!:d. حالا خیلی مونده تا بازی عرضه بشه . تو این چند وقته اینقدر موتورشون رو بالا و پایین کردن و با کنسول ور رفتن که بدونن چی کار کنن.. کرایتکی ها کار بلدن.

اینجوری ها هم نمیشه دیگه!:d. حالا خیلی مونده تا بازی عرضه بشه . تو این چند وقته اینقدر موتورشون رو بالا و پایین کردن و با کنسول ور رفتن که بدونن چی کار کنن.. کرایتکی ها کار بلدن.

اونم جالبه ، خیلی جالبه :دی

خوب توی نسخه کنسولی احتمال زیاد AA نداره , یا اگه داشته باشه از این تکنیک جدید MSAA ( چی بود ؟) یا مثل کرایسیس 2 استفاده می کنند . رزولیشن هم مثلا 720 p می زارند .
ولی موندم فیزیک بازی چی کار می کنند !

اگه کرایتک کرایتکه میتونه کرایسیس یک رو با اون عظمت گرافیکی ومحیط بزرگ روی کنسولها بیاره هرچند احتمالا از جزئیات نسخه ی pc به شدت کاسته میشه ولی بازم باید به کرایتک ایمان داشت البته مشکل بزرگ اینجا همون cry engine2 که به هیچ وجه با کنسولا سازگار نیست و دلیل به وجود امدن ce3 شایدم بازی دوباره با ce3 بازسازی بشه که بسیار هیجان انگیزه

عجب! wonder , Wow ,
کرایسیس 1 به معنای واقعی عظیم ترین بازی اول شخص بود که با حالت سندباکس منحصر به فرد و اکشن خارق العاده خودش تونست این سبک بازی رو یک درجه به سمت جلو هل بده. خواهشا اول بازی رو تموم کنید و بعد JotY سایت رو بنویسید.
هنوز بعد 4 سال وقتی کرایسیس 1 رو بازی میکنم و با نسخه دومش مقایسش میکنم چیزی جز آه و اندوه نمیبینم!
دقیقا به خاطر حالت سندباکس بی نظیرش میگم هیچی نداشت!!!!!
به شدت تکراری و خسته کننده بود و فقط تو یه جزیره گنده باید با قابلیت های نانو سوت که استفاده ازشون هم اصلا به روونی نسخه 2 نبود آدم ها و موحودات یک شکل وبی تنوع رو میکشتی.
بله گرافیکش یک درجه که هیچی 10 درجه گرافیک ها رو جلو برد ولی گیم پلیش واقعا بیخود بود.

• Like
Reactions: Whitebeard
ديگه همينم مونده تو برام lol بذاري اول برو مشخصات فني ايكس باكس رو بخون با اين سيستمي كه من گفتم مقايسه كن بعد برا من لودگي و مسخره بازي در بيار)x
من ديگه حوصله ندارم جواب اسپم بدم تنها يه دليل داره كه اين حرفو داري ميزني اصلا دستتم به crysis نخورده فقط يچي شنيدي داري اسپم ميدي يه عده همچين علامه ميشن ميگن قوطي انگار دارم در مورد ps1 حرف ميزنم

برو خونتون تاب بازی:x
وقتی آدم تو این تاپیک و امثاله این تاپیک {witcher} به کلمه ی قشنگ و با مسمّی ای مثل قووووطی بر می خوره اولین چیزی که باسش تداعی می شه... سوختنه آقا سوختن !=))
!

تا حالا چیزی به اسم دست مالی به گوشت خورده؟

این بازی 4 ساله که دست چندین هزار جوون بالغ افتاده!
دیگه اون انعطاف پذیری قدیم رو نداره
-----------------
قابلیت های نانو سوت .
اول اسمش رو یاد بگیر بعد دربارش نظر بده
---
دوستان عکس هایی از نسخه کنسولی هم منتشر شده که به نظر من عالی هستن:x

دقیقا به خاطر حالت سندباکس بی نظیرش میگم هیچی نداشت!!!!!
به شدت تکراری و خسته کننده بود و فقط تو یه جزیره گنده باید با قابلیت های نانو سوت که استفاده ازشون هم اصلا به روونی نسخه 2 نبود آدم ها و موحودات یک شکل وبی تنوع رو میکشتی.
بله گرافیکش یک درجه که هیچی 10 درجه گرافیک ها رو جلو برد ولی گیم پلیش واقعا بیخود بود.

Kiddin?
y1775c2igb4fp30e6v2.jpg

آخرین ویرایش:
شیوه ی جدید ترول:
Uncharted 2 که گرافیک نداشت!دقیقا به خاطر افکت های بی نظیری که توش به کار رفته بود!دقیقا به خاطر انیمشن فوق العادش و...
SC Chaos Theory که اصلا مخفی کاری نبود!دقیقا به خاطر استفاده ی بی نظیرش از سایه ها!دقیقا به خاطر gadget های فوق العادش و ...
...
...
...
و این داستان ادامه دارد...

بازی های انحصاری pc که داره از دستش میره
برای کنسول بازا ارزوی اوقات خوشی با این بازی رو دارم ما crysis1 میدیم
انشاالله خبر اومدن read dead , alan wake ,gears 3 رو پی سی شما از خجالت ما دراید شما هم اینا رو بدید!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or