Crysis برای کنسول ها !

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود
مرکز درجه بندی بازی های کره ( GRB (Game Rating Board) به Crysis بالاترین درجه سختی (18) داده و ان را در لیست اینده بازیهای 360 قرار داده است.

file.php

با توجه به اینکه Crysis 2 در کره منتشر شده ست، میتوان منتظر خبرهای بیشتر باشیم.

کوتاکو

آپدیت :

و ESRB نیز این بازی را در لیست خود قرار داد. این بازی برای پلتفرم های X360 و PS3 در نظر گرفته شده.

crysis_for_xbox_360_on_esrb.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: fixer and Terova
از اونجایی که ESRB هم این بازی رو تایید کرده و هیچ وقت اشتباه نمیکنه تاپیک به بخش اخبار انتقال یافت و دیگه شایعه محسوب نمیشه. و به خاطر اینکه برای PS3 هم منتشر خواهد شد، نام تاپیک از X360 به کنسول ها تغییر کرد. ممنون.

super low ديگه چرا؟ من خودم با AMD 5000 و 8600 تونستم مديوم بگيرم رو Directx 9 مطمئنا با ايكس باكس ميشه خيلي راحت به كيفيت High رسيد
دوست عزيز اون زماني كه من كارت گرافيكم 8600 بود روي رزوليشن 1024 تونستم تنظيمات هاي بگيرم ;)

• Like
Reactions: x to the z
super low مطمئنا با ايكس باكس ميشه خيلي راحت به كيفيت High رسيد
lolllllllll
lolllll
lolll
loll
یه تیکه قوطی میخواد این بازیو high اجرا کنه؟=))
دوست عزيز اون زماني كه من كارت گرافيكم 8600 بود روي رزوليشن 1024 تونستم تنظيمات هاي بگيرم ;)

یا حضرت عباس!!!
کوروش بلوف نیا
با 8600 ما روی super low نتونستیم فریم بیشتر از 20 بگیریم

بعد تو high بازی کردی؟!!!!

حداقل با Warhead يكجا بدن Collection بشه واين تاخير و بعد از شماره 2 عرضه شدن هم يكجوري توجيه بشه.

ما كه هردوتاشو بازي كردم.رو كنسول بياد يكبار ديگه تجديد خاطرات ميكنيم.

این دیگه واقعا مسخرست بعد از 4 سال و بعد از اومدن نسخه ی 2 نسخه ی 1 رو که انصافا غیر از گرافیک هیچی نداشت رو برا کنسول ها بدن :|
من که رو pc هم زیاد بازیش نکردم رو کنسول هم بازی نمیکنم :|

آخرین ویرایش:
lolllllllll
lolllll
lolll
loll

یا حضرت عباس!!!
کوروش بلوف نیا
با 8600 ما روی super low نتونستیم فریم بیشتر از 20 بگیریم

بعد تو high بازی کردی؟!!!!
ديگه همينم مونده تو برام lol بذاري اول برو مشخصات فني ايكس باكس رو بخون با اين سيستمي كه من گفتم مقايسه كن بعد برا من لودگي و مسخره بازي در بيار)x

وقتی آدم تو این تاپیک و امثاله این تاپیک {witcher} به کلمه ی قشنگ و با مسمّی ای مثل قووووطی بر می خوره اولین چیزی که باسش تداعی می شه... سوختنه آقا سوختن !=))

حالا این دوستمون sheypoorchi هنوز افتخار ندادن !! گرافیکش کاغذه دیگه چرا بحث می کنین ؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or