Crysis برای کنسول ها !

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود
مرکز درجه بندی بازی های کره ( GRB (Game Rating Board) به Crysis بالاترین درجه سختی (18) داده و ان را در لیست اینده بازیهای 360 قرار داده است.

file.php

با توجه به اینکه Crysis 2 در کره منتشر شده ست، میتوان منتظر خبرهای بیشتر باشیم.

کوتاکو

آپدیت :

و ESRB نیز این بازی را در لیست خود قرار داد. این بازی برای پلتفرم های X360 و PS3 در نظر گرفته شده.

crysis_for_xbox_360_on_esrb.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: fixer and Terova
دستشون درد نکنه فقط لطف کنند اگر قراره گند بزنند مثل Crysis 2 و یه بازی نصفه و داغون بهمون تحویل بدن لطف کنند برند بشینن همون بازیشون رو برای کینکت بسازند :|.

فکر کنید مثلا Crysis رو در ابعاد Crysis 2 بازی کنیم :|.

داداش اونی که گفتی جک بود؟ دوربین مخفی بود ؟یه چی ول دادی نه؟!!! پسر خوب همین الانشم PCها با بدبختی اون بازی رو روو High اجرا می کنن!!!!!!!! بعد کنسولی که 6 سال پیش اومده بتونه High اجرا کنه اونو !!! :|
lol lol lol تقدیم به تو... ;)
بابا خوب راست می گه
من با 6870 و یه پروسسور 4 هسته ای نسبتا" خفن و 4 گیگ رم به زحمت 40 فریم می گیرم از این بازی تازه یه سری option ها رم medium می ذارم
می تونم بگم با هیچ بازی به این اندازه مشکل ندارم

اگه خبر درست باشه شک نکنید نمایش خوبی نخواهد داشت . crysis واقعا" سنگینه . مثل شماره 2 نیست که !! همش تو محیط های عظیم و خفنه این. بعد اصلا" cryeng 3 در مقابل cryeng 2 حرفی برای زدن در محیط های باز نداره ( در محیط های بسته ولی یه کم بهتره )
اگه بخوان بازی رو رو cryeng 3 بیارن افتضاح میشه ( که نمی کنن این کارو )
حالا xbx می خواد چی کار کنه من نمی دونم ....
اون دوستمونم که گفت crysis فقط گرافیک داره خیلی جالب بود ...
فکر نمی کنم به جز ایشون کسی باشه که crysis2 رو بیشتر از اولی دوست داشته باشه

• Like
Reactions: Polaris
این دیگه واقعا مسخرست بعد از 4 سال و بعد از اومدن نسخه ی 2 نسخه ی 1 رو که انصافا غیر از گرافیک هیچی نداشت رو برا کنسول ها بدن :|
من که رو pc هم زیاد بازیش نکردم رو کنسول هم بازی نمیکنم :|

به شدت تکراری و خسته کننده بود و فقط تو یه جزیره گنده باید با قابلیت های نانو سوت که استفاده ازشون هم اصلا به روونی نسخه 2 نبود آدم ها و موحودات یک شکل وبی تنوع رو میکشتی.
بله گرافیکش یک درجه که هیچی 10 درجه گرافیک ها رو جلو برد ولی گیم پلیش واقعا بیخود بود.

ببخشید ها، ولی گذشته از هر مساله دیگه شما که خودتون می گین نسخه PC رو زیاد بازی نکردید این همه اطلاعات گرانبها از کجا آوردید راجع بهش؟

فقط تو یه جزیره؟ تکراری؟ خسته کننده؟ آدم ها و موجودات بی تنوع و یک شکل؟

یه جورایی دیگه بد جوری ضایع هست پست هاتون! نمیشه گفت نظر شخصیشه! /:)

چه قدر خنده دار میشه Crysis روی کنسول :دی کلا جالبه آقا جالبه وقتی نشه یه کلبه هم خراب کرد :دی کلا جالبه تو جنگل به دیوار نامرئی گیر کنی :دی کلا جالبه تو سفینه ی Aliens فریم بیاد رو 10 :دی کلا Crysis روی کنسول جالبه :دی

خیلی جالبه آقا ، این ابراز احساسات به عنوان منفور پیشین خیلی جالبه آقا خیلی جالبه :دی

ادم وقتی به بازیهایی فکر می کنه که جدواباد و اصالتشون برای پی سی بوده و زمان خودش برای اجرا به یک پی سی تقریبا high-end نیاز داشته و اینکه زمان ساختش کنسول داشته تو پردازش viva pinata جون میداده و هیچ طرح و نقشه ی قبلی به ذهن سازنده ها به جز سخت افزار پی سی قابل تصور نبوده حالا میخواد بره تو کنسول چیزی جز خنده و دل درد نصیب ادم نمیشه . کرایسیس یعنی تخریب و انفجار .این قوطی دیگه اونقدرها هم نمی تونه بدبخت و عقب افتاده باشه که ی انفجار ساده رو پردازش نکنه. ولی تخریبش رو از کجاش در میاره ؟؟؟؟ فیزیکش رو هم میکنن کاغذ مقوا ؟؟؟؟ یا به قول شما تو سفینه فضایی ها بشه۱۰ فریم ؟؟ البته کرایسیس مراحل سنگین تری هم داره و کلا بازی نیست که به گرافیک کاغذی کنسول جور در بیاد. برای همین افتضاحی رو باید تجربه کنید به نام کرایسیس قوطی ای. اگه همین الان برید و در قوطی رو باز کنید و داخلش رو ببینید که از طبقات مختلف و بخش های پیچیده و گوناگون از سخت افزارهای فضایی و عجیب و غریب و ضد گلوله درست نشده و دقیقا مثل اتاری ی برد و ی قیر وسطش چسبونده شده دیگه این توهمات برتون نمیداره که بازی پی سی رو بتونید رو قوطی اجرا کنید .خلاص !

اول اسمش رو یاد بگیر بعد دربارش نظر بده
نکنه میخوای بگی اسمش نانو سوییت هست؟ :eek: :|
ببخشید ها، ولی گذشته از هر مساله دیگه شما که خودتون می گین نسخه PC رو زیاد بازی نکردید این همه اطلاعات گرانبها از کجا آوردید راجع بهش؟

فقط تو یه جزیره؟ تکراری؟ خسته کننده؟ آدم ها و موجودات بی تنوع و یک شکل؟

یه جورایی دیگه بد جوری ضایع هست پست هاتون! نمیشه گفت نظر شخصیشه! /:)
دوست عزیز به دلیل ایراداتی که گفتم بازی رو نیمه کاره رها کردم.تمومش نکردم ولی انقدر بازی کردم که بفهمم به اون دلایلی که گفتم بازی برای من اصلا جالب نیست.

دوستان جدا نمیشه روی کنسول به خوبی اجراش کرد من خودم و افراد دیگه هم هستن که هم عقده من باشن که crysis 2 از نظر گرافیک میشه گفت ضعیف تر عمل کرده چون شما فکر کنین crysis 2 رو مثل crysis توی فضای بزرگ و تخریب و فیزیک مثل نسخه قبل بود من اون موقع قبول داشتمش. شما به crysis 2 نگاه نکنین crysis سنگین تره به نظر من.:x

آخرین ویرایش:
یعنی از بعد تایید شدن ویچر برای کنسول موجِ سوزشیه که راه افتاده که زبان از توصیفش ناتوانه:d یه ذره خودتون رو کنترل کنید.

lolllllllll
lolllll
lolll
loll
یه تیکه قوطی میخواد این بازیو high اجرا کنه؟=))

یا حضرت عباس!!!
کوروش بلوف نیا
با 8600 ما روی super low نتونستیم فریم بیشتر از 20 بگیریم

بعد تو high بازی کردی؟!!!!

باور كن ...
الان ديگه ندارم 8600 وگرنه تست ميگرفتم برات نتيجه رو اعلام ميكردم
البته فريم مالي نميگرفتم ها ، فكر كنم بيست و سه چهار تا :d

اتفاقا من اون موقع با 3650 روی مدیوم رزولیشن 768 1024*حدود 20 فریم میگرفتم و خوب بود .. میشد بازی کرد... ولی لازم به یاد آوریه کرایسیز 2 در مقابل نسخه 1 مزخرفی بیش نبود .. هرچند خوب بود و مثلا میشد با کیلزون3 رقابت کنه :d... سلیقس دیگه .. ولی حیف کرایتک استودیویی نبود که رو حرف و هدف خودش وایسه یه بازی داد آدم هوش مصنوعیش رو میبینه میخواد گریه کنه ...

من واقعا نمیفهمم بعضی از دوستان ایکس باکسو با کمودور اشتباه گرفتن ظاهرا درسته ماله 6 ساله پیشن ولی دیگه اونقدر خوار نشده که از پس کرایسیس یک بر نیان الان باز دوباره پنکه سقفی های pc پیدا میشن انصاف رو رعایت کنین گرچه من همون موقع هم که رو pc اومد فقط با گرافیکش حال کردم و بخاطر گرافیکش فقط تمومش کردم والا هیچی دیگه نداشت که فن بوی های محترم اینقدر به خودشون فشار میارن حالا خوبه یه god of war یا چیز دیگه ای انحصار pc نیست والا دیگه حسابمون با کرام الکاتبین بود

البته فقط تو نیستی ! ظاهرا ابراز لطف از طرف hater ها عمومیه:d
من تنها دلیل خوشحالیم اینه که کرایسیس 1 رو تموم نکردم و الآن میتونم این کارو انجام بدم ... وگر نه نظرم همونیه که بود ... البته امیدوارم کنترل بازی رو برای کنسول بهینه(همون که شما هابهش میگین کنسولیزه)کنن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or