Crysis برای کنسول ها !

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود
مرکز درجه بندی بازی های کره ( GRB (Game Rating Board) به Crysis بالاترین درجه سختی (18) داده و ان را در لیست اینده بازیهای 360 قرار داده است.

file.php

با توجه به اینکه Crysis 2 در کره منتشر شده ست، میتوان منتظر خبرهای بیشتر باشیم.

کوتاکو

آپدیت :

و ESRB نیز این بازی را در لیست خود قرار داد. این بازی برای پلتفرم های X360 و PS3 در نظر گرفته شده.

crysis_for_xbox_360_on_esrb.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: fixer and Terova
کرایسیس 1 از کرایسیس 2 بار پردازشی کمتری میخواد دلیلش اینه که توی محیط جنگل آبجکتهای تکراری زیاده کاری به این ندارم که از نظر هنری شاید به چشم بیننده عادی جنگل محیط قشنگتری باشه.
کرایسیس 1 از همون قانون GTA برای محیط بازی استفاده میکنه , وقتی شما توی GTA یک ماشین سوار میشین توی محیط بازی ماشینهای هم مدل ماشین شما زیاد میشن دلیلش اینه که باعث میشه پردازش کمتر بشه چون آبجکتهای یکسان با خواص و فیزیک یکسان داره روی صحنه هندل میشه (اصول برنامه نویسی شی گرا) این قضیه راجبه کرایسیس 1 صدق میکنه.

• Like
Reactions: FaRd!N
من واقعا نمیفهمم بعضی از دوستان ایکس باکسو با کمودور اشتباه گرفتن ظاهرا درسته ماله 6 ساله پیشن ولی دیگه اونقدر خوار نشده که از پس کرایسیس یک بر نیان الان باز دوباره پنکه سقفی های pc پیدا میشن انصاف رو رعایت کنین گرچه من همون موقع هم که رو pc اومد فقط با گرافیکش حال کردم و بخاطر گرافیکش فقط تمومش کردم والا هیچی دیگه نداشت که فن بوی های محترم اینقدر به خودشون فشار میارن حالا خوبه یه god of war یا چیز دیگه ای انحصار pc نیست والا دیگه حسابمون با کرام الکاتبین بود
اولا میشه فقط یه نمونه از بازیهای کنسولی رو نام ببری که فقط در حدود crysis 1 باشه ؟! دوما من با همون crysis 1 ، هزاران بار بیشتر از god of war و امثال اون حال میکنم پس لازم نیست تخیلاتتون رو به عنوان یه fact اینجا ارائه بدی.

• Like
Reactions: Kavigne
اولا میشه فقط یه نمونه از بازیهای کنسولی رو نام ببری که فقط در حدود crysis 1 باشه ؟! دوما من با همون crysis 1 ، هزاران بار بیشتر از god of war و امثال اون حال میکنم پس لازم نیست تخیلاتتون رو به عنوان یه fact اینجا ارائه بدی.
از همین حرفت مشخص شد چقدر داری از بابت امسال god of war و غیره رنج میبری ولی ایرادی نداره درکت میکنم برا همین منم رفتم خودم رو چند پلتفرمه کردم تا حسرت نکشم ولی اینم بگم یه نمونه از بازی هایی که به نظر من خیلی از کرایسیس از همه نظر بهتره red dead یا یکی دیگه gta اگه از لحاظ گرافیکی هم بخوای حساب کنی فقط کافی بببینی gta سیستم قویتری میخواد یا
یا کرایسیس یک یا همین rage که قراره بیاد رو نظاره کنین وووو در کل درسته این کنسولا یکم قدیمی هستن ولی تفاوت انچنانی نیست که بخوای بگی نمیتونه اجراش کنه اونم بازی یک قرن پیش رو که با یک کارت گرافیک متوسط میشه اجراش کرد راحت

@ بایرن_وحید : چرا دیگه باو :| تفاوت 60 فریم و 1080p کرایسیس 2 پی سی کجا و کنسولهاش کجا :| ؟
به نظر من هم اصلا درست نیست از همچین ادبیاتی استفاده کنی ...
چقدر داری از بابت امثال god of war و غیره رنج میبری ولی ایرادی نداره درکت میکنم برا همین منم رفتم خودم رو چند پلتفرمه کردم تا حسرت نکشم..
اصلا صورت خوشی نداره به خدا .

lolllllllll
lolllll
lolll
loll
یه تیکه قوطی میخواد این بازیو high اجرا کنه؟=))

یا حضرت عباس!!!
کوروش بلوف نیا
با 8600 ما روی super low نتونستیم فریم بیشتر از 20 بگیریم

بعد تو high بازی کردی؟!!!!
والا من با 9500 Gt رو های 20 فریم میگرفتم رو 1024*768
تموم کردم بازیو!
به نظر من خیلی خوب کار کنن در حد مدیوم PC میتونه ارائه بده!

دوست عزيز يه كنسول 400 هزار تومني ديگه اين حرفارو داره كه كسي بخواد به خاطرش رنج بكشه؟
والله كسي كه گيمينگ ريگش 2 ميليون تومن قيمت داره فرضا بعيد ميدونم عذابي بكشه بابت عدم دسترسيش به كنسول
نزنيد اين حرفارو :))

از همین حرفت مشخص شد چقدر داری از بابت امسال god of war و غیره رنج میبری ولی ایرادی نداره درکت میکنم برا همین منم رفتم خودم رو چند پلتفرمه کردم تا حسرت نکشم ولی اینم بگم یه نمونه از بازی هایی که به نظر من خیلی از کرایسیس از همه نظر بهتره red dead یا یکی دیگه gta اگه از لحاظ گرافیکی هم بخوای حساب کنی فقط کافی بببینی gta سیستم قویتری میخواد یا
یا کرایسیس یک یا همین rage که قراره بیاد رو نظاره کنین وووو در کل درسته این کنسولا یکم قدیمی هستن ولی تفاوت انچنانی نیست که بخوای بگی نمیتونه اجراش کنه اونم بازی یک قرن پیش رو که با یک کارت گرافیک متوسط میشه اجراش کرد راحت
مثل بچه های پیش دبستانی حرف میزنی که مثلا چی رو ثابت کنی ؟ الان از کجا فهمیدی که من دستم به کنسول نمیرسه ؟شمایی که به هیچ وجه منو نمیشناسی، چطور درباره سلیقم قضاوت میکنی؟ به جای این بچه بازیا مقداری به اطلاعاتت اضافه کن ! اگه GTA سیستم سنگین تری میخواد ، دلیل بر این نیست که گرافیک بهتری داره چون اگه به optimize نبودن یه بازی باشه ، کریم خان زند وزارت ارشاد باید لقب بهترین بازی این نسل رو از نظر جلوه های تصویری بگیره.
نوع لحن اسف بار شما نشون میده که بحث کردن باهاتون بی فایدست پس در ادامه راه بچه گانتون خوش باشی...

مطمئا باشید به راحتی روی کنسول ها جواب می دهد پس این قدر جرو بحث الکی نکنید

شک نکن بهتر از نسخه PC هم از آب در میاد. وقتی نسخه دومش رو تونستن رو کنسول بیارن یعنی زورشون به اولیش نمیرسه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون گرافیک مال 2007 بود. الان 2011 هست پس گرافیکش باید خیلی خیلی بهتر شده باشه. اصلا super HD شده.

جان هر کی دوست دارین یه چیزی بگین بگنجه.

بعد از نزدیک به 4 سالا Crysis برروی کنسول؟ :d
در این حالت Crytek مجبور هست کیفیت بافتهارو روی Very Very Low قرار بده، تا شاید بازی رو 30 فریم اجرا بشه.:d:d

شک نکن بهتر از نسخه PC هم از آب در میاد. وقتی نسخه دومش رو تونستن رو کنسول بیارن یعنی زورشون به اولیش نمیرسه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون گرافیک مال 2007 بود. الان 2011 هست پس گرافیکش باید خیلی خیلی بهتر شده باشه. اصلا super HD شده.

جان هر کی دوست دارین یه چیزی بگین بگنجه.

نگاه به 4 سال اختلافش نکن. گرافیک نسخه یک از نسخه دو پیچیده تر بوده و توی نسخه 2 از همون اولش که ساختندش تمرکزشون روی این بوده که بازی بدون اختلاف زیاد روی کنسول و PC اجرا بشه.

نگاه به 4 سال اختلافش نکن. گرافیک نسخه یک از نسخه دو پیچیده تر بوده و توی نسخه 2 از همون اولش که ساختندش تمرکزشون روی این بوده که بازی بدون اختلاف زیاد روی کنسول و PC اجرا بشه.
به خاطر همین پیچیدگیه گرافیک Crysis 1 هست که نسخه های کنسولی نمی تونن در حد PC باشن. (به عنوان یک PC فن نگفتم، کاملا بی طرافانه گفتم.)

Uh crap.

حالا کِی می‌خواد سلیقه‌ی اهالی این انجمن عوض بشه؛ اللهُ اعلم. :d
ینی مثال نقضی برای این گزاره وجود نداره که هرجا اسم بتل‌فیلد3 یا ام‌دبلیو3 یا تایید یه بازی انحصاری و یا مطلب فَن‌گونه وجود داره، قریب به ∞+ صفحه و پُست پیش میره کار.
ینی #-o

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or