Crysis برای کنسول ها !

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود
مرکز درجه بندی بازی های کره ( GRB (Game Rating Board) به Crysis بالاترین درجه سختی (18) داده و ان را در لیست اینده بازیهای 360 قرار داده است.

file.php

با توجه به اینکه Crysis 2 در کره منتشر شده ست، میتوان منتظر خبرهای بیشتر باشیم.

کوتاکو

آپدیت :

و ESRB نیز این بازی را در لیست خود قرار داد. این بازی برای پلتفرم های X360 و PS3 در نظر گرفته شده.

crysis_for_xbox_360_on_esrb.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: fixer and Terova
شک نکن بهتر از نسخه PC هم از آب در میاد. وقتی نسخه دومش رو تونستن رو کنسول بیارن یعنی زورشون به اولیش نمیرسه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون گرافیک مال 2007 بود. الان 2011 هست پس گرافیکش باید خیلی خیلی بهتر شده باشه. اصلا super HD شده.

جان هر کی دوست دارین یه چیزی بگین بگنجه.

اون موتور cry engin2 اساسا مخصوص pc بود و چون میخواستن رو کنسول بدن مجبور شدن cry engin 3 را بسازن و این باعث شد که نسخه دوم pc نسبت به نسخه ی اول خیره کننده تر نباشه

منم نظر خودم رو بگم.

من خودم PC قدرتمندی نداشتم که بتونم Crysis 1 رو بازی کنم. با توجه به حرف های دوستان در مورد این که هنوزه هنوز هم روی سیستم های خیلی قوی نمیتونه اجرا بشه فقط یه چیز به ذهن من خطور میکنه و اونم اینه که بازی مشکل برنامه نویسی و optimize کردن داره. چرا مثلا بازی ای که 4-5 سال قبل اومده نباید با سیستم های امروزی اجرا بشه؟ واقعا دلیلش بالا بودن گرافیکه یا مشکل از جای دیگه است؟

در این حالت Crytek مجبور هست کیفیت بافتهارو روی Very Very Low قرار بده، تا شاید بازی رو 30 فریم اجرا بشه.:d:d
الآن اینو تو گفتی وحید ؟ !
=======
پ.ن : با تو نیستم وحید جان ، کلا میگم ... لا اقل راجع به چیزی که اطلاع ندارید اظهار فضل نکنید ؛ درینکه بافتهای کرایسیس 1 از 2ـش با کیفیت تر بود شکی نیست . اما با این همه افکت نسخه دوم چکار میکنید ؟ اصلا شک نکنید نسخه دوم بازی گرافیک زیباتری نسبت به نسخه اول داره ... من باب سنگینی گرافیک هم فکر نکنم توفیر زیادی گرافیک Crysis 1 & 2 داشته باشه .
کرایسیس 2 روی کنسول اومد و برای من راضی کننده بود ، کاری ندارم چقدر از Ultra High پی سی پایین تر بود ، اما فکر نمیکنم از Medium دیگه پایین تر بوده باشه .

منم نظر خودم رو بگم.
چرا مثلا بازی ای که 4-5 سال قبل اومده نباید با سیستم های امروزی اجرا بشه؟ واقعا دلیلش بالا بودن گرافیکه یا مشکل از جای دیگه است؟

اخه فردین مهم اینجاس که هنوزم که هنوزه هیچ بازی گرافیکش حتی به این بازی نزدیک هم نشده:d
مثلا c2 با یه460 مثل قند اجرا میشد اما هیچ وقت از نظر تکنیکی به این بازی نمیرسید;)
=======
اما با این همه افکت نسخه دوم چکار میکنید ؟ اصلا شک نکنید نسخه دوم بازی گرافیک زیباتری نسبت به نسخه اول داره .

قبول نداریم
حتی 1 درصد:d

شک نکن بهتر از نسخه PC هم از آب در میاد. وقتی نسخه دومش رو تونستن رو کنسول بیارن یعنی زورشون به اولیش نمیرسه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون گرافیک مال 2007 بود. الان 2011 هست پس گرافیکش باید خیلی خیلی بهتر شده باشه. اصلا super HD شده.

جان هر کی دوست دارین یه چیزی بگین بگنجه.
حالا هی بیا بگو اگه باور کردند ببین این یکی دیگه شوخی نیست :-o
بعد از نزدیک به 4 سالا Crysis برروی کنسول؟ :d
در این حالت Crytek مجبور هست کیفیت بافتهارو روی Very Very Low قرار بده، تا شاید بازی رو 30 فریم اجرا بشه.:d:d
کنسول این نسل که هیچی 2 تا نسل دیگه هم بیاد بره نمی تونه بازی را اون طوری که رو pcتجربه کردیم اجرا کنه
لذت اینجور بازی ها به این هست که با گرافیک بالا او فریم بالا ببینیش نه اینکه به قول وحید همه چیز تا اخر بیارند پایین
به نظرم اگه این کار بکنن عنوان به طور کلی خراب می کنند
. لا اقل راجع به چیزی که اطلاع ندارید اظهار فضل نکنید ؛ درینکه بافتهای کرایسیس 1 از 2ـش با کیفیت تر بود شکی نیست . اما با این همه افکت نسخه دوم چکار میکنید ؟ اصلا شک نکنید نسخه دوم بازی گرافیک زیباتری نسبت به نسخه اول داره ... من باب سنگینی گرافیک هم فکر نکنم توفیر زیادی گرافیک Crysis 1 & 2 داشته باشه .
کرایسیس 2 روی کنسول اومد و برای من راضی کننده بود ، کاری ندارم چقدر از Ultra High پی سی پایین تر بود ، اما فکر نمیکنم از Medium دیگه پایین تر بوده باشه .
متاسفانه یا خشبختانه باید اعتراف کنم که تا اینجا همچنان کرایسیس 1بالاترین چیزی بود که تو این کره خاکی ساخته اند
با نظر vahid_ba هم کاملا موافق هستم

لول ووت !
کیوان راست میگه دیگه حقیقت همیشه تلخ هست !!!!!
اصلا این بازی به درد کنسول نمی خوره
من اطمینان دارم همه کسانی که بازی را رو pcرفته اند با من هم عقیده هستند

آخرین ویرایش:
؛ درینکه بافتهای کرایسیس 1 از 2ـش با کیفیت تر بود شکی نیست . اما با این همه افکت نسخه دوم چکار میکنید ؟ اصلا شک نکنید نسخه دوم بازی گرافیک زیباتری نسبت به نسخه اول داره ... من باب سنگینی گرافیک هم فکر نکنم توفیر زیادی گرافیک Crysis 1 & 2 داشته باشه .
همین بافت ها بسی کافیست ...
فیزیک توی Crysis اصلا قابل مقایسه با Crysis 2 نیست.
کلا گرافیک Crysis در Low هم به نظرم برابری میکرد با Crysis 2 ...

من خودم Crysis رو با یه کارت 8400 و CPU 2.8 بازی میکردم و ازش Medium میگرفتم و بعضی وقت ها هم High میزاشتم میکشید فقط فریم میومد زیر 10 البته نه رزولیشن Full Hd یا حتی HD ...

اما بازیش واقعا بهینه شده نبود وقتی یه پچ دادن همین Medium رو که مثلا فریم زیر 30 بهم میداد و گاهی به 10 هم ممیرسید با پچ اولی یا دومی دیگه فریمم زیر 10 نمیومد ...

کلا گرافیک Crysis در Low هم به نظرم برابری میکرد با Crysis 2 ...
لول ووت !
کنسول این نسل که هیچی 2 تا نسل دیگه هم بیاد بره نمی تونه بازی را اون طوری که رو pcتجربه کردیم اجرا کنه
:(

آخرین ویرایش:
کنسول این نسل که هیچی 2 تا نسل دیگه هم بیاد برهنمی تونه بازی را اون طوری که رو pcتجربه کردیم اجرا کنه

یعنی واقعا گفتن چنین حرفی هنر میخواد ! تا دو نسل دیگه کنسولهای جدید بیاد نمیتونن کرایسیس را مثل PC اجرا کنن !
الله اکبر :|

نسخه دوم گرافیکش زیباتر بود اما واقعیتر نبود .. پر بود از یه سری افکت سبک که الکی صحنه رو شلوغ میکردن که زیبا بود .. اما واقعی نبود ... نسخه اول میخواست تا میتونه واقعی باشه ... هم گرافیک و هم بقیه چیزها ... اصلا نانوسوییت برای چی بود ؟! ... برا این بود که جناب Nomad توسط امدادهای غیبی و بسته های کمک اولیه و نوار بهداشتی !! در طول بازی شفا پیدا نکنن ... هر چند علمی تخیلی بود اما مسخره بازی هم نبود .. بازی که میخواد واقعی باشه همه چیزش باید بتونه یه توجیه داشته باشه ... در نسخه دوم پیش به سوی مزخرفات رایج ... چیزی که من یکی حوصله بازی کردنش رو اصلا ندارم .. هوش مصنوعی در حد ملخ .. آلین ها که کلا عین ملخ .. آدم میمونه اینا چطوری تونستن بیان زمین ... بعد نقطه ضعفهاشون هم مهیاست در خدمت جناب آلکاتراز ... یه لوله میزاشتن یه ملخ بزرگ کنارش که شما برید نابودش کنید .. این شد واقعیت نسخه دوم .. همه چی فدای داستان .. فدای پول ... فدای کنسول

• Like
Reactions: Polaris
اساسا این تاپیک شده جای انواع و اقسام: ترول،اسپم،Hater ها ،سوزش ها،فشارها،پیش بینی ها،اظهار فضل،محلی برای خالی کردن عقده و ... .
خدا لعنت کنه این کرایتکو که با این بازیش کل دنیا و مخصوصا ایران رو به جنگ و خونریزی دعوت کرد ،چه خانه هایی که نسوخت و چه bound هایی که Unbound نشد.و چه بسیار توهین های زشت،موهن و شنیعی که به ما وارد شد. :(.

این شنگول بازیهای کرایتک هست. امیدوارم اگه خبری هست بصورت کالکشن عرضه کنن. :دی
چی رو میخوان کالکشن کنند؟! دو نسخه ی HD رو میخوان نبدیل به چی بکنند؟! بعدش مگه تاحالا چندتا نسخه از کرایسیس اومده کی میگی کالکشن؟!:دی
خوب شد حالا نسخه دوم هم که تازه اومده...

الآن اینو تو گفتی وحید ؟ !
=======
پ.ن : با تو نیستم وحید جان ، کلا میگم ... لا اقل راجع به چیزی که اطلاع ندارید اظهار فضل نکنید ؛ درینکه بافتهای کرایسیس 1 از 2ـش با کیفیت تر بود شکی نیست . اما با این همه افکت نسخه دوم چکار میکنید ؟ اصلا شک نکنید نسخه دوم بازی گرافیک زیباتری نسبت به نسخه اول داره ... من باب سنگینی گرافیک هم فکر نکنم توفیر زیادی گرافیک Crysis 1 & 2 داشته باشه .
خب تو تو باغ نبودی ظاهرا ! کیفیت تکسچرهای crysis 1 دقیقا دو برابر کیفیت تکسچرهای crysis 2 رو نسخه pc هست ! حتی نورپردازی crysis 1 بهتر از شماره دومه یا میزان پلیگون های اب شماره اول هم حتی بیشتر از شماره دومه. crysis 2 تقریبا از هر لحاظ به جز چند استثنا مثل volumetric lighting بهتر ، از شماره اولش عقب تره . راه دور هم لازم نیست بری همین gamespot ازش یه مقاله نوشته برو اونجا. اگه دیدی بازم راضی نمیشی من عکس بذارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or