Crysis برای کنسول ها !

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود
مرکز درجه بندی بازی های کره ( GRB (Game Rating Board) به Crysis بالاترین درجه سختی (18) داده و ان را در لیست اینده بازیهای 360 قرار داده است.

file.php

با توجه به اینکه Crysis 2 در کره منتشر شده ست، میتوان منتظر خبرهای بیشتر باشیم.

کوتاکو

آپدیت :

و ESRB نیز این بازی را در لیست خود قرار داد. این بازی برای پلتفرم های X360 و PS3 در نظر گرفته شده.

crysis_for_xbox_360_on_esrb.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: fixer and Terova
الان گیم پلی فوق ِ مزخرف کرایسیس به یه تجربه ناب برای کنسولیا تبدیل میشه . خدا چه دنیا کوچیکه .

اصلا شک نکنید نسخه دوم بازی گرافیک زیباتری نسبت به نسخه اول داره ...

البته بعد از نصب ِ پچ ِ DX11 که فقط بهترین کارت گرافیک موجود در بازار یعنی 590 میتونه ازش خیالش راحت باشه زیر ِ 40 نمیره فریمش داشته باشی .
راستی گرافیک سیل شید هم زیبا هست میخوای پیشنهاد بده نسخه بعدی سل شید شه .

آخرین ویرایش:
بعد از این همه بحث یه چیزی خیلی خیلی برام جالبه!خیلی!
وقتی یه بازی واسه کنثول میاد بعدش بعد از 6ماه تا 1سال واسه PC منتشر میشه دوستان غیور کنثولی از کلماتی مثل ته مونده بازی یا همچین جیزایی استفاده میکنند در قبال PC Gamer ها ولی الان شاهدیم که بعد از 4سال(طول دوره دبیرستان برای یک فرد) بازی داره رو کنثول میاد PC Gamer ها شدن Hater و امثالهم
بعله.سوزش! دیدم چند روز میسوزم نگو عرق سوز نیست،کرایسیس داره واسه کنثول میاد.خدایا کلا توبه

• Like
Reactions: shefer
نه بابا حسین...قراره 2تا 560 به صورت Sli قرار بدن رو کنسول نسل بعد...:d:dاخه اینم حرف بود تو زدی...یعنی الان میخوای بگی که حتی کنسول های نسل بعدم نمیتونن کرایسیس رو تنظیمات بهتر اجرا کنن...:|:|به خدا فن بازی هم حدی داره...:d:d
عزیز من زدی تو جاده خاکی این پست منو بخون شما :)) #81
من کی گفتم رو تنظیمات بهتر نمی تونه اجرا کنه می تونه ولی نمی تونه بازی را اون جوری که رو pcتجربه اش کردیم اجرا کنه
ببین کی به کی میگه فن =))
اینن کم خفن نیست . سطح جزئیات رو نگاه کن :| کلی خرت و پرت و اکسسوار (!) توی هر جای بازی بود وحید جون :دی خیلی خفن تر از 4 تا دار و ررخت نسخه اوله .
کیوان اصل بازی به این صورت نبود اون چیزی که تو بازی می دیدی با این عکس خیلی فرق می کرد وحید درست میگه
الان گیم پلی فوق ِ مزخرف کرایسیس به یه تجربه ناب برای کنسولیا تبدیل میشه . خدا چه دنیا کوچیکه .
اخ گفتی فرهود

وقتی از چیزی اطلاع نداری مشکلی نیست . بد نیست . اما وقتی من بالا توضیح کامل دادم برو بخون . ;). ی مثال ساده !
من از بازی و گرافیک هیچی نمیفهمم ، اما تکسچر همون بافته ...
کیوان اصل بازی به این صورت نبود اون چیزی که تو بازی می دیدی با این عکس خیلی فرق می کرد وحید درست میگه
روی کنسول خیر ، اما روی اون PC ـیی که من دیدم بازی رو ، ازین عکس هم بهتر بود . برید یه کارت گرافیک قویتر بخرید تا حد اکثر گرافیکش رو ببینید .

روی کنسول خیر ، اما روی اون PC ـیی که من دیدم بازی رو ، ازین عکس هم بهتر بود . برید یه کارت گرافیک قویتر بخرید تا حد اکثر گرافیکش رو ببینید .
کیوان از اون حرف ها زدی:d
کلا 3 تا گزینه گرافیکی داشت تا اخر همیشه بالا بود موقع بازی چیز خاصی نبود که بیارمش پایین
الان من بازی را رو همون حالتی که شما خونه دوستت دیدی رو 1080 بالای 35 فریم می گرفتم 2 بار تموم کردم پس فکر کنم من بیشتر دیده باشم
دیگه چی را ببینم :d
ا
نوشته شده توسطAshkan Sonic
در کل حسین میخوام اینو بگم که Pc بازهای دچار بد دردی شدن که کرایسیس هم به سرنوشت ویچر2 و دیبالو 3 دچار شد.
چر ااینطوری فکر میکنی
خود من هم تو تاپیک ویچر2 گفتم چه اشکال داره برا کنسول بیاد
ولی مهم گرافیکی هست که رو pcتجربه اش می کنیم وگرنه هر بازی می تونه برای هر پلتفورمی اجرا بشه اما خوب و زیبا اجرا شدن مهم هست نه اجرا شدن تنها !!!!

آخرین ویرایش:
من کی گفتم رو تنظیمات بهتر نمی تونه اجرا کنه می تونه ولی نمی تونه بازی را اون جوری که رو pcتجربه اش کردیم اجرا کنه
دیدی بازم نفهمیدی حرف منو...:d:dاونطور که تو حرف زدی منظورت این بود که حتی کنسول نسل بعدم نمیتونه کرایسیس رو اخرین تنظیمات اجرا کنه...:)):))
ببین کی به کی میگه فن =))
تو دیگه اخرشی...:d:d
در کل حسین میخوام اینو بگم که Pc بازهای دچار بد دردی شدن که کرایسیس هم به سرنوشت ویچر2 و دیبالو 3 دچار شد.
یعنی واقعا گفتن چنین حرفی هنر میخواد ! تا دو نسل دیگه کنسولهای جدید بیاد نمیتونن کرایسیس را مثل PC اجرا کنن !
اگه از دید Pc بازها بخوای حساب کنی جوابش نه هستش فرخ...:)):))

آخه این عکسی که الآن وحید گذاشته و میگه بازی نهایی ازین ضعیفتره ازون چیزی که من دیدم روی PC ضعیفتر بود . حالا تکلیف چیه ؟
زیبایی ای که الآن تو داری بهش فکر میکنی منظور من نیست ! بله ، گرافیک هنری Okami روی PS2 هم سگش به کرایسیس 1 و 2 شرف داره ... منظور من چیز دیگه ایه ...
اینم الآن یکی از بچه ها تقلّب رسوند !
http://translate.google.com/#en|fa|Texture%0A

من 2سال پیش یه سیستم خفن گرفتم.بهترین مادربرد اون زمان ماله من بود با 400هزار تومن قیمت.سومین کارت گرافیک دنیا روش بود یا 500هزار تومن.600هزار تومن پول برای رم ddr3 دادم.ddr3 هنوز به صورت انبوه وارد نشده بود.ولی باز هم با آخرین تنظیمات نتونستم بازیش کنم.البته اصلا مهم نیست چون از گیم پلیش خوشم نیومد.:d

فعلا که خبری از قوطی متبرکه و متکرمه ماکروماست نیست ی کونکت داده بیرون تا 2017 هم به گفته خودش ساپورتش میکنه .سونی هم اعلام کرده که نسل بعدی چیزی فراتر از این نخواهد رفت .پس تا یک نسل آینده باز همین آش و کاسه ای که بوده هست . کرایسیس به لحاظ تکنیکی و چه به لحاظ گرافیکی برای کنسولی شدن راه درازی رو داره . تازه دیگه خواب CRY ENGINE 3 رو ببینید . چون این یکی کلا موتورش زمین تا آسمون فرق می کنه . شما که هیچی از بازی سر در نمیاری به گفته خودت پس فرق بین بافت و تکسچر رو هم متوجه نمیشی چون از نزدیک ندیدی و لمس نکردی .
CRYSIS 1 روی PC هم با اشکال و ایراد اجرا شده و هنوزم میشه . جرات داری کرایسیس 1 رو بدون اون 3 تا پچ بریز تا اشکت در بیاد . فعلا شما ته مانده دیگ کرایتک رو دارید سر میکشید . چه کرایسیس 2 رو بگیم چه همین یکش رو . اونم نه 1 ماه 2 ماه یا شش ماه . بعد از 4 5 سال . هنوز دموی مقایسه CRY ENGINE 2 با 3 روی نت هست برید ببینید تا بفهمید اونی که دارید رو کنسولاتون بازی می کنید چه کاغذیه .

ببین کیوان الان از نظر Pc بازها چون کرایسیس برای کنسول تایید شده ممکنه فردا یا شایدم پس فردا زلزله بیاد...:d:dخودت دیگه حسابشو بکن...حالا بیا 1000 تا دلیل و مدرم بیار...اگه قبول کردن...:d:d
فعلا که خبری از قوطی متبرکه و متکرمه ماکروماست نیست ی کونکت داده بیرون تا 2017 هم به گفته خودش ساپورتش میکنه .سونی هم اعلام کرده که نسل بعدی چیزی فراتر از این نخواهد رفت .پس تا یک نسل آینده باز همین آش و کاسه ای که بوده هست . کرایسیس به لحاظ تکنیکی و چه به لحاظ گرافیکی برای کنسولی شدن راه درازی رو داره . تازه دیگه خواب CRY ENGINE 3 رو ببینید . چون این یکی کلا موتورش زمین تا آسمون فرق می کنه . شما که هیچی از بازی سر در نمیاری به گفته خودت پس فرق بین بافت و تکسچر رو هم متوجه نمیشی چون از نزدیک ندیدی و لمس نکردی .
CRYSIS 1 روی PC هم با اشکال و ایراد اجرا شده و هنوزم میشه . جرات داری کرایسیس 1 رو بدون اون 3 تا پچ بریز تا اشکت در بیاد . فعلا شما ته مانده دیگ کرایتک رو دارید سر میکشید . چه کرایسیس 2 رو بگیم چه همین یکش رو . اونم نه 1 ماه 2 ماه یا شش ماه . بعد از 4 5 سال . هنوز دموی مقایسه CRY ENGINE 2 با 3 روی نت هست برید ببینید تا بفهمید اونی که دارید رو کنسولاتون بازی می کنید چه کاغذیه .
عرض نکردم...:d:dاینم از حرف اقا رضا...
من 2سال پیش یه سیستم خفن گرفتم.بهترین مادربرد اون زمان ماله من بود با 400هزار تومن قیمت.سومین کارت گرافیک دنیا روش بود یا 500هزار تومن.600هزار تومن پول برای رم ddr3 دادم.ddr3 هنوز به صورت انبوه وارد نشده بود.ولی باز هم با آخرین تنظیمات نتونستم بازیش کنم.
حسین این حرفتو باید با اب طلا نوشت سر در تاپیک...

اینم الآن یکی از بچه ها تقلّب رسوند !
من حرفی از این که تکسچر معنیش چی میشه زدم کلا ؟ متأسفانه همچین اشتباهی نکردم که شما 2 ساعت خوشحال شدی . کاشکی اشتباه می کردم که یه 2 3 روزی خوشحال میشدی ما که بخیل نیستیم .

Okami هم گرافیک هنریش به درد سبک خودش میخوره . تو سبک FPS اونم این مدلش که تمرکز رو نشون دادن ِ جنگه کسی نمیاد از گرافیک هنری ِ یه سبک دیگه استفاده کنه . همونطور که هیلو استفاده نمی کنه و شما آخت در نمیاد . فقط بخاطر این که این بازی کرایسیس بوده و نسخه 1 ـش مال ِ PC انحصاری بوده یه زمانی دوست داری بقبولونی به ملت که بله این بهتره .
فیزیک کرایسیس 1 که حرفی توش نیست هم چنان عالی ِ عالی هست . کیفیت بافت هاش 2 برابر کرایسیس 2 هست طبق گفته DF . همچنین محیطش بزرگ تر هست از کرایسیس 2 .
نکته ای مونده توضیح بدم ؟ نکنه شما بعد از نصب ِ پچ بازی رو دیدی ؟
این دوستمون اشکان سونیک هم انگاری دوست داره فقط تو تاپیک پیاده راه بره .

یعنی به نظرت پس می خواهند رو کنسول 2 نسل بعد یک 560 بزارن که بشه بازی را بالای 40 فریم اجرا کرد دیگه درسته حالا cpuبماند ;)

بیبینم منو گرفتی ؟!
یعنی ps4 که هیچی ps5 هم بیاد GPU شون ضعیفتر از کارتهای 2008 میشه که شما کرایسیس میزدید !
اگه اره من تکلیف خودم را بدونم ؟!

آخرین ویرایش:
مثل بچه های پیش دبستانی حرف میزنی که مثلا چی رو ثابت کنی ؟ الان از کجا فهمیدی که من دستم به کنسول نمیرسه ؟شمایی که به هیچ وجه منو نمیشناسی، چطور درباره سلیقم قضاوت میکنی؟ به جای این بچه بازیا مقداری به اطلاعاتت اضافه کن ! اگه GTA سیستم سنگین تری میخواد ، دلیل بر این نیست که گرافیک بهتری داره چون اگه به optimize نبودن یه بازی باشه ، کریم خان زند وزارت ارشاد باید لقب بهترین بازی این نسل رو از نظر جلوه های تصویری بگیره.
نوع لحن اسف بار شما نشون میده که بحث کردن باهاتون بی فایدست پس در ادامه راه بچه گانتون خوش باشی...
دوست و برادر عزیز من فکر کنم یه سو تفاهمی براتون پیش اومده منظور من اصلا این نبود منظور من این بود که شما فن بوی های pc اینقدر درصد فن بوی بودنتون زده بالا که حاضر نیستید برید برا لذت بردن خودتون از بازیهای کنسولی یه کنسول بخرید شما یه طور دیگه برداشت کردید والا دیگه 400 تومن رو هم که این دوره هر جوونی تو جیبش راحت پیدا میشه متاسفانه من با فن بوی های pc زیاد برخورد کردم ولی به نظر من باید انسان خودش لذت ببره اصلا فن بوی بودن یکی از مسخره ترین چیزهاست برا همینم هر یازی که به نظرم ارزش داشته باشه رو هر پلتفرمی رو بازی میکنم وازش لذت میبرم ولی متاسفانه خیلیا اینطور نیستن به هر حال اگه کسی از حرفم ناراحت شده بدونه که منظور من از حرف قبلیم این بوده نه اینکه کسی نمیتونه کنسول بخره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or