Crysis برای کنسول ها !

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود
مرکز درجه بندی بازی های کره ( GRB (Game Rating Board) به Crysis بالاترین درجه سختی (18) داده و ان را در لیست اینده بازیهای 360 قرار داده است.

file.php

با توجه به اینکه Crysis 2 در کره منتشر شده ست، میتوان منتظر خبرهای بیشتر باشیم.

کوتاکو

آپدیت :

و ESRB نیز این بازی را در لیست خود قرار داد. این بازی برای پلتفرم های X360 و PS3 در نظر گرفته شده.

crysis_for_xbox_360_on_esrb.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: fixer and Terova
من زدم جاده خاکی ؟! الله اکبر !
شما حتی امروز و سال دیگه را هم کارتهای گرافیک pc را در نظر بگیری اگه کنارش این حرف را بزنی شدید خنده داره عزیزم !
شما داری میگی کنسولهای نسل بعد gpu ش ضعیفتر از 560 میشه دیگه ؟! بعدش با علامته !!!!!!!!!!!!! میکنی که با اخرین تنظمات روی کنسولهای نسل بعد اجرا بشه ! یعنی فنبازی در این حد ؟!

منظور حسين جان نسل خاصي نبوده فكر كنم !!
منظور ايشون اينه كه تا زمانيكه كنسول پردازشگر گرافيكي به قدرت 560 يا غيره رو نداشته باشه از پس اين بازي بر نخواهد اومد !!!
---------------------
حالا كو تا اون پردازنده قرار بگيره رو كنسول !!!
كه فعلا در حد حدس و گمان هم نيست ..........
LOL
---------------------
بنابراين طبق گفته هاي ايشون ميشه نتيجه گرفت كه كنسول فعلي بيشتر از 30% توانايي كرايسيس رو بيشتر نميتونه به نمايش بذاره !!!
چرا لقمه رو ميگردونيد دور سرتون ؟؟؟
و بحث هم انتشار كرايسيس روي نسل فعلي هست !
نه نسلي كه هيچيش معلوم نيست
:)>-

کیوان حیف vga رو فروختم وگرنه با سیستم خودم عکس میذاشتم حال کنی:d

اینا رو ببین فعلا تا بعد...

i444343_cr3.jpg

i444342_cr2.jpg

i444341_cr1.jpg

واقعا شما چه فکری می کنید که می گید Crysis رو کنسول اونم با تنظیمات High اجرا میشه!!! توهم زدید واقعا :|، در مورد پست بالایی، عزیز من بحث سر واقعی بودن هست! به قول اون دوستمون افکت ها و همه چیز غیر واقعی بودن تو نسخه ی دوم(ممکنه قشنگ تر باشن ولی واقعی نبودن) ولی تو نسخه ی اول به این شکل نبود!!
این عکسایی که میزارم رو شاید خیلی هاتون ندیده باشید، برای همین تقاضا می کنم برید Crysis Fansite Kit رو دانلود کنید و ببینید Crysis چی بوده و به خاطر کنسول چی شده!!!

09386110908846413846.jpg

15868332555026348743.jpg

80600550244014084342.jpg

68433445680568859580.jpg

13086670467485511129.jpg

04855664160571131628.jpg

77382930532690348716.jpg

عذر ميخوام ولي واقعا يك سري بحث و فن بازي در آوردن چقدر ارزش داره آخه؟

يك عده فكر ميكنن فقط خودشون بازي رو انجام دادن هرچي دلشون مياد به حساب بازي ميارن اينجا ميذارن بعد ميگن گرافيك بازي اين بود.

برداشتن تصوير Full HD از مناظر ميذارن ميگن گرافيك بازي اين بود.

از سري اول اصلا عكس سوم نه تو شماره 1 و نه تو Warhead وجود خارچي نداره.دو عكس اول هم تا حدودي Polish شدن.

عكس هاي پاييني هم كه به كل مطعق به بازي نيست .(احتمالا متعلق به Engine باشه)

در ضمن يك عده كه تا ديروز با 15 فريم بازي رو تو تنظيمات LOW تموم كردن الان كه بازي قراره واسه كنسول عرضه بشه ميان از پيش داوري ميكنن كه بازي اله و بله.

خوب قطعا چيزي كه مشخصه اينه كه بازي روي كنسول گرافيكي به مراتب پايينتر خواهد داشت.ولي در حد همون medium هم 720p اجرا كنه بدون افت فريم بازهم از تجربه خيليها تا پارسال بهتره (چون اوايل همه من الجمله خودم به زور رو Medium فريم ميگرفتيم)

در ضمن هركس امكانات داره (High End Pc) دليل نميشه اوني كه به اينجور سيستم دسترسي نداره رو مورد تمسخر بگيره.

عذر ميخوام ولي واقعا يك سري بحث و فن بازي در آوردن چقدر ارزش داره آخه؟
دوست من اصلا بحث سر این چیزا نیست...یه سری هستن که فکر میکنن کنسول قابلیت اجرای بازی های انحصاری Pc نداره مثل همین کرایسیس.بعضی از دوستان فکر میکنن که بازی های کنسولی اصلا گرافیک نداره و در کل کنسول اصلا ارزش نداره که بازی های Pc براش منتشر کنن.
و همچنین فکر میکنن که که کنسول های نسل اینده هم پیشرفت انچنانی نخواهند داشت...
حالا قضاوت میمونه به عهده شما که ایا این حرفا درسته یا نه...:):)

• Like
Reactions: VahiD_ST and Soheil
آقا چرا همش میری تو جاده خاکی !!!!
ببین با یک حساب سرانگشتی ساده میشه همه چی رو متوجه شد خیلی راحت !
ببین .. PC بعد از گذشت 4 سال از کرایسیس 1 بلاخره تونست با ی کارتی مثل 560 اونم هنوز با نصب پچ کرایسیس 1 رو قابل قبول اجرا کنه ! خب ! حالا کنسول . با این حساب کنسول با این وضع اصفناکش که همین الان 2 نسل از PC عقب افتاده اگه هر نسل رو 4 سال حساب کنیم. بنابراین کنسول تا بخواد به نسل فعلی روی PC برسه حداقل 8 سال دیگه شاید بتونه با به کار گیری یک GPU در حد 560 کرایسیس رو قابل قبول اجرا کنه!

تازه بعد از 8 سال PC اونقدر پیشرفت کرده که باز همین بحث های قوطی و این ها تو 8 سال دیگه بین نوه نتیجه های ما تو همین تاپیک و تاپیک های مشابه ادامه خواهد داشت .

در نتیجه کنسول هیچ وقت نمی تونه هم پای PC پیش بره حتی اگه اون کنسول ساخته ی شرکت IBM باشه که تمام محصولاتش با آینده نگری ساخته میشن و حداقل 10 سال از تکنولوژی هم ردیف خودشون جلوترن . باز هم کنسول زیر سایه PC باقی می مونه چون بچه هیچ وقت نمی تونه به لحاظ تکنیکی زمان یا تجربه به پای مثلا بابا بزرگش برسه:d.هر راهی رو که بچه داره میره بابابزرگه 10 سال پیش رفته.:d هربازی که بچه داره کاغذ مقوا اجرا می کنه بابزرگه 10 سال پیش HD بازی کرده .:d
دوست عزیز این اطلاعات رو از کجا آوردی . اگه شما یکم از نحوه ساخت کنسول و برنامه نویسی و این که قطعات کنسول رو بر چه مبنایی میسازن این حرفای بالا رو نمیزدی . آدم اطلاع از یه موضوع نداره دربارش حرف نمیزنه . در ضمن مشخصه که نسخه pc البته سیستم قوی بهتره درش شکی نیست . اون موقع چند نفر واقعا یه سیستم قوی داشن خدا عالمه که بتونن این بازی رو در بهترین حالت بازی کنن من خودم سیستم قوی دارم و اون موقع این بازی رو انجام دادم و لی تو رو خدا انقدر جوک نگین . باز هم Gpu کنسول ها رو با کارت های گرافیکی pc مقایسه کنید .

• Like
Reactions: Soheil
الآن اینو تو گفتی وحید ؟ !
=======
پ.ن : با تو نیستم وحید جان ، کلا میگم ... لا اقل راجع به چیزی که اطلاع ندارید اظهار فضل نکنید ؛ درینکه بافتهای کرایسیس 1 از 2ـش با کیفیت تر بود شکی نیست . اما با این همه افکت نسخه دوم چکار میکنید ؟ اصلا شک نکنید نسخه دوم بازی گرافیک زیباتری نسبت به نسخه اول داره ... من باب سنگینی گرافیک هم فکر نکنم توفیر زیادی گرافیک Crysis 1 & 2 داشته باشه .
کرایسیس 2 روی کنسول اومد و برای من راضی کننده بود ، کاری ندارم چقدر از Ultra High پی سی پایین تر بود ، اما فکر نمیکنم از Medium دیگه پایین تر بوده باشه .
لازم دونستم این حرف کیوون رو که تو صفحه ی 6 گفته بود نقل کنم:
ببین کیوان، من خودم به شخصه فریم بالا رو به بافتهای با کیفیت ترجیح میدم، الان هم بحث سر Crysis 2 نیست. بحث این هست که Crysis 1 یه بازی Open World بود، که در کنار محیط وسیع بازی و Draw Distance بالایی که داشت و از طرفی کیفیت بافتهای وحشتناک بازی به نظر من عملا این عوامل باعث میشن که نسخه ی کنسولی نتونن از نظر رقابتی با نسخه ی PC برابری کنن. فن بازی در نمیارم، الان نمونه اش همین Crysis 2 که میگی، افکتهاش زیاد هستن ولی در مقابل محیط بازی تقریبا نصف Crysis 1 هست، این خودش باعث شده بود که بازی با فریم خیلی خوب رو کنسول اجرا بشه.
این حرفهای من یعنی اینکه با توجه به DD خیلی بالای بازی و Details های بالا و از طرفی محیط Open World بازی پورت بازی رو کنسول باید با احتیاط انجام بگیره و در عمل تقریبا نیمی از کیفیت بافتها رو نسخه کنسولی وجود نداره.
جواب نمی دادم میترکیدم.:|

@ Farhood : گرافیک از دو فاکتور هنری و فنی مورد بررسیه ، I mean مجموع این دو ، پارامتر ِ گرافیک رو در میاره ؛ so گرافیک کرایسیس2 ، از کرایسیس1 بهتره . deal with it .
وحید هم که ظاهرا بازی رو پلات و 1000 کرده که میگه :
از طرفی محیط Open World بازی پورت بازی رو کنسول باید با احتیاط انجام بگیره و در عمل تقریبا نیمی از کیفیت بافتها رو نسخه کنسولی وجود نداره.

@ Farhood : گرافیک از دو فاکتور هنری و فنی مورد بررسیه ، I mean مجموع این دو ، پارامتر ِ گرافیک رو در میاره ؛ so گرافیک کرایسیس2 ، از کرایسیس1 بهتره . deal with it .

احساس خفنی مفرط بدون داشتن پشتوانه .
چیزی به اسم فیزیک نسبت به نسخه اول تو بازی وجود نداشت و کیفیت بافت ها بهتر بود . جالبه حرف خودتو هی عوض می کنی که تو بحث فقط یه چیزی بگی .
اگه به گرافیک هنریه نسخه اول اصلا کم و کسری ـی از نسخه دوم نداره . هر دو نسخه گرافیک هنریشون بسیار خوب بود . نسخه اول جزیره رو با تمام جزئیات و جنگل رو بصورت کاملا زنده نمایش داد . حتی دور و ور دریا هم کوسه گذاشته بودن . انقد توجه داشتن به نکات ریز . نسخه دوم هم حرفی تو گرافیک هنریش نیست اما هر دو نسخه گرافیک هنریشون در یه حده .
کلا از این نظرات عجیب غریب فقط اینجا دیدم قبلا همینجا هم ندیده بودم .

دقیقا از همین دو نقطه نظره که میگم crysis اورجینال به مراتب بهتر از شماره دومه so just grin & bear it

پلات ملات حالیم نیست. حرف مرد یه کلامه. :d
لابد انتظار داری Crysis 1 بیاد همون جزئیات رو بدون هیچ کم و کسری و با 60 فریم اجرا کنه؟:|

من واقعا موندم احتمالا بعضی از دوستان تو کرایتک کار میکنن که با چنین اطمینانی میگن اجرا میشه و غیره دوستان ای ملت بابا صبر کنین یه تریلر چیزی که ازش دربیاد همه چیز مشخص میشه حالا خوبه اول تاپیک گفتیم پنکه بازی درنیارین والا چه میشد

احساس خفنی مفرط بدون داشتن پشتوانه .
:)
جالبه حرف خودتو هی عوض می کنی
با هم این تعویض حرف رو میبینیم . من که منتظرم ...
لابد انتظار داری Crysis 1 بیاد همون جزئیات رو بدون هیچ کم و کسری و با 60 فریم اجرا کنه؟:|
من همچین حرفی زدم ؟:|
دقیقا از همین دو نقطه نظره که میگم crysis اورجینال به مراتب بهتر از شماره دومه.
منم به اون چیزی که تو پروفایل گفتم بهت ایمان راسخ دارم ! اینجا جاش نیست .

احتمالا انجین بازی CE 3 خواهد بود
FarCray 3 تو E3 یه تریلر ازش نشون دادن گرافیکش از نظر تعداد آبجکت ها و شلوغی صحنه تقریبا در حدcrysis بود ولی بازم خوب اجرا میشد!
کرایتک که کار با کنسول هم دستش اومده!
بهتره فقط صبر کنیم تا شاتی تریلری چیزی نشون بدن اون موقع میشه تا حدودی نظر داد

من همچین حرفی زدم ؟:|
من این حرفهات رو این طوری استنباط کردم که چنین انتظاری داری.
تو تک تک پستهات Crysis 1 رو کوبوندی. مدام داری میگی Only Crysis 2.
در صورتیکه همه قبول دارن نسخه ی اول بازی یه اعجوبه ای بود برای خودش. دلیلش هم این هست چون Crytek قصد داشت Crysis 2 رو بیاره رو کنسول، فریم بالاتر رو فدای بافتهای با کیفیت کرد، در صورتیکه تو شماره ی اول قضیه کاملا فرق می کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or