Crysis برای کنسول ها !

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود
مرکز درجه بندی بازی های کره ( GRB (Game Rating Board) به Crysis بالاترین درجه سختی (18) داده و ان را در لیست اینده بازیهای 360 قرار داده است.

file.php

با توجه به اینکه Crysis 2 در کره منتشر شده ست، میتوان منتظر خبرهای بیشتر باشیم.

کوتاکو

آپدیت :

و ESRB نیز این بازی را در لیست خود قرار داد. این بازی برای پلتفرم های X360 و PS3 در نظر گرفته شده.

crysis_for_xbox_360_on_esrb.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: fixer and Terova
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES
بهترین خبر تاریخ بود! حتی اگه با تنظیمات SUPER LOW بازی رو بده بازم میگیرمش!
درمورد کالکشن هم موافقم!(انحصاریه؟:دی حالا که ما داریم PS3 میخریم یادشون افتاده؟:دی )

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES
بهترین خبر تاریخ بود! حتی اگه با تنظیمات SUPER LOW بازی رو بده بازم میگیرمش!
درمورد کالکشن هم موافقم!(انحصاریه؟:دی حالا که ما داریم PS3 میخریم یادشون افتاده؟:دی )
super low ديگه چرا؟ من خودم با AMD 5000 و 8600 تونستم مديوم بگيرم رو Directx 9 مطمئنا با ايكس باكس ميشه خيلي راحت به كيفيت High رسيد

• Like
Reactions: koorosh sh
چه خبره تو دنیا!!!؟ Crysis واسه 360!! Witcherـش داره رو Medium اجرا میشه,این دیگه میخوا رو چی اجرا بشه!!؟ Low!؟:دی
چه جایی هم خبرش در رفته!!:دی یه خورده بالاتر در میرفت یه کم میخندیدیم!!:دی البته اگه چنین چیزایی اصلا اونجا وجود داشته باشه:دی

دوستان فقط یه نکته توجه کنید اگه واقعا چنین خبری صحت داشته باشه میشه 2 حالت در نظر گرفت :d

1- Crysis رو از اول و بر اساس CE 3 طراحی کنند .
2- اگه قرار باشه crysis رو با همون CE 2 رو بر روی 360 اجرا کنن ، فک کنم با مشکل بر بخورن :d

آخرین ویرایش:
البته با همون آپدیتی که Dreadlord توی پست 5 نوشتند، دیگه کاملا از حالت شایعه خارج شده و به خبر تبدیل شده.

من توی بخش اخبار بازی تاپیکش رو زدم (اینجا رو ندیده بودم) که تاپیک رو بستند. اگر صلاح می دونید اون یکی رو پاک کنید و همین رو نگه دارید (یا همین رو منتقل کنید به اخبار).

ممنون. :)

پ.ن: تشکر بابت ترتیب اثر. :)

آخرین ویرایش:
این بازی حالا جدای از گرافیکش اصلا رو کنسول و با گیم پد نمیچسبه. یعنی اصلا فحشه:d
خب منتظر crysis hater های کنسولی عزیز هم هستیم که تا دیروز این بازی رو میکوبیدن...

• Like
Reactions: Cloud Strife

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or