Crackdown

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سعيد اين اسكيل Jump,Run خيلي سخته مال من 2ستارس راهي بقير از او دايره سبز ها نداره
اسم سبك بازي بايد ميزاشتن بزن برو جلو ايقدر ادم براي كشتن هست هر چي بزني تموم نميشه

درود
سعيد اين اسكيل Jump,Run خيلي سخته مال من 2ستارس راهي بقير از او دايره سبز ها نداره
راه بهتر و میان برش ( البته یکم سخته ;) ) اون استوانه های سبزرنگ بزرگ هستن .
کافی 3 ثانیه داخلشون واستی ( یک ثانیه شمار ، با صدا و شکل شروع میکنه به کار ) بعد مسیری رو مشخص میکنه ( با همان ستونهای سبزرنگ ) در صورتی که زیر وقت تائین شده موفق بشی ماموریت رو تموم کنی بهت کلی Ord سبز رنگ میده . البته درجه های مختلف داره . و هر بار میتونی با شکستن رکورد قبلیت Ord بیشتری بگیری .
Skill سرعت و پرش من 4 هست :biggrin1:
اسم سبك بازي بايد ميزاشتن بزن برو جلو ايقدر ادم براي كشتن هست هر چي بزني تموم نميشه
خوب دیگه :-" از بیکاری که بهتره ( تا قبل از امدن بازی های بهتر ) :biggrin1:

اسكيل من تو پرش 4 تو قدرت3 تو روندن ماشين 3 توشليك5 تو دويدن 4 بازي قشنگييه اقا براي دومين بار ميپرسم كسي wang كشته همون يارو چينيه پدر من در اورده از كجا بايد بريم بالاي ساختمون وقتي ميري يه پاركينگ اونجا ميرم توش همرو ترور ميكنم ولي نميدونم چي كار كنم؟

اسكيل من تو پرش 4 تو قدرت3 تو روندن ماشين 3 توشليك5 تو دويدن 4 بازي قشنگييه اقا براي دومين بار ميپرسم كسي wang كشته همون يارو چينيه پدر من در اورده از كجا بايد بريم بالاي ساختمون وقتي ميري يه پاركينگ اونجا ميرم توش همرو ترور ميكنم ولي نميدونم چي كار كنم؟[/quote\]
باز تو خوبی.منتا میرم تو پارکینگ ابکشم می کنن:eek:.بازی قشنگیه ولی خیلی شلوغه.ادمو یاد پین کیلر و serious sam میندازه.:biggrin1:

خب من هم این بازی رو گرفتم بالاخره و باید بگم حق با سیاوش جان (Darkfie1ld) بود و این بازی مال Casual Gamer ها و یه کلون نا موفق از سبک GTA با همون Free Roaming هست که تنها خوبیش اینه که شهرش بزرگه ولی که چی؟؟؟ حتی یک مغازه هم در شهر نیست و هر وقت تو شهر راه میری یه سری میریزن سرت!!!!

در ضمن من داشتم تو شهر راه می رفتم که ییهو دیدم یه سری آدم رو هوا هستن بعد فهمیدم این بازی یک باگ بزرگ داره که ماشینها رو بعضی جاها نشون نمی ده!!! چون وقتی به ماشین تیر زدم از ماشین پیاده شدن...جزئیات بیشتر رو بعدا که بیشتر بازی کردم بهتون میگم....کاش به حرف سیاوش گوش می کردم و یه ریال هم خرجش نمی کردم!

سلام آقا منم امروز این بازی دستم رسید. دیدم بازار کساده ساعت 12 ظهر رفیقمو گذاشتم مغازه رفتم خونه بازی رو شروع کردم .وقتی ساعتو نگاه کردم 6 عصر بود.:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: .این بازی واقعان عالیه خیلی لذت بردم البته اول گیج شده بودم کمی که بازی میکنی و قلقش دستت میاد خیلی لذت بیشتر میشه پرشم خیلی عالی شده.

چیز خاصی نداره مثل Gta فقط بعضی از این افرادی که تو خیابون هستن لباس درستی ندارن درجه M رو هم فکر کنم به خاطر خشونت زیاد بازی بهش دادن از اول تا آخر بازی باید همرو درو کنی

درود
من ميخواستم اين بازي رو براي داداش كوچيكم بگيرم ميگم يه وقت موردي كه نداره؟ آخه درجش M بود
قول میدم سختی بازی رو خودت هم نمیتونی تحمل کنی . داداش کوچیکت که دیگه جای خود داره :-"
منم بی خیالش شدم .
بازی گیرت نیاد ، همین رو به چشمات میکشی :biggrin1:
برای اولین بار سلیقم به فریدون نخورد !
همه بازی ها صلیقه ای هستند . مثلا از کانتر متنفر هستم ( حالت تحوع ) ولی کسی رو میشناسم که آورجینالش رو خریده . تمام عالم از RPG نوبتی خوششون میاد ولی من نه :-"
خلاصه هرچیزی طالبش رو میخواد دیگه :biggrin1:
با GRAW یکی از دوستان میخوام عوضش کنم .
:eek: :confused: دروغ نگو . بازی به این باحالای رو تا امروز نخریده بودی .
خیلی ( شرمنده ) چرت و پرته ...
پس چرت ندیدی . :biggrin1:
به خاطر خشونت زیاد بازی بهش دادن از اول تا آخر بازی باید همرو درو کنی
خشونت رو هستم ولی سختی بازی خیلی بیشتر از خشونتش هست .
سبکش متفاوت با بازی های دیگست.
Crackdown کلا یک چیز جدیده :biggrin1:
حتی یک مغازه هم در شهر نیست و هر وقت تو شهر راه میری یه سری میریزن سرت!!!!
IQ , CPU , GPU :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: اگه این طوری بود که میشود GTA و Saints Row . چند روزه خیلی حالات بده ها سورن :love:
این بازی مال Casual Gamer ها
این واژه ها رو از کجا میاری :biggrin1: اره بابا من ( و کسانی که ای بازی رو دوست دارم ) آماتور هستیم و تو OLD SCHOOL و HARDCORE . :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: ;)
کاش به حرف سیاوش گوش می کردم و یه ریال هم خرجش نمی کردم!
کاش از عقلت استفاده میکردی و چند تا دمو از دانلود میکردی تا بفهمی بدرت میخوره یا نه .
آقا این ادمها The VOLK عجب چریک های هستند ها . با تانک و نفر بر و موشک انداز در شهر تردود می کنن :biggrin1:
شهر مکزیکی ها رو پاک سازی کردم . Boss آخرش رو بعد از این پست میکشم . شهر Volk هم با اینکه بیش از حد وحشی بودن و هستن ، اخراش هست . بعد دیگه رفتم تو کار چینی ها :biggrin1: راستی هیکل کارکترم بزرگتر و ورزیده تر شده . خیلی باحال شده . قدرت انفجارش شده Level 3 . مثل یک دسته دینامت عمل میکنه . :cool:

آخرین ویرایش:
بازی گیرت نیاد ، همین رو به چشمات میکشی
دیدی ؟ :biggrin1: پس خودت هم بخاطر بی بازیی گرفتی !! :biggrin1:
از کانتر متنفر هستم ( حالت تحوع )
:eek:
آنلاین فقط با کانتر ! ( البته به جز بازیهای 360 که چرت ترینشون هم یه صفایی داره آنلاین ! :biggrin1: . البته من که تا حالا بازی نکردم :( )
دروغ نگو . بازی به این باحالای رو تا امروز نخریده بودی .
کسی که میخواد GRAW 2 رو بازی کنه باید یکش رو هم بازی کنه دیگه !
بعدشم بازیای مهمتر از این خریدم قبلا ! :biggrin1:
پس چرت ندیدی .
مثلا ؟ :)

یه سوال :توی دموهای crack down دیده بودم وقتی کاراکتر سوار ماشین میشه مدل ماشینو عوض میکنه مثلا لاستیکش بزرگ میشه یا یه همچین کارایی .ولی من که نمیتونم این کارو بکنم می خواستم بپرسم که آیا طرف از چیت کد استفاده میکرده یا این کار شدنیه و باید اسکیل رانندگی بیشتر بشه؟؟؟
راستی وقتی با ما شین دشمنو زیر میکنین خیلی سریعتر اسکیل رانندگی بالا میره:cheesygri

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or