درود
من ميخواستم اين بازي رو براي داداش كوچيكم بگيرم ميگم يه وقت موردي كه نداره؟ آخه درجش M بود
قول میدم سختی بازی رو خودت هم نمیتونی تحمل کنی . داداش کوچیکت که دیگه جای خود داره
بازی گیرت نیاد ، همین رو به چشمات میکشی :biggrin1:
برای اولین بار سلیقم به فریدون نخورد !
همه بازی ها صلیقه ای هستند . مثلا از کانتر متنفر هستم ( حالت تحوع ) ولی کسی رو میشناسم که آورجینالش رو خریده . تمام عالم از RPG نوبتی خوششون میاد ولی من نه
خلاصه هرچیزی طالبش رو میخواد دیگه :biggrin1:
با GRAW یکی از دوستان میخوام عوضش کنم .

:confused: دروغ نگو . بازی به این باحالای رو تا امروز نخریده بودی .
خیلی ( شرمنده ) چرت و پرته ...
پس چرت ندیدی . :biggrin1:
به خاطر خشونت زیاد بازی بهش دادن از اول تا آخر بازی باید همرو درو کنی
خشونت رو هستم ولی سختی بازی خیلی بیشتر از خشونتش هست .
سبکش متفاوت با بازی های دیگست.
Crackdown کلا یک چیز جدیده :biggrin1:
حتی یک مغازه هم در شهر نیست و هر وقت تو شهر راه میری یه سری میریزن سرت!!!!
IQ , CPU , GPU :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: اگه این طوری بود که میشود GTA و Saints Row . چند روزه خیلی حالات بده ها سورن
این بازی مال Casual Gamer ها
این واژه ها رو از کجا میاری :biggrin1: اره بابا من ( و کسانی که ای بازی رو دوست دارم )
آماتور هستیم و تو OLD SCHOOL و HARDCORE . :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
کاش به حرف سیاوش گوش می کردم و یه ریال هم خرجش نمی کردم!
کاش از عقلت استفاده میکردی و چند تا دمو از دانلود میکردی تا بفهمی بدرت میخوره یا نه .
آقا این ادمها The VOLK عجب چریک های هستند ها . با تانک و نفر بر و موشک انداز در شهر تردود می کنن :biggrin1:
شهر مکزیکی ها رو پاک سازی کردم . Boss آخرش رو بعد از این پست میکشم . شهر Volk هم با اینکه بیش از حد وحشی بودن و هستن ، اخراش هست . بعد دیگه رفتم تو کار چینی ها :biggrin1: راستی هیکل کارکترم بزرگتر و ورزیده تر شده . خیلی باحال شده . قدرت انفجارش شده Level 3 . مثل یک دسته دینامت عمل میکنه .