Control

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پلتفرم: Xbox One, PS4 و PC
سازنده: Remedy
ناشر: 505 Games
تاریخ انتشار: 27 August 2019

بررسی بازی Control

پیش‌نمایش بازی‌سنتر:
معرفی بازی Control - بازی سنتر
نگاهی به دموی بازی کنترل در نمایشگاه E3 2019 - اختصاصی بازی سنتر - بازی سنتر
بازی جدید خالقان «Alan Wake» و «Quantum Break» با عنوان «Control» در طول کنفرانس «E3» شرکت «سونی» معرفی شد. عنوان کنترل شباهت‌های فراوانی به عنوان Quantum Break دارد.

داستان:
بعد از آن که یک آژانس امنیتی در شهر «نیویورک» مورد حمله قرار می‌گیرد، شما تبدیل به مدیر برای کنترل اوضاع می‌شوید. عنوان کنترل داستان «Jesse Fadens» را بازگو می‌کند. پلات اصلی بازی، به دنبال جواب سوال Jesse به عنوان مدیر این گروه است. جهان عنوان کنترل دارای ماموریت‌های فرعی، شخصیت‌های مختلف و راز های گوناگونی است. همچنین در طول بازی شما با بقیه اعضا آژانس امنیتی و آزمایش های علمی گوناگون سر و کار دارید.

گیم‌پلی:
همانند عنوان کوانتوم‌بریک، کنترل یک شوتر سوم شخص بر پایه استفاده از قدرت‌های گوناگون است. البته در این بازی شما قابلیت تغییر و آپگرید این قابلیت‌ها را خواهید داشت.

ویژگی‌ها:
محیط داینامیک که با توجه نحوه بازی شما دچار تغییر خواهد شد.
یک دنیا تاریک و بی‌رحمانه که توسط یک گروه فاسد کنترل می‌شود.
بازی در یک ساختمان در شهر نیویورک جریان دارد که مدام تغییر می‌کند و شرایط و محیط های غیر قابل پیش‌بینی را برای شما به ارمغان می‌آورد.

سم‌لیک در خصوص معرفی بازی گفت:
« کنترل پیوستن رویا به حقیقت است. به رمدی و کارگردان بازی «Mikael Kasurinen» افتخار می‌کنم.»

اسکرین‌شات:

officeoffice-1300x731.jpg takeoverdot-1300x731.jpg Security_team_bodies-1300x731.jpg Ritual_Point_combat_2-1300x731.jpg Jesse_levitating_tunnel-1300x731.jpg FaceOff-1300x731.jpg Drifter_combat-1300x731.jpg Bad_day_at_the_offce-1300x731.jpg bweiss-1300x731.jpg circle-1300x731.jpg different_things-1300x731.jpg haunting-1300x731.jpg
DfdQ25aVMAAhide (1).jpg

Attachments

• photo_2018-06-11_19-24-07.jpg
    photo_2018-06-11_19-24-07.jpg
    51.3 KB · مشاهده: 17,734
Last edited by a moderator:
بالاخره به گروه خونیت نمی خورد یا گول تعریفای مارو خوردی؟! :D انتخاب من برای خرید بازی اینطوریه که میرم توی سبک های مختلف می گردم تقریبا بهترینشو انتخاب می کنم توی این آشفته بازار TPها، اگه یک بازی ای پیدا کنم که به گروه خونیم نخوره ولی ارزش تجربه کردنو داشته باشه با توجه به بازخوردها، حتما انجامش می دم و با هیچ بازی ای جز خودش مقایسش نمی کنم، همون کاری که با FF VII R کردم و برای شما هم یکی از بهترین بازی های نسلو دوران بود، می تونستم ایراد بگیرم مثل همه از بخش های فنیش درسته؟ ولی گفتم این یک تجربه فوق العاده بود برامو ایرادات فنی به چشمم نیومد، دلیلش اینه که همون اول کار با این مقایسه تجربه بازی رو به خودم زهر نکردم. کنترل از نظر من عالیه و با محتواهای جدیدی که براش میاد خفن تر هم میشه. ایراداتت پذیرفته نیست چون با توجه به این مقایسه بازیهای حتی آینده هم! نابودن در مقابل TLOU:-"
به گروه خونیم نمیخورد(و از همون معرفیش و بعدشم پست هام هست:D )، ولی یکی دوتا از دوستان انقدر تعریف کردن که گول خوردم و رفتم سمتش:))

آدم اصولا سلیقه خودش رو میشناسه، و با دیدن یه بازی میبینه چه مواردی هست که براش جذابه، و چه مواردی براش جذاب نیست:D (از همون معرفی اول حتی) این از اونا بود که میدونستم بهم نمیسازه:-" (هیچ موروی نیست که اونقدر جذبم کنه بگم من از فلان چیزش خوشم میاد! پس دوست دارم تجربه کنم) ولی خو...پولی براش ندادن و روی PS Now بود:D

در مورد مقایسه ش، هم کنترلش خیلی شل و وله...اصلا کنترل کردن کاراکتر حس خوبی نداره!(مخصوصا بعد از TLOU که یه جورایی سنگینه کنترل کاراکتر، میدونم سبک فرق داره ولی جفتشون سوم شخصن خو:p )
یه مورد خیلی تو ذوق زن هم بازی هیچ انیمیشنی در مورد محیط نداره، جز پاکسازی کنترل پوینت ها:-"
میری کنار در، مثل بازی های قدیمی در خود به خود باز میشه:-" یا آیتم برمیداری یه دستی دراز نمیکنه برداره(همین ایراد رو به GOT هم داریم که سوار اسب آیتم برمیداشت بدون یه دست دراز کردنی چیزی)

اگر مثلا یه بازی خیلی متفاوت مثل تکن7 یا هالو نایت رو میزدم بین این دوتا، حداقل یکم از جو اینکه چقدر یه بازی سوم شخص میتونه خفن باشه دور میشدم و این چیزا کمتر به چشمم میومد:D

در مورد خط آخر هم، خیلی دوست دارم FF VII R رو دور سومم برم الان:)) و مطمئنم همچنان لذت میبرم ازش:))

البته نه اینکه بازی خیلی بد باشه ها... ولی ... همچین حال نمیده بهم! :-" فعلا تو این وضعیتم : زودتر تموم بشه برم سراغ بازی بعد! :D ، امیدوارم حالا تا آخر بهتر بشه:-"

یه چند ساعتی دیروز بازی کردم... تا آخر مرحله اصلی 4 رفتم...

همممم... بازی کلا از اون چیزایی نیست که به گروه خونیم بخوره! (از اولم همین فکر رو میکردم، گول یه سری عکس و تعریف دوستان رو خوردم:-":)) )

یه اشتباه دیگمم مستقیم بازی کردنش بعد از TLOU2 بود! کلا کنترل و انیمیشن هاش خیلی تو ذوق میزنه:)) باید بین این دوتا، یه بازی با سبک دیگه ای بازی میکردم:D

ولی خدایی سازنده ها قشنگ مشخصه موقع ساخت بازی، بالا بودن:))
به سلیقتون نخورده وگرنه برای من هر 3 بازی آلن ویک، کوانتوم بریک و کنترل جزء بهترین بازیهایی بودن که بازی کردم (مخصوصا آلن ویک) و فقط God of War جدید تونست بهشون نزدیک بشه، بازیهای دیگه با اینکه لذت هم بردم از بازی کردنشون ولی اصلا قابل مقایسه نیستن با این بازیها (برای من البته)؛ داستان و اتمسفر بازی های سم لیک واقعا فوق العاده هستند
به گروه خونیم نمیخورد(و از همون معرفیش و بعدشم پست هام هست:D )، ولی یکی دوتا از دوستان انقدر تعریف کردن که گول خوردم و رفتم سمتش:))

آدم اصولا سلیقه خودش رو میشناسه، و با دیدن یه بازی میبینه چه مواردی هست که براش جذابه، و چه مواردی براش جذاب نیست:D (از همون معرفی اول حتی) این از اونا بود که میدونستم بهم نمیسازه:-" (هیچ موروی نیست که اونقدر جذبم کنه بگم من از فلان چیزش خوشم میاد! پس دوست دارم تجربه کنم) ولی خو...پولی براش ندادن و روی PS Now بود:D

در مورد مقایسه ش، هم کنترلش خیلی شل و وله...اصلا کنترل کردن کاراکتر حس خوبی نداره!(مخصوصا بعد از TLOU که یه جورایی سنگینه کنترل کاراکتر، میدونم سبک فرق داره ولی جفتشون سوم شخصن خو:p )
یه مورد خیلی تو ذوق زن هم بازی هیچ انیمیشنی در مورد محیط نداره، جز پاکسازی کنترل پوینت ها:-"
میری کنار در، مثل بازی های قدیمی در خود به خود باز میشه:-" یا آیتم برمیداری یه دستی دراز نمیکنه برداره(همین ایراد رو به GOT هم داریم که سوار اسب آیتم برمیداشت بدون یه دست دراز کردنی چیزی)

اگر مثلا یه بازی خیلی متفاوت مثل تکن7 یا هالو نایت رو میزدم بین این دوتا، حداقل یکم از جو اینکه چقدر یه بازی سوم شخص میتونه خفن باشه دور میشدم و این چیزا کمتر به چشمم میومد:D

در مورد خط آخر هم، خیلی دوست دارم FF VII R رو دور سومم برم الان:)) و مطمئنم همچنان لذت میبرم ازش:))

البته نه اینکه بازی خیلی بد باشه ها... ولی ... همچین حال نمیده بهم! :-" فعلا تو این وضعیتم : زودتر تموم بشه برم سراغ بازی بعد! :D ، امیدوارم حالا تا آخر بهتر بشه:-"
ایراداتی که گرفتید رو تا حدودی قبول دارم ولی داستان و فضاسازی بازیهای سم لیک به قدری فوق العاده هستند که باعث میشه شخصا بقیه موارد رو تقریبا از یاد ببرم؛ در مورد این بازی هم حتما باید نوشته هایی که پیدا میکنید رو بخونید که بتونید کامل از داستان سر در بیارید و لذت ببرید
بر عکس شما من بازی رو که تموم کردم دنبال بهونه بودم که بازم بازی کنم و سخت بود برام که از بازی دل بکنم؛ در مورد آلن ویک و کوانتوم بریک هم همینطور بودم

آخرین ویرایش:
دوستان بازی الان تخفیف خورده تو استور شده حدود 20 دلار
بی تعارف بی تعصب بگید بازی ارزش داره با این قیمت
چون نظرات در مورد بازی خیلی متفاوت هست حقیقتا ویدئوهای بازی هم زیاد جذبم نکرد به نظرم گیم پلی یه مقدار یکنواخته
اگر اشتباه میکنم یه مقدار برام توضیح بدید
ممنون

دوستان بازی الان تخفیف خورده تو استور شده حدود 20 دلار
بی تعارف بی تعصب بگید بازی ارزش داره با این قیمت
چون نظرات در مورد بازی خیلی متفاوت هست حقیقتا ویدئوهای بازی هم زیاد جذبم نکرد به نظرم گیم پلی یه مقدار یکنواخته
اگر اشتباه میکنم یه مقدار برام توضیح بدید
ممنون
من با اینکه از آلن ویک و کوانتوم بریک به شدت خوشم اومده بود ولی تریلرهای کنترل اصلا جذبم نکردن و برای همین سراغش نرفتم تا اینکه اشتراک ps now گرفتم، ولی بعد از بازی کردنش نظرم عوض شد. اگر با داستان بازیهای قبلی سم لیک خصوصا آلن ویک حال کردی و حوصله متن نسبتا زیاد خوندن هم داری به نظرم بگیر اگر نه فکر نمیکنم خوشت بیاد؛ البته نمیدونم با این قیمت دلار و اینکه مولتی پلیر هم نداره، ۲۰ دلار برای شما میارزه بخری یا نه

• Like
Reactions: beh1382
من با اینکه از آلن ویک و کوانتوم بریک به شدت خوشم اومده بود ولی تریلرهای کنترل اصلا جذبم نکردن و برای همین سراغش نرفتم تا اینکه اشتراک ps now گرفتم، ولی بعد از بازی کردنش نظرم عوض شد. اگر با داستان بازیهای قبلی سم لیک خصوصا آلن ویک حال کردی و حوصله متن نسبتا زیاد خوندن هم داری به نظرم بگیر اگر نه فکر نمیکنم خوشت بیاد؛ البته نمیدونم با این قیمت دلار و اینکه مولتی پلیر هم نداره، ۲۰ دلار برای شما میارزه بخری یا نه

ممنون دوست عزیز برای من الویت با گیم پلی و داستان بازی هست
مشکلی که تو ویدئو ها دیدم گیم پلی یه مقدار تکراری بازی بود و به اضافه مراحل نه چندان جالب ، البته برای اینکه بازی برای اسپویل نشه معمولا سعی میکنم از داستان هیچ ویدئویی نبینم
چند ساعت گیم پلی داره بازی ؟؟

ممنون دوست عزیز برای من الویت با گیم پلی و داستان بازی هست
مشکلی که تو ویدئو ها دیدم گیم پلی یه مقدار تکراری بازی بود و به اضافه مراحل نه چندان جالب ، البته برای اینکه بازی برای اسپویل نشه معمولا سعی میکنم از داستان هیچ ویدئویی نبینم
چند ساعت گیم پلی داره بازی ؟؟
از نظر داستانی که فوق العاده هست، مخصوصا اگر از آلن ویک خوشت اومده باشه، البته نوشته هایی که تو بازی هست رو باید پیدا کنی و بخونی تا بتونی کامل سر در بیاری و لذت ببری؛ از نظر گیم پلی هم به نظر من از بازیهای قبلیش بهتر بود و من مشکلی نداشتم باهاش، البته منم با دیدن ویدیو حس تکراری بودن بهم دست میداد
مدت زمان بازی رو هم میتونی از لینک زیر ببینی
How long is Control? | HowLongToBeat

• Like
Reactions: beh1382
یه چند ساعتی دیروز بازی کردم... تا آخر مرحله اصلی 4 رفتم...

همممم... بازی کلا از اون چیزایی نیست که به گروه خونیم بخوره! (از اولم همین فکر رو میکردم، گول یه سری عکس و تعریف دوستان رو خوردم:-":)) )

یه اشتباه دیگمم مستقیم بازی کردنش بعد از TLOU2 بود! کلا کنترل و انیمیشن هاش خیلی تو ذوق میزنه:)) باید بین این دوتا، یه بازی با سبک دیگه ای بازی میکردم:D

ولی خدایی سازنده ها قشنگ مشخصه موقع ساخت بازی، بالا بودن:))
امیر میگفتی بهت میگفتم نرو سمت این به گروه خونی این نمیخوره :D:D:D
های بودن الانه اش خوبه بذار بری جلوتر :D

از گیم‌پلی اکشن و سریع به همراه فیزیک فوق‌العاده و موسیقی زیبای بازی لذت ببرید. واقعا بازی خوبی بود و دلم بدجور برا ماموریت Ashtray Maze لک زده:D
به خدا ماموریت آخرای کار که میری تو Ashtray Maze بهترین مرحله ای ـه که تو عمرم بازی کردم:|

• Like
Reactions: king of north
موسیقی؟
مگه بازی موسیقی هم داره؟ :-" من که صدای آه و ناله و رادیویی اینا میشنوم فقط:D
جدی یادم نمیاد، فقط یادمه سر اون ماموریتی که گفتم مغزم ذوب شد، دلیلش هم موسیقی و طراحی روانی اون مرحله بود:D
ولی خب اگر از تاپیک انیمه سلیقه‌ت رو درست گرفته باشم، قرار نیست اون ماموریت نظرت رو تغییر بده فقط به های بودن عوامل ساخت بیشتر پی میبری:دی منم عاشق این شدم که انقد بالا بودن:دی

منم بازی شروع کردم.
با اینکه پرفورمنس بازی مشکل داره، فیزیک و نوپردازی بازی خیلی عالیه.
از نظر هنری و گرافیک محیطی از بازی خوشم اومده.
گان پلی رو دوست ندارم...
داستان و کرکترا اصلا جذاب و جالب نیستن.

لول دیزاین یک قسمت هایی خیلی جالب و خوبه.
با اینکه در حد انتظاراتم نیست ولی بازم اینکه میخواد توی مارکت بازی متفاوتی باشه برام قابل تحسینه.

منم بازی شروع کردم.
با اینکه پرفورمنس بازی مشکل داره، فیزیک و نوپردازی بازی خیلی عالیه.
از نظر هنری و گرافیک محیطی از بازی خوشم اومده.
گان پلی رو دوست ندارم...
داستان و کرکترا اصلا جذاب و جالب نیستن.

لول دیزاین یک قسمت هایی خیلی جالب و خوبه.
با اینکه در حد انتظاراتم نیست ولی بازم اینکه میخواد توی مارکت بازی متفاوتی باشه برام قابل تحسینه.
بازی واقعا معرکس
گان پلی به دلیل این که میشه گفت چون نسبت به بازیا دیگه متفاوته ممکنه اوایل یه خورده حس ناسازگاری به ادم دست بده اما بعد از چند ساعت میفهمید که واقعا بهترین سبک ممکنی بوده برا بازی در نظر گرفتن
لول دیزاین هم در ادامه بازی عالی میشه و میشه گفت بهت انگیز
یکی از بهترین تجربه های این نسل بود واقعا حسرت میخورم که نتونستم جز کالکشنم قرار بدم

بازی واقعا معرکس
گان پلی به دلیل این که میشه گفت چون نسبت به بازیا دیگه متفاوته ممکنه اوایل یه خورده حس ناسازگاری به ادم دست بده اما بعد از چند ساعت میفهمید که واقعا بهترین سبک ممکنی بوده برا بازی در نظر گرفتن
لول دیزاین هم در ادامه بازی عالی میشه و میشه گفت بهت انگیز
یکی از بهترین تجربه های این نسل بود واقعا حسرت میخورم که نتونستم جز کالکشنم قرار بدم
جلوتر رفتم گان پلی خیلی احساس بهتری بهم میده، با بقیه اسلحه ها...
---
بازی دو مشکل اساسی داره:
بدترین نقشه ایی که دیدم یک مترویدونیا داشته باشه رو داره، گشت و گذار رو کوفت آدم میکنه:|
پرفورمنس بازی افتضاحه.
افت فریمه که میپاشه.

شخصیت ها هم جدا انتظار بیشتری از سم لیک داشتم:|
تا به الان فقط این ابدارچی اهه کرکتر جالبیه.:دی

• Smile
Reactions: Nameless King
هنوز تمومش نکردم ولی به قدری رسیدم که فکر میکنم یک نظری بتونم بدم:
اونجایی هستم که دیلن رو میبینیم
شاید جلوتر نظرم عوض شه ولی فعلا...بنظرم بازی خیلی کارت هاش رو دیر رو میکنه.
قشنگ نیمه اولش خیلی لحظات داره کند خسته کننده برات میشه ولی هرچی میگذره، یک پیوست و رشدی حس میشه، چه سر گیمپلی و بدست آوردن قدرت های جسی، چه لول دیزاین، چه داستان چه خود دنیای مترویدونیا و ساید کوئست ها.(یکیشون لوکیشن قبل اینکه بیام اینجا بود که جدا محشر بود. )
وقتی همه چی باهم مچ شه واقعا همه چی با هم جفت و جور میشه.
مثل کرکترا که اولش هیچ حسی بهشون نداشتم و برام جالب نبودن ولی بخاطر برگشت به محیط ها کم کم با پرسونالیتی اشون آشنا میشی و با کرکتراشون خو میگیری.
کلا حس میکنم این متفاوت ترین داستان سم لیکه از لحاظ روایت چون برپایه مترویدونیا بودنه.
یکی از نکات مثبت بازی اینکه، اوپن ورلد نیست اگه بود بنظرم روی داستان و Pacing تاثیر خیلی منفی ایی میذاشت، الان بالانس رو در Narrative و گیمپلی حس میکنم.
بخاطر محدود بودن محیط ها هم خیلی موقع ها Environmental Storytelling به وضوح قابل مشاهدست، که توجه به جزئیات ارتیست های رمدی رو نشون میده.
اولای بازی برای مثال مونولوگ های جسی حس جالبی نمیداد، ولی وقتی مترویدونیا بودن و کرکترا باهم کلیک میخورن، موقع برگشت به کرکترا، وقتی واکنشا و افکار جسی رو در حین دیالوگ ها میشنوی، جسی خیلی برای مخاطب باورپذیرتر و جالب تر میشه.

دوتا نکته خیلی باعث میشه بازی رو دوست داشته باشم:
اول از همه مترویدونیا بودن، بخوبی تونسته این مسئله رو پیاده کنه.
دومی هم لول دیزاین عالی و هنری بازی...

یادمه سر کوانتوم بریک خیلی حرف بود، که لول دیزاینز قوی رمدی نداره، قشنگ با این بازی شدید جبران کردن.
آدم حس رمدی مکس پین ها رو میگیره!

موسیقی ولی بازی نداره یا من نمیشنوم!:D

فعلا که خوشم اومده تا ببینم جلوتر چی میشه...:D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or