Command & Conquer:Tiberian Wars

سلام
امروز میخاستم محبوب ترین بازی تو سبک استراتژیک رو که قرار نسخه جدیدش بیاد معرفی کنم
به جرئت میتونم بگم که یک شاهکار بزرگ خواهد بود مثل نسخه های قبلش:cheesygri
بله Command & Conquer:Tiberian Wars
Published by: Electronic Arts
Developed by: EA Los Angeles
Genre: Real-Time Strategy
Release Date:
US: 2007
ناشر بازی شرکت Electronic Arts خودمون است
گرافیک بازی واقعا رفته بالا خیلی عالی شده بی نظیر است
هنوز تاریخ دقیق نگفتن برای انتشار بازی ولی به احتمال زیاد اویل سال 2007 خواهد آمد
من که بی صبرانه منتظر این بازی هستم
اینم از ترایلر بازی
Downloadحجم 14.6 MB

اینم یه چند تا شات زیبا از بازی برید ببینید هر کی ببینه میره تو کف بازی
کیفیت عکسها خیلی بالاست حیفم اومد کمش کنم یه کم دیر میان ولی ارزشش رو داره

خبر جديد !

سلام :love:

البته تاريخ انتشار رسمي بازي 6 فروردينه اما دقيقاً مشخص نيست كه همون موقع بياد يا نه و اين موضوع به شركتهاي انتشار بازي داخلي بستگي داره . :cheesygri اما فكر كنم اگه بازي توسط EA در همون تاريخ منتشر بشه شركت WestGame هم بازي رو در ايران منتشر كنه .

فعلاً همه بي صبرانه منتظريم . خدا كنه سر وقت منتشر بشه .

خبر جديد :

به دنبال شايعه ي قبلي كه در صفحه ي قبل ميتونيد مطالعش كنيد ، شايعه ي جديدي در ميان بازيبازان به وجود اومده و از اين قراره :
همان طور كه ميدونيد موتور گرافيكي بازي Command & Conquer 3 همان موتور گرافيكي ارتقاع يافته ي آخرين نسخه ي ارباب حلقه ها تحت عنوان The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king است و با توجه به خبرهاي قبلي طراحان بازي گفته بودند كه بازي از موتور گرافيكي جديدي استفاده خواهد كرد كه قادر است بهترين گرافيكي كه تا كنون در بازي هاي سبك استراتژيك ديده شده را به وجود آورد اما به توجه به شايعه ي جديد صحت صحبتهاي قبلي طراحان بازي زير سوال رفته است . من كه گيج شدم .:confused:
به توجه به اعتراف يكي از طراحان بازي ، بازي Company Of Heroes بهترين گرافيك را در سبك استراتژيك به همراه داشت و بازي Command & Conquer 3 توانايي رقابت با ويژگي هاي بصري آن بازي را نخواهد داشت . اما با شايعات جديد به نظر ميرسد كه سازندگان بازي خوابهايي براي بازيبازان ديده اند .
طبق اخبار جديد كه البته هنوز توسط EA تائيد نشده موتور گرافيكي بازي از برخي خصوصيات DirectX10 پشتيباني خواهد كرد . از جمله ي اين خصوصات ميشه به اين موارد اشاره كرد :
1-استفاده از استانداردهاي خروجي تصوير و صدا طبق استانداردهاي جديد DX10 . اين امر به كيفت صدا و تصوير خروجي كمك بسيار زيادي ميكنه .
2-بهري گيري از فيزيك فراگير تر و شبيه سازي دقيق حركات واحدهاي نظامي متحرك در بازي . اين ويژگي جديد همچنين باعث بهبود كيفيت جلوه هاي بصري مثل آتش-انفجار-قبار-باران -و... و همچنين واقعي تر شدن آنها خواهد شد . :cheesygri
3-پشتيباني از طيف وسيعي از سخت افزار هاي جديد و قديمي براي بهبود اجراي بازي بر روي تمام سيستم ها . اين استاندارد با بازي شديداً خفن FarCry به صنعت بازي معرفي شد البته بازي سازاني هم هستند كه از اين استاندارد استفاده نميكنند و به دنبال اين بي توجهي ضربات ناجوري به بازي ميزنند نمونه ي يكي از همين بي توجهي ها بازي خفن S.T.A.L.K.E.R است كه به علت طبعيت نكردن از اين استاندارد با مشكلات بسيار زيادي در زمان اجرا بر روي بسياري از سيستم ها چه پيشرفته و چه قديمي همراه بود .
4-پشتيباني از پوسته هاي گرافيكي بزرگتر براي بهبود گرافيك زمينه بازي ، ساختمانها و واحد هاي نظامي .
5-از همه مهمتر پشتيباني از سايه زنهاي نسخه ي چهار و نورپردازي پويا به طور هم زمان كه براي اولين بار در بازي ها شاهد آن خواهيم بود.

البته استفاده از DirectX10 در بازي ويژگي هاي ديگري هم به همراه داشته كه پرداختن به آنها در اين مقاله واجب به نظر نميرسه و بيشتر باعث راحتي كار طراحان بازي شده و به چشم بازي بازان نخواهد آمد;) .

اما :eek:

براي اينكه بتونين اين ويژگي هارو در بازي مشاهده كنيد بايد از Windows Vista استفاده كنيد كه براتون DirectX10 رو به صورت نرم افزاري شبيه سازي كنه البته در حالت شبيه سازي نرم افزاري Windows از CPU استفاده ميكنه و مثل چي ازش كار ميكشه كه در اكثر مواقع باعث افت فريم در بازي ميشه كه براي بر طرف كردن اين مشكل مجبوريد از كارت گرافيكي جديد nVIDIA سري 8800 استفاده كنين تا هم از سايه زنهاي نسخه ي 4 و هم از DirectX10 به صورت سخت افزاري بهرمند شويد.
البته امكان ديگه اي هم پيش روي شماست اونم اينكه بي خيال ويژگي هاي بصري باورنكردني و فوق العاده ي بازي بشيد و به همون گرافيك نسل قبل بسنده كنيد .

در كل اين اقدامات اگر واقعاً صورت گرفته باشه در جهت بالا بردن فروش كارتهاي گرافيك و Windows Vista صورت گرفته و از دو حال خارج نيست ، يا باعث فروش بيشتر بازي و همچنين Windows Vista و كارتهاي سري جديد nVIDIA خواهد شد يا باعث پايين اومدن فروش بازي و شكست بزرگ تجاري EA ;) .

فعلاً . :love:

حالا با اين آب و هواي خراب بايد پاشيم تا وليعصر بريم:((
دلم لك زده واسه اين يازي، ايشالا جاي بازي Company Of Heros رو پرميكنه:love:
اين پست من شبيه اسپم بود؟:confused:

Command and Conquer 3 System Requirements

Probable System Requirements For Command and Conquer 3:
Required System:
Microsoft Windows XP
PC with 1.6 Ghz equivalent or higher processor
256 MB of system RAM
512 MB of system RAM for online play with 3 or more players
6 GB available hard disk space
8x speed or faster CD-ROM drive or DVD-ROM drive (for the Collector's Edition)
64 MB GeForce3-class video card. The game only officially supports cards with ATI (Radeon 8500 or greater) and Nvidia chipsets, and the Intel GMA 900 and GMA 950 products. The GeForce 4 MX is not supported
Sound card with speakers or headphones
Microsoft Mouse or compatible pointing device
56.6 Kbps or better modem for 1v1 online play
Broadband connection for online play with 3 or more players
DirectX 9.0c or above.

Minimum Required Specs:
Windows XP or Windows 2000
1.3 GHz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor
256 MB RAM
Nvidia GeForce2 or equivalent video card with 32 MB RAM
DirectX 9.0b compatible sound card
4 GB available hard disk space
Please note that while you will be able to play The Battle for Middle-earth(tm) with the specifications above, play experience can benefit from additional RAM, above the required 256 MB
Nvidia GeForce2 MX is not supported.
In regards to Vista and DX10:
"As for DX10, we’ve thought about releasing a patch but in order to give players some incremental benefit but we really feel developers have to build for DX10 from the ground up." Source Discussed on our Forum

سلام . :love:

بالاخره بازي Command & Conquer 3 : Tiberium Wars منتشر شد و تا بعد از ظهر امروز (6 فروردين) توسط شركت خفن WestGame منتشر ميشه . :cheesygri :cheesygri
با توجه به شايعات چند هفته پيش و امتيازاتي كه سايتها به اين بازي دادن بايد بازي خوش ساخت و بزرگي باشه البته طبق اعترافات طراحان بازي نبايد انتظار بازيي شبيه Company Of Heroes رو داشته باشيم چون هم بازي سبك ديگري است و هم طرفداران ديگري داره.

در كل اميدوارم بازيه خوبي باشه و دوباره مثل نسخه هاي اپتدايي اين سري از بازي ها خاطرات بازي بازان قديمي رو زنده كنه .

منم فردا ميرم و بازي رو مستقيماً از خود WestGame ميخرم . پس اگر هر گونه سوالي در مورد بازي داشتين ميتونيد قبل از خريد از من بپرسين . خلاصه در خدمتيم .:love: :love: :love:

فعلآً خدانگهدار ! :love: :love: :love:

C&c3

من با اين سيستم بازي کردم :
cpu : intel 3 full
vga : geforce 7300 512
ram : 512
به تنظيماتش دست نزدم روون بود.
بازي فوق العاده هست.
اينم تصاويري که گرفتم :
1.jpg

2.jpg

3.jpg

خب خوبه میگم بلاخره یکی جواب مارو نداد میتونم با سیستمی که بالا گفتم بازی رو راحت اجرا کنم
آره عزیز میتونی ولی باید از گرافیک بالای بازی صرف نظر کنی وبازی را روی low انجام بدی;)یک کم هم بازی روان اجرا نمیشه
علت اصلیش هم به خاطر سی پی یو هستش اگه خیلی علاقه مندی میتونی بخرب اجرا میشه ولی اذیتت میکنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or